搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

I updated to 100.0.2 (64-bit) today.

  • 3 回覆
  • 1 有這個問題
  • 7 次檢視
  • 最近回覆由 dleen1

more options

I updated to 100.0.2 (64-bit) today. The browser frequently becomes gray and stops responding. I get an error message to stop or wait for it to respond.

I updated to 100.0.2 (64-bit) today. The browser frequently becomes gray and stops responding. I get an error message to stop or wait for it to respond.

被選擇的解決方法

Happens on all sites. The last couple of times no message, just locks - attached screen shot. When I check task manager it show Firefox as not responding. My ISP has no problems, I have rebooted my modem, disabled all Addons, and did a system restore. I'll see if any of that helps. The stats above show "1 has this problem" does that mean no one else is having problems or just no one else has typed the question the same way? Update - so far so good

從原來的回覆中察看解決方案 👍 0

所有回覆 (3)

more options

Screenshot error and what site does this happen. Did you disable All Addon to see verify it's not a issue.

由 Dropa 於 修改

有幫助嗎?

more options

選擇的解決方法

Happens on all sites. The last couple of times no message, just locks - attached screen shot. When I check task manager it show Firefox as not responding. My ISP has no problems, I have rebooted my modem, disabled all Addons, and did a system restore. I'll see if any of that helps. The stats above show "1 has this problem" does that mean no one else is having problems or just no one else has typed the question the same way? Update - so far so good

由 dleen1 於 修改

有幫助嗎?

more options

Thanks, Dropa

有幫助嗎?

問個問題

如果您還沒有帳號,您必須先 登入您的帳號 來回覆文章。請 開始一個新問題