搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

Unable to use Facebook search in groups anymore

  • 6 回覆
  • 1 有這個問題
  • 15 次檢視
  • 最近回覆由 xcvator46

more options

I'm not sure how long this has been going on for, perhaps a month now, but I cannot search for anything when I am in a Facebook group. A blue loading bar appears at the top and fills all the way to the end but no search results are ever returned no matter how long I wait.

I've tried clearing the cache, clearing all history and cookies. I've tried starting Firefox in diagnostic mode without add-ons, I've tried refreshing. I even uninstalled the whole thing and reinstalled it as a clean copy but it still doesn't work! It's beyond irritating now.

For information, if I switch to Internet Explorer, or whatever they call that awful thing now, it does work.

I'm running Windows 10 Home 64 bit.

Appreciate any help,

Ben


/moved thread from Firefox for iOS (for iPhone/iPad) to Firefox section (for Windows, macOS, and Linux).

I'm not sure how long this has been going on for, perhaps a month now, but I cannot search for anything when I am in a Facebook group. A blue loading bar appears at the top and fills all the way to the end but no search results are ever returned no matter how long I wait. I've tried clearing the cache, clearing all history and cookies. I've tried starting Firefox in diagnostic mode without add-ons, I've tried refreshing. I even uninstalled the whole thing and reinstalled it as a clean copy but it still doesn't work! It's beyond irritating now. For information, if I switch to Internet Explorer, or whatever they call that awful thing now, it does work. I'm running Windows 10 Home 64 bit. Appreciate any help, Ben /moved thread from Firefox for iOS (for iPhone/iPad) to Firefox section (for Windows, macOS, and Linux).

由 James 於 修改

所有回覆 (6)

more options

Hi there! This is the support forum for iOS and scince you are on Windows 10 Home, you'll have to go over to the desktop support forum to get your issue resolved, although I do believe that this is an internet connection issue. If we can't help you, you can go to Facebook's support forum.

有幫助嗎?

more options

You could try asking the browser to forget that site. You should backup your user name and password first as evidently those details can be removed from Firefox by the procedure. You can restore data subsequently when logging into the site. Right-click the site in history (ctl+shft+h) and select Forget About This Site.

有幫助嗎?

more options

Infinity__ said

Hi there! This is the support forum for iOS and scince you are on Windows 10 Home, you'll have to go over to the desktop support forum to get your issue resolved, although I do believe that this is an internet connection issue. If we can't help you, you can go to Facebook's support forum.

Thanks Infinity but everytime I tried to post in either Windows or general Browser threads, it said there had been an error. I was secretly hoping I could post here and it would be moved. Good to have a workaround :)

有幫助嗎?

more options

Terry said

You could try asking the browser to forget that site. You should backup your user name and password first as evidently those details can be removed from Firefox by the procedure. You can restore data subsequently when logging into the site. Right-click the site in history (ctl+shft+h) and select Forget About This Site.

Hi Terry,

Thanks for the reply. I just tried that but unfortunately it hasn't fixed the problem. I had thought that it might be an issue with FB since the search from my main feed does work, it just doesn't work in any groups. However, that wouldn't explain why the issue only occurs on Firefox and not on another browser (I've tried Edge and Chrome and it works fine on both of those).

有幫助嗎?

more options

I have the same problem on Firefox on my Mac Desktop. It seems to have started after the last Firefox Update. I have been having to use Safari, which I hate, to use the search feature in Groups.

有幫助嗎?

more options

I've been having exactly the same problem, thought it was me, but it doesn't happen on "chrome "

有幫助嗎?

問個問題

如果您還沒有帳號,您必須先 登入您的帳號 來回覆文章。請 開始一個新問題