搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

Video Not Playing Until Firefox Is Restarted Once

  • 2 回覆
  • 1 有這個問題
  • 1 次檢視
  • 最近回覆由 FredMcD

more options

Okay, PopOS 21.04, Firefox 92.0 x64, my packages are up to date, my graphics card (Nvidia 1080) drivers are up to date (nvidia-driver-470 (proprietary)), kernal 5.13.0-7614-generic.

I run a variety of addons, but the only ones that should even be touching YouTube in any way would be Noscript, Ublock Origin, YouTube HD, HTTPS Everywhere. In the past with my current configuration none of these have given me any issues with playback.

I don't have any idea why, this is a problem I experienced a long time ago and now newly the other day for seemingly no good reason, videos on YouTube but also the web in general will not play until I open Firefox, close the browser, open it again, and then try and do whatever it was I'm trying to do. While not a fatal issue, this is one that is extremely annoying and I really don't feel like putting up with it.

Anyone have any advice or information?

被選擇的解決方法

Hi, follow up already because I wanted to take a moment to just actually start debugging, I disabled all my addons, rebooted, and then went on enabling one at a time, rebooting, until all of them are now active and now it all works for no good reason. So this is basically the worst support ticket of all time because my problem already seems to be fixed.

If anyone else has problems like this just toggle all your addons off and then on again I guess.

從原來的回覆中察看解決方案 👍 0

所有回覆 (2)

more options

選擇的解決方法

Hi, follow up already because I wanted to take a moment to just actually start debugging, I disabled all my addons, rebooted, and then went on enabling one at a time, rebooting, until all of them are now active and now it all works for no good reason. So this is basically the worst support ticket of all time because my problem already seems to be fixed.

If anyone else has problems like this just toggle all your addons off and then on again I guess.

有幫助嗎?

more options

It could have been a corrupt file that was overwritten.

That was very good work. Well Done. Please flag your last post as Solved Problem as this can help others with similar problems. Go to that post and click the 'Solved' button to its right.

有幫助嗎?

問個問題

如果您還沒有帳號,您必須先 登入您的帳號 來回覆文章。請 開始一個新問題