搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

For 5-20 minutes, certain websites refuse to load

  • 4 回覆
  • 1 有這個問題
  • 19 次檢視
  • 最近回覆由 FredMcD

more options

Sometimes it's the website I'm connecting to directly, and sometimes it's embedded images hosted on another site that won't load. As I write this, I am unable to access YouTube. (Update, 2 minutes later - now I can.)

Ctrl + F5 doesn't work. Nor does clearing my cookies, cache, site preferences and logins. I tried disabling all my addons - that didn't work either.

This is a local problem, I think. The speed of the failed load is instantaneous to half a second in duration, judging by the refresh button spinning.

However, there is one solution: loading the page in a private window will actually fix the problem in my main window. Obviously, this is not a convenient solution, and I'd like to know what causes this.

Sometimes it's the website I'm connecting to directly, and sometimes it's embedded images hosted on another site that won't load. As I write this, I am unable to access YouTube. (Update, 2 minutes later - now I can.) Ctrl + F5 doesn't work. Nor does clearing my cookies, cache, site preferences and logins. I tried disabling all my addons - that didn't work either. This is a local problem, I think. The speed of the failed load is instantaneous to half a second in duration, judging by the refresh button spinning. However, there is one solution: loading the page in a private window will actually fix the problem in my main window. Obviously, this is not a convenient solution, and I'd like to know what causes this.

被選擇的解決方法

FredMcD said

Not all add-ons are running when in Private Window. Start Firefox using Troubleshoot(Safe) Mode {web link} A small dialog should appear. Click Start In Troubleshoot(Safe) Mode (not Refresh). Is the problem still there?

Nope, didn't work.

But I solved it - it was my severely-outdated K9 Web Protection software, which I had forgotten about. It's mainly used to protect children on the web, I think. It checks every website and allows or prevents it from being loaded. I guess it became corrupted somehow and started mis-filtering sites. Regardless, I uninstalled it, rebooted my PC and the problem is (or seems to be) gone.

從原來的回覆中察看解決方案 👍 0

所有回覆 (4)

more options

I should mention - it gives me a blank page, not a 404 message or a "no connection" message.

more options

Not all add-ons are running when in Private Window.

Start Firefox using Troubleshoot(Safe) Mode {web link}

A small dialog should appear. Click Start In Troubleshoot(Safe) Mode (not Refresh). Is the problem still there?

more options

選擇的解決方法

FredMcD said

Not all add-ons are running when in Private Window. Start Firefox using Troubleshoot(Safe) Mode {web link} A small dialog should appear. Click Start In Troubleshoot(Safe) Mode (not Refresh). Is the problem still there?

Nope, didn't work.

But I solved it - it was my severely-outdated K9 Web Protection software, which I had forgotten about. It's mainly used to protect children on the web, I think. It checks every website and allows or prevents it from being loaded. I guess it became corrupted somehow and started mis-filtering sites. Regardless, I uninstalled it, rebooted my PC and the problem is (or seems to be) gone.

more options

That was very good work. Well Done.