搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

Firefox no longer opening

  • 2 回覆
  • 1 有這個問題
  • 18 次檢視
  • 最近回覆由 jspano1

more options

Seemingly out of nowhere Firefox stopped opening on my PC running Windows 10. I've updated my PC and restarted a few times. What is the best way to fix this? Should I uninstall/reinstall Firefox?

I use multiple extensions that I'd prefer not having to reconfigure if possible, so id prefer an alternative to having to uninstall/reinstall

所有回覆 (2)

more options

Hi, hold down the Shift key when you start Firefox to start in Safe Mode. More - Diagnose Firefox issues using Troubleshoot Mode.

If it works in Safe Mode, disable any theme or extensions you have - 3-bar menu > Add-ons > Themes/Extensions, then restart Firefox; now if it's still OK, re-enable them one by one until you find the culprit. You may need to restart Firefox after enabling some extensions.

Note: If you use userChrome.css - you don't have it if you don't know what it is, this is also disabled in Safe Mode, so should be regarded as an additional suspect, and can be disabled to test by placing /* before, and */ after the file in the chrome folder, then restarting Firefox.


Disable any antivirus programs you are using. If it works, your AV may need updating.


Try a Clean Reinstall; this means you remove your Firefox program files and then reinstall Firefox. This process does not remove your Firefox profile data (such as bookmarks and passwords), since that information is stored in a different location. With Firefox closed, use another browser to download Firefox from https://www.mozilla.org/firefox/all/ and save the file to somewhere convenient on your computer.

Now delete the Firefox installation folder which should be in one of the following locations - C:\Program Files\Mozilla Firefox C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox

You can now double click the file you previously downloaded to install Firefox.


Try working through Firefox won't start - find solutions

If your question is resolved by this or another answer, please help other users by marking the best reply as Solved. Thank you!

more options

Ok. Safemode didn't work and disabling AV didn't work