搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

Debugger and Style Editor consoles randomly appear blank

  • 1 回覆
  • 1 有這個問題
  • 12 次檢視
  • 最近回覆由 wheelofiron

more options

For at least a couple years now I've been dealing with a common problem of consoles for both the Debugger and Style Editor appearing blank. It has persisted for several major iterations of the application and has begun to really impact the efficiency of the way I use it (I'm a web developer) sometimes literally leaving me no choice but to use another browser

I have not been able to identify any cause of this issue. It's appears totally randomly. Sometimes when the inspector is already open and I click around elements, sometimes when it's closed and I inspect an element. If one is blank, so is the other. I don't think I've seen them independently blank. Fixing the issue usually requires exiting the tab/creating a new tab or removing the tab from the window and then placing it back into the window. On rare occasions a simple refresh will fix it.

This occurs on both Mac OS and Windows 10.

NOTE: I primarily use FF Developer Edition.

For at least a couple years now I've been dealing with a common problem of consoles for both the Debugger and Style Editor appearing blank. It has persisted for several major iterations of the application and has begun to really impact the efficiency of the way I use it (I'm a web developer) sometimes literally leaving me no choice but to use another browser I have not been able to identify any cause of this issue. It's appears totally randomly. Sometimes when the inspector is already open and I click around elements, sometimes when it's closed and I inspect an element. If one is blank, so is the other. I don't think I've seen them independently blank. Fixing the issue usually requires exiting the tab/creating a new tab or removing the tab from the window and then placing it back into the window. On rare occasions a simple refresh will fix it. This occurs on both Mac OS and Windows 10. NOTE: I primarily use FF Developer Edition.
附加的畫面擷圖

所有回覆 (1)

more options

EDIT: In regards to my statement: "I don't think I've seen them independently blank." I can confirm that Debugger can be blank while Style Editor works. This is currently happening to me. Remedied by navigating to another page and navigating back.