On Aug 14th 11 PM ET/Aug 15th 03:00 UTC, due to scheduled Firefox Account server maintenance, users may not be able to sign in or create a new subscription. This is expected to last approximately 30 minutes. Status updates can be found at https://status.vpn.mozilla.org or https://status.relay.firefox.com.

搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

Suggestion (meta): Bug in navigation of this forum

more options

Sorry if this is the wrong place to post, but I have a little suggestion about this forum. I love helping people and often browse the page https://support.mozilla.org/en-US/questions/firefox?show=all&owner=mine to check if anyone has replied to discussions that I took part in. However, when I then click the link ## questions in the last 24 hours have no reply. Help solve them!, I am redirected to https://support.mozilla.org/en-US/questions/firefox?show=all&owner=mine&filter=recently-unanswered, which is always an empty list. Basically, the &owner=mine parameter is still present, but it should have been overriden by &owner=all. On mouse-over, I see that the link does include &owner=all but this does not seem forced as I still end up on a page where owner=mine.

While I think that this question is somewhat irrelevant to Firefox, contributors here should have experience with the site and therefore could help with meta issues.

Sorry if this is the wrong place to post, but I have a little suggestion about this forum. I love helping people and often browse the page https://support.mozilla.org/en-US/questions/firefox?show=all&owner=mine to check if anyone has replied to discussions that I took part in. However, when I then click the link '''## questions in the last 24 hours have no reply. Help solve them!''', I am redirected to https://support.mozilla.org/en-US/questions/firefox?show=all&owner=mine&filter=recently-unanswered, which is always an empty list. Basically, the ''&owner=mine'' parameter is still present, but it should have been overriden by ''&owner=all''. On mouse-over, I see that the link does include ''&owner=all'' but this does not seem forced as I still end up on a page where owner=mine. While I think that this question is somewhat irrelevant to Firefox, contributors here should have experience with the site and therefore could help with meta issues.

被選擇的解決方法

You could submit it here:

https://github.com/mozilla/kitsune/issues

I see the template for the page, but I don't know where the URL parameter is calculated:

https://github.com/mozilla/kitsune/blob/master/kitsune/questions/jinja2/questions/question_list.html#L62

從原來的回覆中察看解決方案 👍 0

所有回覆 (3)

more options

Many site issues can be caused by corrupt cookies or cache.

Warning ! ! This will log you out of sites you're logged in to. You may also lose any settings for that website.

If there is still a problem, Start Firefox in Safe Mode {web link} by holding down the <Shift> (Mac=Options) key, and then starting Firefox.

A small dialog should appear. Click Start In Safe Mode (not Refresh). Did this help?

While you are in safe mode;

Try disabling graphics hardware acceleration in Firefox. Since this feature was added to Firefox it has gradually improved but there are still a few glitches.

How to disable Hardware Acceleration {web link}

more options
more options

選擇的解決方法

You could submit it here:

https://github.com/mozilla/kitsune/issues

I see the template for the page, but I don't know where the URL parameter is calculated:

https://github.com/mozilla/kitsune/blob/master/kitsune/questions/jinja2/questions/question_list.html#L62