搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

email not the same and FF home page lost the FF logo above the search window

  • 3 回覆
  • 1 有這個問題
  • 2 次檢視
  • 最近回覆由 unclepine

more options

I reset FF to latest, I believe to 79...now my FF home page has lost the FF logo above the search bar. Also when I go to my email and hit reply, the page below with mail I am replying to has turned to a grey background and when I try to paste a link to another site it disappears behind the grey,,,??!! It's still there but you cannot see it unless you scroll over it. I did a cache and history clean but no help. I'm using my local ISP email pkg. All works fine in Chrome...!!?? There is included here a screen snip of what I see when I hit 'reply'...before update the image was normal black text on white background

Any suggestions...?

I reset FF to latest, I believe to 79...now my FF home page has lost the FF logo above the search bar. Also when I go to my email and hit reply, the page below with mail I am replying to has turned to a grey background and when I try to paste a link to another site it disappears behind the grey,,,??!! It's still there but you cannot see it unless you scroll over it. I did a cache and history clean but no help. I'm using my local ISP email pkg. All works fine in Chrome...!!?? There is included here a screen snip of what I see when I hit 'reply'...before update the image was normal black text on white background Any suggestions...?
附加的畫面擷圖

所有回覆 (3)

more options

The logo on the Firefox Home that was shown when only the search bar is enabled is gone in Firefox 79. See this reply for code you can use in userContent.css.

For the other issue maybe check the default colors.

  • Options/Preferences -> General: Fonts & Colors -> Colors
more options

Ok, so the logo is gone, no worries, I can live with that. I tried all sorts of color combos in the area you suggested but the reply emails are still dark grey background

more options

I just tried some more color adjustments with no success in my email reply page...BUT...see the attached clip of screen grab WITH the FF logo in place...!! Still using FF79, so not sure why you said it's no longer there...?