Search Support

Beware of phishing attacks: Mozilla will never ask you to call a number or visit a non-Mozilla website. Please ignore such requests.

Learn More

SUddenly, I have no more audio at all

  • 3 回覆
  • 1 有這個問題
  • 14 次檢視
  • 最近回覆由 Eliot

more options

Hello.

I use Firefox 68.8esr on a Linux Mint Debian Edition 3 laptop.

Suddenly (today), I have no more audio anywhere : no sound when streaming videos (YouTube, Vimeo, ...) no sound from radio web sites, although I can see that the streaming is working. All other software play audio normally (VLC, Audacious, my other browser - Chromium). I have reinstalled the packages of Firefox and for the Flash plugin (although, obviously most of the web sites don't rely on Flash) and I have tried running Firefox in safe mode, it does not change a thing. I have checked the online docs ( https://support.mozilla.org/en-US/kb/fix-common-audio-and-video-issues#w_html5-audio-and-video ) and made sure it's not an autoplay block.

Any suggestions ?

被選擇的解決方法

Got the answer !

In the sound settings of the OS, under the 'applications' panel, I found that a cursor set to 0% for 'AudioIPCServer' (which only appears when some web page is playing sound). I set the cursor back up to 75% and it works again.

從原來的回覆中察看解決方案 👍 0

All Replies (3)

more options

PS : I also did restart the computer.

Helpful?

more options

PS 2 : I just downloaded Firefox 76 and sounds play fine. However, this downloaded version is not integrated with the OS and I'd rather use the installed version.

Helpful?

more options

選擇的解決方法

Got the answer !

In the sound settings of the OS, under the 'applications' panel, I found that a cursor set to 0% for 'AudioIPCServer' (which only appears when some web page is playing sound). I set the cursor back up to 75% and it works again.

Helpful?

問個問題

如果您還沒有帳號,您必須先 登入您的帳號 來回覆文章。請 開始一個新問題