搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

blank page

more options

All can be accessed but none can load. Only shows a blank page. Need help. Not even the about:config can help nor does reinstalling the app on a desktop browser

被選擇的解決方法

hi, we had a few users describing similar symptoms on windows 10 when they had firefox run in compatibility mode for win7 - can you check if this is the case for you and if so disable any compatibility settings? https://www.tenforums.com/tutorials/15523-change-compatibility-mode-settings-apps-windows-10-a.html

從原來的回覆中察看解決方案 👍 0

所有回覆 (5)

more options

Desktop / Laptop Firefox?

Or the Android Firefox that you used to post here?

more options

Desktop windows 10 firefox not this android phone :((

more options

Some problems occur when your Internet security program was set to trust the previous version of Firefox, but no longer recognizes your updated version as trusted. Now how to fix the problem: To allow Firefox to connect to the Internet again;

  • Make sure your Internet security software is up-to-date (i.e. you are running the latest version).
  • Remove Firefox from your program's list of trusted or recognized programs. For detailed instructions, see

Configure firewalls so that Firefox can access the Internet. {web link}

more options

選擇的解決方法

hi, we had a few users describing similar symptoms on windows 10 when they had firefox run in compatibility mode for win7 - can you check if this is the case for you and if so disable any compatibility settings? https://www.tenforums.com/tutorials/15523-change-compatibility-mode-settings-apps-windows-10-a.html

more options

Past few days: Try accessing emails and all I get is a blank page. I put in my ID and my password and that seems to be fine and when it comes to the email itself I get the blank page. Now I can into "Private Window" and found that I can access them there. What changed to cause this problem. It happens for all of my hotmail emails as well as my Gmails. Been with Firefox since it started and have never had this problem. HELP