X
點擊此處開啟此網站的行動版。

技術支援討論區

Router page isn't accessible via Firefox!

已張貼

I can access my router setup page which is "192.168.0.1" or "tplinklogin.net" via other browsers without any problem. But with Firefox I can't access them anyway! But my internet is working fine and other websites are working fine too in firefox. Follow the screenshot please!!

Any kind of help would be appreciated! Thanks in advance!!

I can access my router setup page which is "192.168.0.1" or "tplinklogin.net" via other browsers without any problem. But with Firefox I can't access them anyway! But my internet is working fine and other websites are working fine too in firefox. Follow the screenshot please!! Any kind of help would be appreciated! Thanks in advance!!
附加的畫面擷圖

被選擇的解決方法

At last solved and found the extension which caused the issue!! It was uVPN. link and image below. Thanks to all for your support guys!! I appreciate it a lot!!

uvpn : https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/uvpn-unlimited-vpn/

從原來的回覆中察看解決方案 0
引用

額外的系統細節

已安裝的外掛程式

Bitdefender Anti-Tracker uBlock Origin Unlimited VPN DuckDuckGO Privacy Essentials

應用程式

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:72.0) Gecko/20100101 Firefox/72.0

更多資訊

McCoy
  • Top 10 Contributor
589 個解決方法 5601 個答案

Hello Lone Wolf,

Would you please try this link :

https://tplinklogin.xyz

With Edge, using your link, I get the same page as I do with Firefox:

"Hmm. We’re having trouble finding that site. "

Hello Lone Wolf, Would you please try this link : [https://tplinklogin.xyz] With Edge, using your link, I get the same page as I do with Firefox: "''Hmm. We’re having trouble finding that site.'' "

由 McCoy 於 修改

這篇文章有幫助嗎?
引用

提出問題者

Hey @McCoy! "tplinklogin.net" or "192.168.0.1" works fine in my Edge or other browsers without any issues. And yes I can access to this "https://tplinklogin.xyz/" But as I can see its not my router setup page or neither any valid tp link url! **Remember if your Router isn't TP-Link you can't access to that page anyway!

Hey @McCoy! "tplinklogin.net" or "192.168.0.1" works fine in my Edge or other browsers without any issues. And yes I can access to this "https://tplinklogin.xyz/" But as I can see its not my router setup page or neither any valid tp link url! **Remember if your Router isn't TP-Link you can't access to that page anyway!

由 Lone Wolf 於 修改

這篇文章有幫助嗎?
引用
McCoy
  • Top 10 Contributor
589 個解決方法 5601 個答案

有幫助的回覆

Mere stabs in the dark :

Would you clear the cache and see if that will make a difference :

https://support.mozilla.org/en-US/kb/how-clear-firefox-cache

If that doesn't help; maybe try Safe Mode :

https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-firefox-issues-using-safe-mode

You could also click on the shield icon (next to the padlock) and turn off Enhanced Tracking Protection.

Any luck ?

Mere stabs in the dark : Would you clear the cache and see if that will make a difference : https://support.mozilla.org/en-US/kb/how-clear-firefox-cache If that doesn't help; maybe try Safe Mode : https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-firefox-issues-using-safe-mode You could also click on the shield icon (next to the padlock) and turn off Enhanced Tracking Protection. Any luck ?
這篇文章有幫助嗎? 1
引用
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17759 個解決方法 160617 個答案

有幫助的回覆

Can't you use the IP (192.168.0.1) as well ?

If you use the domain then Firefox may try to resolve it via a DNS lookup and may not realize that it is a local page on your router. You can try the DNS Lookup tool on the about:networking page.

You can check the connection settings.

  • Options/Preferences -> General -> Network: Connection -> Settings

If you do not need to use a proxy to connect to internet then try to select "No Proxy" if "Use the system proxy settings" or one of the others do not work properly.

See "Firefox connection settings":

Can't you use the IP (192.168.0.1) as well ? If you use the domain then Firefox may try to resolve it via a DNS lookup and may not realize that it is a local page on your router. You can try the DNS Lookup tool on the about:networking page. You can check the connection settings. *Options/Preferences -> General -> Network: Connection -> Settings If you do not need to use a proxy to connect to internet then try to select "No Proxy" if "Use the system proxy settings" or one of the others do not work properly. See "Firefox connection settings": *https://support.mozilla.org/en-US/kb/firefox-cant-load-websites-other-browsers-can
這篇文章有幫助嗎? 1
引用

提出問題者

McCoy said

Mere stabs in the dark : Would you clear the cache and see if that will make a difference : https://support.mozilla.org/en-US/kb/how-clear-firefox-cache If that doesn't help; maybe try Safe Mode : https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-firefox-issues-using-safe-mode You could also click on the shield icon (next to the padlock) and turn off Enhanced Tracking Protection. Any luck ?

Clearing cache didnt wrk but trying in safe mode worked!! But it still dont work in the general mode. so I'm guessing there's something wrong with my addons! Thanks for the helpful information anyway. Sorry for late reply!

''McCoy [[#answer-1281866|said]]'' <blockquote> Mere stabs in the dark : Would you clear the cache and see if that will make a difference : https://support.mozilla.org/en-US/kb/how-clear-firefox-cache If that doesn't help; maybe try Safe Mode : https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-firefox-issues-using-safe-mode You could also click on the shield icon (next to the padlock) and turn off Enhanced Tracking Protection. Any luck ? </blockquote> Clearing cache didnt wrk but trying in safe mode worked!! But it still dont work in the general mode. so I'm guessing there's something wrong with my addons! Thanks for the helpful information anyway. Sorry for late reply!
這篇文章有幫助嗎?
引用

選擇的解決方法

At last solved and found the extension which caused the issue!! It was uVPN. link and image below. Thanks to all for your support guys!! I appreciate it a lot!!

uvpn : https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/uvpn-unlimited-vpn/

At last solved and found the extension which caused the issue!! It was uVPN. link and image below. Thanks to all for your support guys!! I appreciate it a lot!! uvpn : https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/uvpn-unlimited-vpn/

由 Lone Wolf 於 修改

這篇文章有幫助嗎?
引用
McCoy
  • Top 10 Contributor
589 個解決方法 5601 個答案

Lone Wolf said

At last found the extension which caused the issue!! It was uVPN. link below :
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/uvpn-unlimited-vpn/

That makes total sense.

I'm glad that you found the culprit; well done !

''Lone Wolf [[#answer-1285180|said]]'' <blockquote> At last found the extension which caused the issue!! It was uVPN. link below : <BR> https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/uvpn-unlimited-vpn/ </blockquote> That makes total sense. I'm glad that you found the culprit; well done !
這篇文章有幫助嗎? 1
引用
問個問題

如果您還沒有帳號,您必須先 登入您的帳號 來回覆文章。請 開始一個新問題