Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

Sporadic Video Playback in FF

  • 無回覆
  • 1 有這個問題
  • 7 次檢視
more options

I often use the Synology Surveillance Station app in FF and after updating FF to 72.0.1 64bit on my Win10 PC, playback has become difficult to watch. Both in live view and recorded view, the video will jump, stutter, freeze momentarily and occasionally a green and/or black video frame will be displayed.

YouTube and other videos play flawlessly, so I am not sure what the problem may be. It does not appear to be the Synology Surveillance Station app at fault here.

I did not have this issue prior to the FF update and if I open the same Synology app using Chrome, I do not have any issues with the playback of the video at all.

Has anyone else experienced this issue?

Are there any hidden settings I might try to mitigate this problem?

I have tried starting FF in safe mode, but the problem with video playback persists.

Thanks in advance for any help or information you may offer.

I often use the Synology Surveillance Station app in FF and after updating FF to 72.0.1 64bit on my Win10 PC, playback has become difficult to watch. Both in live view and recorded view, the video will jump, stutter, freeze momentarily and occasionally a green and/or black video frame will be displayed. YouTube and other videos play flawlessly, so I am not sure what the problem may be. It does not appear to be the Synology Surveillance Station app at fault here. I did not have this issue prior to the FF update and if I open the same Synology app using Chrome, I do not have any issues with the playback of the video at all. Has anyone else experienced this issue? Are there any hidden settings I might try to mitigate this problem? I have tried starting FF in safe mode, but the problem with video playback persists. Thanks in advance for any help or information you may offer.

由 trumpy81 於 修改