X
點擊此處開啟此網站的行動版。

技術支援討論區

DNS over https cloudflare site says DOH is no

已張貼

When I go to 1.1.1.1/help for DNS over HTTPS confirmation it says DOH no. This issue started in Nov-26-2019 and is still not working for the YYZ area. My ISP is Vmedia inc and I am wondering if the problem is due there network as they currently Dec-10-2019 have a DNS problem.

If I go to other networks DNS over https is yes so I know it is not my device. Also if I check Firefox about:networking#dns TRR is true for all sites meaning DOH is working.

Is anyone in the Toronto, Canada area also having this issue?

When I go to 1.1.1.1/help for DNS over HTTPS confirmation it says DOH no. This issue started in Nov-26-2019 and is still not working for the YYZ area. My ISP is Vmedia inc and I am wondering if the problem is due there network as they currently Dec-10-2019 have a DNS problem. If I go to other networks DNS over https is yes so I know it is not my device. Also if I check Firefox about:networking#dns TRR is true for all sites meaning DOH is working. Is anyone in the Toronto, Canada area also having this issue?
附加的畫面擷圖

被選擇的解決方法

The problem has been corrected Dec-13-2019.

The problem appears to be a upgrade on cloudflare network affecting the YYZ (Toronto, Canada) area strangely DOH worked but the 1.1.1.1/help (cloudflare test script) stated DOH -NO which was incorrect.

Cloudflare forum didn't have any notification or did anyone respond to the forum issue.

從原來的回覆中察看解決方案 0
引用

額外的系統細節

應用程式

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.13; rv:70.0) Gecko/20100101 Firefox/70.0

更多資訊

選擇的解決方法

The problem has been corrected Dec-13-2019.

The problem appears to be a upgrade on cloudflare network affecting the YYZ (Toronto, Canada) area strangely DOH worked but the 1.1.1.1/help (cloudflare test script) stated DOH -NO which was incorrect.

Cloudflare forum didn't have any notification or did anyone respond to the forum issue.

The problem has been corrected Dec-13-2019. The problem appears to be a upgrade on cloudflare network affecting the YYZ (Toronto, Canada) area strangely DOH worked but the 1.1.1.1/help (cloudflare test script) stated DOH -NO which was incorrect. Cloudflare forum didn't have any notification or did anyone respond to the forum issue.
這篇文章有幫助嗎?
引用
問個問題

如果您還沒有帳號,您必須先 登入您的帳號 來回覆文章。請 開始一個新問題