X
點擊此處開啟此網站的行動版。

技術支援討論區

Webcam (Logitech) working intermittently in version 65 or higher

  • 無回覆
  • 1 有這個問題
  • 11 觀看次數
已張貼

Since version 65 or any higher build and even nightly builds, the webcam usually does not work. Trying 20 times it will only work for 1 time. The other times, the orange recording icon is on but the screen is blank. You can see the webcam starting half a second and then stops. This is with multiple types of Logitech webcams. I've tried to disable all security settings, disable hardware acceleration but none of this works. The webcams worked fine in lower builds. All is fine in Google Chome. Webcam works immediately so this issue is definitely a Firefox problem. I've tried multiple machines all loaded with Windows 10 or Windows Server 2012 R2 and no plugins. Can you guys help?

Since version 65 or any higher build and even nightly builds, the webcam usually does not work. Trying 20 times it will only work for 1 time. The other times, the orange recording icon is on but the screen is blank. You can see the webcam starting half a second and then stops. This is with multiple types of Logitech webcams. I've tried to disable all security settings, disable hardware acceleration but none of this works. The webcams worked fine in lower builds. All is fine in Google Chome. Webcam works immediately so this issue is definitely a Firefox problem. I've tried multiple machines all loaded with Windows 10 or Windows Server 2012 R2 and no plugins. Can you guys help?
引用

額外的系統細節

已安裝的外掛程式

None

應用程式

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_15_1) AppleWebKit/605.1.15 (KHTML, like Gecko) Version/13.0.3 Safari/605.1.15

更多資訊

如果您還沒有帳號,您必須先 登入您的帳號 來回覆文章。請 開始一個新問題