X
點擊此處開啟此網站的行動版。

技術支援討論區

Unified like/reblog controls missing on any Tumblr blog that uses them

已張貼

I have noticed a bug that only happens on Firefox when visiting blogs on Tumblr that use the unified controls for like, reblog, and other functions. Normally, these buttons appear in the top right corner of the screen, contained in an iframe tag with the name attribute "unified-controls", but this iframe tag fails to load entirely in Firefox, as it does not appear in the element inspector. No related messages appear in the console as a result. Attached is a side by side screenshot of the same blog in Firefox and Microsoft Edge with the same page open and the element inspector showing the HTML code. No changes occur from disabling any addons or running in Safe Mode.

I have noticed a bug that only happens on Firefox when visiting blogs on Tumblr that use the unified controls for like, reblog, and other functions. Normally, these buttons appear in the top right corner of the screen, contained in an iframe tag with the name attribute "unified-controls", but this iframe tag fails to load entirely in Firefox, as it does not appear in the element inspector. No related messages appear in the console as a result. Attached is a side by side screenshot of the same blog in Firefox and Microsoft Edge with the same page open and the element inspector showing the HTML code. No changes occur from disabling any addons or running in Safe Mode.
引用

提出問題者

It appears the image isn't uploading here, so here's a link to the image uploaded somewhere else:

https://imgur.com/a/FLAR0OL

It appears the image isn't uploading here, so here's a link to the image uploaded somewhere else: [https://imgur.com/a/FLAR0OL https://imgur.com/a/FLAR0OL]
這篇文章有幫助嗎?
引用
問個問題

如果您還沒有帳號,您必須先 登入您的帳號 來回覆文章。請 開始一個新問題