X
點擊此處開啟此網站的行動版。

技術支援討論區

Bitly redirection from Google maps doesn't work in ipad mode

  • 無回覆
  • 1 有這個問題
  • 1 觀看次數
已張貼

When showing google maps which have saved locations with links in, the links go to an Error 400 if the responsive design mode is on and an iPad is selected. This duplicates what happens on a real iPad.

So, go here https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1BiSbkUCGIy5ZhpEq9m29OyAqSxH18YZx&ll=53.58826833836623%2C-2.372904537045315&z=11 and click on "41st Whitworth". A panel will open on the LH side with some links on. Click on any of the links and it should open a Cognito Form. It works OK if you are just browsing normally. But if you go to web developer/responsive design mode and select an iPad Pro and try the same thing, You get 'Error 400 (not found) and the link shown is 'https://www.google.com/maps/d/go?cid=mmv'.

On a real iPad I get the same issue. With Chrome or Safari, the links work correctly.

When showing google maps which have saved locations with links in, the links go to an Error 400 if the responsive design mode is on and an iPad is selected. This duplicates what happens on a real iPad. So, go here https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1BiSbkUCGIy5ZhpEq9m29OyAqSxH18YZx&ll=53.58826833836623%2C-2.372904537045315&z=11 and click on "41st Whitworth". A panel will open on the LH side with some links on. Click on any of the links and it should open a Cognito Form. It works OK if you are just browsing normally. But if you go to web developer/responsive design mode and select an iPad Pro and try the same thing, You get 'Error 400 (not found) and the link shown is 'https://www.google.com/maps/d/go?cid=mmv'. On a real iPad I get the same issue. With Chrome or Safari, the links work correctly.
引用

額外的系統細節

應用程式

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:68.0) Gecko/20100101 Firefox/68.0

更多資訊

如果您還沒有帳號,您必須先 登入您的帳號 來回覆文章。請 開始一個新問題