搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

I am having a problem with Gmail and its interface.

  • 18 回覆
  • 1 有這個問題
  • 24 次檢視
  • 最近回覆由 McCoy

more options

Hello,

I am having a problem with Gmail and its interface.

I am not able to click on any buttons and icons in Gmail because I dont see them or they are unclickable.

I am using Firefox, the latest version. I was trying to log in in Chrome and Explorer and I didnt have any problem wiht Gmail. I have tried to reinstall Firefox, twice and also deleted cache and cookies. It didnt work.

I have tried also look to other similiar topics: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1253059 and none of that helped.

所有回覆 (18)

more options

I am having a problem with "I am not a robot" thing. I am not able to see the place where you click that you are not a robot.

I assume it is related with the Gmail problem.

more options

Hi Denis, I've never known Gmail to use a Captcha for logging in. Try this link - https://accounts.google.com

more options

Hello My_Cheese_Is_Slippin',

I know they do not use Captcha but not only my Gmail icons and buttons are not working but also Captcha...

more options

Can somebody help me?

more options

I would be grateful if somebody would help me.

more options

Hi Denis, If you could be a little more clear about what is happening. Gmail does not use an "I'm not a robot" Captcha. When are you encountering this? Could you include a screenshot of your problem with Gmail?

more options

I am not able to click on the 2 icons on the right (picture 1).

I am not able to click on any icons (delete, archive, refresh) because there are not any (picture 2).

I am not able to click on "I am not a robot" and I know that Gmail isnt using Captcha. But everytime it is required I cannot do anything because it isnt showed (picture 3).

more options

Denis, Try clearing your cookies, site data and cache.

In Options on the Privacy & Security page Scroll down to Cookies & Site Data Select Clear Data

Or to specifically target only Gmail you can do Forget About This Site: Delete browsing, search and download history on Firefox Scroll down to 'Remove a single website from your history.'

more options

Caution: Forget About This Site will also clear your logins & passwords.

more options

The missing icons could be due to a blocked font. Are button icons missing on a lot of sites? They can be blocked by font settings (not letting pages decide what fonts are used, blocking downloadable fonts), or by add-ons that filter content (example: uBlock Origin has a remote font block option).

more options

My_Cheese_Is_Slippin' said

Denis, Try clearing your cookies, site data and cache. In Options on the Privacy & Security page Scroll down to Cookies & Site Data Select Clear Data Or to specifically target only Gmail you can do Forget About This Site: Delete browsing, search and download history on Firefox Scroll down to 'Remove a single website from your history.'

Nothing has helped.

more options

jscher2000 said

The missing icons could be due to a blocked font. Are button icons missing on a lot of sites? They can be blocked by font settings (not letting pages decide what fonts are used, blocking downloadable fonts), or by add-ons that filter content (example: uBlock Origin has a remote font block option).

I have the same front as I have been using for past 3 years.

more options

Denis, Did you remember to reload the tab?

In Options Privacy & Security page Content Blocking -> Manage Exceptions add: https://mail.google.com/ https://www.mail.google.com

more options

Denis said

jscher2000 said
The missing icons could be due to a blocked font. Are button icons missing on a lot of sites? They can be blocked by font settings (not letting pages decide what fonts are used, blocking downloadable fonts), or by add-ons that filter content (example: uBlock Origin has a remote font block option).

I have the same front as I have been using for past 3 years.

I'm sorry, I don't know what that means.

If you haven't already, could you test in Firefox's Safe Mode? In its Safe Mode, Firefox temporarily deactivates extensions, hardware acceleration, any userChrome.css/userContent.css files, and some other advanced features to help you assess whether these are causing the problem.

If Firefox is not running: Hold down the Shift key when starting Firefox. (On Mac, hold down the option/alt key instead of the Shift key.)

If Firefox is running: You can restart Firefox in Safe Mode using either:

  • "3-bar" menu button > "?" Help button > Restart with Add-ons Disabled
  • (menu bar) Help menu > Restart with Add-ons Disabled

and OK the restart.

Both scenarios: A small dialog should appear. Click "Start in Safe Mode" (not Refresh).

Any improvement?

more options

My_Cheese_Is_Slippin' said

Denis, Did you remember to reload the tab? In Options Privacy & Security page Content Blocking -> Manage Exceptions add: https://mail.google.com/ https://www.mail.google.com

It doesnt help.

more options

jscher2000 said

Denis said
jscher2000 said
The missing icons could be due to a blocked font. Are button icons missing on a lot of sites? They can be blocked by font settings (not letting pages decide what fonts are used, blocking downloadable fonts), or by add-ons that filter content (example: uBlock Origin has a remote font block option).

I have the same front as I have been using for past 3 years.

I'm sorry, I don't know what that means.

If you haven't already, could you test in Firefox's Safe Mode? In its Safe Mode, Firefox temporarily deactivates extensions, hardware acceleration, any userChrome.css/userContent.css files, and some other advanced features to help you assess whether these are causing the problem.

If Firefox is not running: Hold down the Shift key when starting Firefox. (On Mac, hold down the option/alt key instead of the Shift key.)

If Firefox is running: You can restart Firefox in Safe Mode using either:

  • "3-bar" menu button > "?" Help button > Restart with Add-ons Disabled
  • (menu bar) Help menu > Restart with Add-ons Disabled

and OK the restart.

Both scenarios: A small dialog should appear. Click "Start in Safe Mode" (not Refresh).

Any improvement?

I have tried everything wahts in here. https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-extensions-themes-to-fix-problems

more options

Hmm, it sounds a bit like the broken Gmail problem in the following thread, which we didn't solve: https://support.mozilla.org/questions/1229922

more options

Hello Denis,

Would you please take a look at this thread and scroll down to :

"Have you tried temporarily disabling your anti-virus scanner to see if the behavior changes? It’s critical you also try disabling any internet or e-mail related extensions/add-ons it has. Don't forget to re-enable it after the test.

Have you tried disabling any other monitoring or internet protection programs (like Net-Nanny) which could be blocking Gmail?"

https://support.google.com/mail/thread/4300116?hl=en

If that doesn't help either, maybe you'd consider posting a question here :

https://support.google.com/mail/thread/new?hl=en