X
點擊此處開啟此網站的行動版。

技術支援討論區

Firefox can't load websites but other browsers can

已張貼

This like my other problem only started after firefox wouldn't shut up again updating.

Nothing will load in Firefox. Chrome and everything else works fine it's just firefox I get no error message it just sits there acting like it's doing something but nothing not even the name of the web site shows up unless it's the home page when I open firefox. I tried everything at, https://support.mozilla.org/en-US/kb/firefox-and-other-browsers-cant-load-websites and already did a clean install that seems to have fixed my other problem but this one seems to still be here. It also seems to be an on/off thing some time's it works just fine other like now nothing. I've also disabled all my anti-virus and protection and nothing.

This like my other problem only started after firefox wouldn't shut up again updating. Nothing will load in Firefox. Chrome and everything else works fine it's just firefox I get no error message it just sits there acting like it's doing something but nothing not even the name of the web site shows up unless it's the home page when I open firefox. I tried everything at, https://support.mozilla.org/en-US/kb/firefox-and-other-browsers-cant-load-websites and already did a clean install that seems to have fixed my other problem but this one seems to still be here. It also seems to be an on/off thing some time's it works just fine other like now nothing. I've also disabled all my anti-virus and protection and nothing.
FredMcD
  • Top 10 Contributor
4248 個解決方法 59413 個答案

What's your computer system and Firefox version?

Some problems occur when your Internet security program was set to trust the previous version of Firefox, but no longer recognizes your updated version as trusted. Now how to fix the problem: To allow Firefox to connect to the Internet again;

  • Make sure your Internet security software is up-to-date (i.e. you are running the latest version).
  • Remove Firefox from your program's list of trusted or recognized programs. For detailed instructions, see

Configure firewalls so that Firefox can access the Internet. {web link}

What's your computer system and Firefox version? Some problems occur when your Internet security program was set to trust the previous version of Firefox, but no longer recognizes your updated version as trusted. Now how to fix the problem: To allow Firefox to connect to the Internet again; * Make sure your Internet security software is up-to-date (i.e. you are running the latest version). * Remove Firefox from your program's list of trusted or recognized programs. For detailed instructions, see '''[https://support.mozilla.org/en-US/kb/configure-firewalls-so-firefox-can-access-internet Configure firewalls so that Firefox can access the Internet.]''' {web link}

提出問題者

looks like it might have been my uBlock Origin add on. When I start firefox in safe mode it works fine and even after i relaunch so not sure what's up with that then just now when it wouldn't load i disable uBlock Origin and everything poped up.

looks like it might have been my uBlock Origin add on. When I start firefox in safe mode it works fine and even after i relaunch so not sure what's up with that then just now when it wouldn't load i disable uBlock Origin and everything poped up.
FredMcD
  • Top 10 Contributor
4248 個解決方法 59413 個答案

If the problem returns, disable uBlock as a test. You can also tell uBlock to not block that site.

Note: uBlock filters get updates now and then.

If the problem returns, disable uBlock as a test. You can also tell uBlock to not block that site. Note: uBlock filters get updates now and then.

提出問題者

the thing is it's EVERY SITE nothing would load and the title bar wouldn't even show the web site name so I don't know if it's really the add on cause like i said after I load it up in safe mode it worked fine with the add on.

the thing is it's EVERY SITE nothing would load and the title bar wouldn't even show the web site name so I don't know if it's really the add on cause like i said after I load it up in safe mode it worked fine with the add on.

由 furydeath9 於 修改

提出問題者

ok it's not just ublock turn it off and downloaded Nano Adblocker same thing always happens restart firefox nothing can load load into safe mode or disable the Adblocker add on and it's fine even after turning it back on from safe mode.

ok it's not just ublock turn it off and downloaded Nano Adblocker same thing always happens restart firefox nothing can load load into safe mode or disable the Adblocker add on and it's fine even after turning it back on from safe mode.

提出問題者

it has to do with uBlock Origin but since they add on people don't let you message them I guess blocking ads on firefox is a meh, cause other add ons don't block ALL of them.

it has to do with uBlock Origin but since they add on people don't let you message them I guess blocking ads on firefox is a meh, cause other add ons don't block ALL of them.
WestEnd
  • Top 25 Contributor
60 個解決方法 5379 個答案

furydeath9 said

it has to do with uBlock Origin but since they add on people don't let you message them I guess blocking ads on firefox is a meh, cause other add ons don't block ALL of them.

This is the big reason I don't use such programs. They decide what site you can go to.

''furydeath9 [[#answer-1209403|said]]'' <blockquote> it has to do with uBlock Origin but since they add on people don't let you message them I guess blocking ads on firefox is a meh, cause other add ons don't block ALL of them. </blockquote> This is the big reason I don't use such programs. They decide what site you can go to.
McCoy
  • Top 10 Contributor
534 個解決方法 5035 個答案

I noticed that you posted on Reddit just now, where you mention using uBlock Origin version 1.18.12, but the developer updated his extension 16 hours ago to version 1.18.14 ....

Maybe if you'd update the extension it would make a difference  ?

I noticed that you posted on Reddit just now, where you mention using uBlock Origin version 1.18.12, but the developer updated his extension 16 hours ago to version 1.18.'''14''' .... Maybe if you'd update the extension it would make a difference ?

提出問題者

I tried the browser.tabs.remote.autostart to true and so far it's good started up the first try so ill keep an eye over a few days and mark it

Tho it does seem the add on auto updated to .14 last night before I logged off for work so it could be that too.

I tried the browser.tabs.remote.autostart to true and so far it's good started up the first try so ill keep an eye over a few days and mark it Tho it does seem the add on auto updated to .14 last night before I logged off for work so it could be that too.

由 furydeath9 於 修改