X
點擊此處開啟此網站的行動版。

技術支援討論區

Modal works in Firefox but not in private window

已張貼

Hi,

I have an issue where a modal works in regular Firefox, but not when private mode is used. And, there is no "Allow/Block pop-ups for this site" information bar in Firefox's private browsing when the issue occurs - nor was that setting previously disabled.

I'm running Firefox version 62.0. It says it's up-to-date. I cleared browser cache and the issue still occurs.

Steps to replicate: 1. Open regular Firefox 2. Go to https://flexithemes.com/ and click on any theme. 3. Under the image, click the download button and the modal appears. 4. Open a new private window in Firefox 5. Repeat #2 6. Under the image, click the download button and no modal appears. Instead, a # is added to the end of the URL.

Is this a bug or a feature? If a feature, is there a way to get the "Allow/Block pop-ups for this site" information bar in Firefox's private browsing when the issue occurs?

If it's a bug in Firefox, where should I report it? And are there any workarounds until it's fixed?

Thanks!

Hi, I have an issue where a modal works in regular Firefox, but not when private mode is used. And, there is no "Allow/Block pop-ups for this site" information bar in Firefox's private browsing when the issue occurs - nor was that setting previously disabled. I'm running Firefox version 62.0. It says it's up-to-date. I cleared browser cache and the issue still occurs. Steps to replicate: 1. Open regular Firefox 2. Go to https://flexithemes.com/ and click on any theme. 3. Under the image, click the download button and the modal appears. 4. Open a new private window in Firefox 5. Repeat #2 6. Under the image, click the download button and no modal appears. Instead, a # is added to the end of the URL. Is this a bug or a feature? If a feature, is there a way to get the "Allow/Block pop-ups for this site" information bar in Firefox's private browsing when the issue occurs? If it's a bug in Firefox, where should I report it? And are there any workarounds until it's fixed? Thanks!

額外的系統細節

應用程式

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0

更多資訊

FredMcD
  • Top 10 Contributor
4246 個解決方法 59390 個答案

Make sure you are not blocking content.


One issue that seems more common lately is Firefox's Tracking Protection feature. When it is blocking content in a page, a shield icon will appear at the left end of the address bar next to the padlock icon. This article has more info on managing this feature: Tracking Protection {web link}

Make sure you are not blocking content. --------------- One issue that seems more common lately is Firefox's Tracking Protection feature. When it is blocking content in a page, a shield icon will appear at the left end of the address bar next to the padlock icon. This article has more info on managing this feature: [https://support.mozilla.org/en-US/kb/tracking-protection Tracking Protection] {web link}
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17472 個解決方法 157915 個答案

Works fine here in both regular mode in the Private Browsing mode.

This means that a JavaScript onclick handler isn't working and you get the HREF attribute instead. Also make sure you do not block cookies.

Works fine here in both regular mode in the Private Browsing mode. This means that a JavaScript onclick handler isn't working and you get the HREF attribute instead. Also make sure you do not block cookies.