X
點擊此處開啟此網站的行動版。

技術支援討論區

NOTHING GOOGLE WORKS on Firefox only

已張貼

gmail has been frozen in act of opening for several days cannot access youtube everything connected with Google either does not work or scrambles (as in Google Docs)

This has been happening for several days

gmail has been frozen in act of opening for several days cannot access youtube everything connected with Google either does not work or scrambles (as in Google Docs) This has been happening for several days

被選擇的解決方法

Yes, refreshed and did all other things suggested but nothing helped, so uninstalled again. Then saw this post, uninstalled Avast and installed the new version of Firefox and so far it seems fine.

Thanks for your help.

從原來的回覆中察看解決方案 0

額外的系統細節

已安裝的外掛程式

  • Shockwave Flash 31.0 r0

應用程式

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.12; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0

更多資訊

Shadow110 1072 個解決方法 14836 個答案

Hi, please try a Refresh but Note that this does more than uninstalling and re-installing does. Normal uninstalling does not remove some preferences which may have become corrupt. Please Refresh but do this 1st:

then

Hi, please try a Refresh but Note that this does more than uninstalling and re-installing does. Normal uninstalling does not remove some preferences which may have become corrupt. Please Refresh but do this 1st: *https://support.mozilla.org/en-US/kb/export-firefox-bookmarks-to-backup-or-transfer *https://support.mozilla.org/en-US/kb/back-and-restore-information-firefox-profiles then *https://support.mozilla.org/en-US/kb/refresh-firefox-reset-add-ons-and-settings

提出問題者

Now when clicking on Firefox I am met with messages per attached. Not finding any way out of the mess, have eliminated all Firefox and, once clean, downloaded fresh but receive the same message as before.

I LIKE working with Firefox (make that past tense) but can not as it stands. Is there anything I can do?

Now when clicking on Firefox I am met with messages per attached. Not finding any way out of the mess, have eliminated all Firefox and, once clean, downloaded fresh but receive the same message as before. I LIKE working with Firefox (make that past tense) but can not as it stands. Is there anything I can do?
Shadow110 1072 個解決方法 14836 個答案

Hi, So did you do the Refresh as suggested or just uninstalled/dumped it ?

For future download from here :

AVAST/AVG issue fixed.

There is security software like Avast/AVG, Kaspersky, BitDefender, ESET and sometimes McAfee that intercept secure connections and send their own certificate as well scanners cause issues. If you are running any of the above software please check their community forum for a work around to apply settings.

These pages are also for the errors you may have besides relating to the above :

Hi, So did you do the Refresh as suggested or just uninstalled/dumped it '''?''' For future download from here : *https://www.mozilla.org/firefox/all/ 62.0.2 released today. AVAST/AVG issue fixed. There is security software like Avast/AVG, Kaspersky, BitDefender, ESET and sometimes McAfee that intercept secure connections and send their own certificate as well scanners cause issues. If you are running any of the above software please check their community forum for a work around to apply settings. *https://support.mozilla.org/en-US/kb/secure-connection-failed-error-message#w_avast-and-avg-security-products These pages are also for the errors you may have besides relating to the above : *https://support.mozilla.org/en-US/kb/secure-connection-failed-error-message *http://kb.mozillazine.org/Error_loading_websites *https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER

選擇的解決方法

Yes, refreshed and did all other things suggested but nothing helped, so uninstalled again. Then saw this post, uninstalled Avast and installed the new version of Firefox and so far it seems fine.

Thanks for your help.

Yes, refreshed and did all other things suggested but nothing helped, so uninstalled again. Then saw this post, uninstalled Avast and installed the new version of Firefox and so far it seems fine. Thanks for your help.