Search Support

Custom Local Plain HTML Page Does Not Display Correctly

  • 4 回覆
  • 3 有這個問題
  • 500 次檢視
  • 最近回覆由 FredMcD

more options

My custom web page I've used on all computers does not display correctly in FireFox.

It works in Chrome & Internet Explorer but not ForeFox.

It is plain HTML with no scripts or anything. Just links and some images for background etc.

被選擇的解決方法

problem was text case

I migrated from a windows system

I did not realize that case was an issue with a browser on linux with a local file, no server filtering


we're done here

從原來的回覆中察看解決方案 👍 1

All Replies (4)

more options

Please provide public (no password) link(s) that we can check out. No Personal Information Please !


Hello,

In order to better assist you with your issue please provide us with a screenshot. If you need help to create a screenshot, please see How do I create a screenshot of my problem?

Once you've done this, attach the saved screenshot file to your forum post by clicking the Browse... button below the Post your reply box. This will help us to visualize the problem.

Thank you!

more options

Note that you probably need to use relative links to these images and not absolute links. Best is to store the images in the same folder as the HTML file or in a sub directory.

You can check the Web Console for (security related) error messages.

more options

選擇的解決方法

problem was text case

I migrated from a windows system

I did not realize that case was an issue with a browser on linux with a local file, no server filtering


we're done here

more options

That was very good work. Well done. Please flag your last post as Solved Problem so others will know.