Search Support

recatpath not working

  • 25 回覆
  • 1 有這個問題
  • 79 次檢視
  • 最近回覆由 Happy112

more options

hi i cant fix my problem with google recatpath ewry time i try to register on site https://www.cdkeys.com/customer/account/create/ ther is no catpath i cant register hear i need help i think google need to fix this

All Replies (20)

more options

Hi  ! Let's try Firefox in Safe Mode : If Firefox is not running : Hold down the Shift key when starting Firefox. If Firefox is running : 3-bar menu => ' ? ' (at the bottom of the dropdown) => 'Restart with Add-ons disabled'. Then OK the restart. A small dialog should appear. Click 'Start in Safe Mode' ( not 'Refresh' !)

See : https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-firefox-issues-using-safe-mode

And also : https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-extensions-themes-to-fix-problems?redirectlocale=en-US&redirectslug=Troubleshooting+extensions+and+themes


Also make sure that you are not in permanent private mode :

3-bar menu => Options => Privacy => Under 'History' choose 'Use custom settings for History' Un check :   'Always use private mode'.

more options

Do you otherwise have a problem with CAPTCHA images or is only Google recaptcha affected?

What security software do you have?

Boot the computer in Windows Safe mode with network support to see if that has effect in case security software is causing problems.

more options

im using avast and yeah I tryed i n safe mode too

more options

dasasdas said

im using avast and yeah I tryed i n safe mode too

Would you please disable AVAST and see if that makes a difference  ?

more options

i uninstaled it lets cheak

more options

nach its same not working

more options

For me   reCAPTCHA   works just fine on

https://www.cdkeys.com/customer/account/create/

Stab in the dark : Could it be that you haven't enabled Adobe Flash on that site  ?

more options

adobe flash was enabled i tryed to clean cahe cookes and its same eh

more options

Do you see the box with "I'm not a robot"?

If I click this box then I get a pop-up with images that I need to select.


You can check the Web Console (Tools -> Web Developer) for error messages about blocked and unsafe and mixed content.

You can check the Network Monitor to see if content is blocked or otherwise fails to load.

You can filter for 'recaptcha' (without quotes). If necessary use "Ctrl+F5" or "Ctrl+Shift+R" to reload the page and bypass the cache to generate a fresh log.

more options

dasasdas said

adobe flash was enabled i tryed to clean cahe cookes and its same eh

And you're not in permanent private mode   ? Or maybe using the Tracking Protection feature  ? See :

https://support.mozilla.org/en-US/kb/tracking-protection-pbm

If so : would you turn it off, please  ?

more options

i tryed it too and it was same

more options

It works for me with Flash blocked and with Tracking Protection enabled.

Did you check the Web Console for error messages?

more options

dasasdas said

i tryed it too and it was same

Running out of ideas, but how about this :

Click on the   'i'  in a circle   (on the upper left side, next to the green padlock) Then click on the little black arrow => More Information Under the 'Permissions' tab, scroll down to 'Load images' and click 'Allow'.

By the way :   do you get a message  ?

more options

You don't get this reCAPTCHA box at all  ?

more options

Last thing I can think of:

Would you check in 'about:config' is JavaScript is enabled  ? Look for the preference 'javascript.enabled' and see if it's value is set to 'true'. If you have any script blocking add-ons :   make sure they don't block JavaScript on that website.

more options

i have java enabled i have no idea wat to do

more options

dasasdas said

i have java enabled i have no idea wat to do

JavaScript   -   'Java'   is a plugin.

Which makes me think of the following : According to your system details you are not using the latest release version of Firefox,   but probably the ESR version. Google says to use the latest Firefox version in order for reCAPTCHA to work properly.


Have you tried my earlier suggestion :

Click on the 'i' in a circle (on the upper left side, next to the green padlock) Then click on the little black arrow => More Information Under the 'Permissions' tab, scroll down to 'Load images' and click 'Allow'.


And I also asked you if you get a message  ?

Cor-el suggested a few things   -   have you tried any of it yet  ?

more options

yeah i got mesage and tryed ewrything

more options

dasasdas said

yeah i got mesage and tryed ewrything

But :   what does that message say   ???

more options

i have images enaibled i dont got any mesage then

  1. 1
  2. 2