搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

Develop Tools, Network Tab, Edit and Resend action does not work

  • 5 回覆
  • 3 有這個問題
  • 34 次檢視
  • 最近回覆由 ArmeniaX

more options

Hello

I use Firefox 54.0.1 on MacOS Sierra 10.12.05

I open Developer Tools / Network Tab. I try to edit and resend some XHR request, but when I click Send, the "Edit and Resend" section just closes and no XHR is sent. This used to work few months ago, but now it doesn't and I always hoped it will be fixed with new releases but nothing, so decided to report it.

Please see screenshots

1st screenshot - I click on Edit and Resend button 2nd screenshot - I click Send button on top right corner 3rd screenshot - The Edit and Resend part just closes without sending the XHR again

附加的畫面擷圖

所有回覆 (5)

more options

Not sure but give this a look over please :

https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Tools/Network_Monitor

Not sure am understanding all of that but a place to start maybe.

Please let us know if this solved your issue or if need further assistance.

more options

Hello there, I have read it along before my report here, and there is no much info about the "Edit and Resend" functionality. The issue is still there, and I am waiting for a resolution.

Firefox is ahead compared to Chrome with this feature, because Chrome doesn't let you change XHR, with chrome you can just repeat an XHR. So this is why Firefox should fix this as soon as possible.

I did some research, and found exact same issue, which occured 2 year ago, here is one of the links, hope this may give more details.

https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1151932

more options

You can try this : https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-firefox-issues-using-safe-mode

Note the Refresh as that will be the next thing to do if above does not work.

Next version is 55 to be released on or about Aug 8th.

Please let us know if this solved your issue or if need further assistance.

由 Shadow110 於 修改

more options

Hey there, I tried the safe mode and the refresh of the browser, still no luck.

If you gonna need extra info, please let me know.

here is the video recording of the case https://drive.google.com/open?id=0B-Rb8zsXIh9fb09ya2NrdWViWjA

more options

The problem is still actual, any news ?

由 ArmeniaX 於 修改