搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

Firefox is installing components needed to play the audio or video on this page. Please try again later.

  • 8 回覆
  • 151 有這個問題
  • 29639 次檢視
  • 最近回覆由 andrewpei

more options

this happens every time I try to use netflix. I have tried to uncheck the enable adobe flash protection mode box that was already suggested.

被選擇的解決方法

Try to toggle DRM off/on to see if that makes Firefox load these components.

  • Options/Preferences -> Content: Play DRM

What do you see in about:addons -> Plugins?

從原來的回覆中察看解決方案 👍 6

所有回覆 (8)

more options

選擇的解決方法

Try to toggle DRM off/on to see if that makes Firefox load these components.

  • Options/Preferences -> Content: Play DRM

What do you see in about:addons -> Plugins?

more options

There are 3 add on all up to date ...

 no yellow or red messages
more options

I tried toggle DRM . just gave me another message

more options

Thank you!!!!

more options

I have same problem. Windows 7 Pro at current service levels. Firefox is 54.0.1 (32-bit). Tried toggling DRM, uninstalling all anti-virus software, disabled all plug-ins, disabled all extensions except for Roboform Password Manager.

What is there left to try?

more options

You can check the gmp folders in the profile folder if they contain files then try to (re)move these folders to see if that has effect.

You can also check the gmp related prefs on the about:config page. You can open "about:" pages via the location/address bar


You can use the button on the "Help -> Troubleshooting Information" (about:support) page to go to the current Firefox profile folder or use the about:profiles page.

more options

I've got the same problem here, on Linux, with a custom kernel.

Apparently enabling CONFIG_SECCOMP in kernel config made it working (unless it has been due to a weird coincidence)..

I posting this here so hopefully: 1) Other users hitting my same problem could fix it. 2) FF developers could maybe add a meaningful error message that gives some clues..

more options

Currently experiencing this issue - have we got a fix?