搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

Youtube HTML5 h.264 and MSE&h.264 disabled

more options

Hi,

After upgrading Windows 7 N to Windows 10 Pro N I got red exclamation mark on html5 youtube site (as you can see in the screenshot). HTML5 player is working in some films on youtube and on some FlashPlayer turns on. I tried changing media.mediasource.enabled to true and installed Media Feature Pack for Windows 10 N but it didn't help. I hope you guys know how to solve this problem.

被選擇的解決方法

Did you get the recently updated Media Feature Pack linked in this article: Fix video and audio playback problems on Firefox for Windows?

If you check these in about:config, do they have their default value?

  • media.mp4.enabled (true)
  • media.wmf.enabled (true)

Note: when I check the current Firefox source code, media.mediasource.ignore_codecs no longer is mentioned, so that preference probably is obsolete (but harmless).

從原來的回覆中察看解決方案 👍 2

所有回覆 (5)

more options

Here are screenshots:

more options

選擇的解決方法

Did you get the recently updated Media Feature Pack linked in this article: Fix video and audio playback problems on Firefox for Windows?

If you check these in about:config, do they have their default value?

  • media.mp4.enabled (true)
  • media.wmf.enabled (true)

Note: when I check the current Firefox source code, media.mediasource.ignore_codecs no longer is mentioned, so that preference probably is obsolete (but harmless).

more options

Just to be certain did you restart Firefox if it was still running when you installed Media Feature Pack. That is if the PC has not been restarted since after you installed Media Feature Pack.

more options

James said

Just to be certain did you restart Firefox if it was still running when you installed Media Feature Pack. That is if the PC has not been restarted since after you installed Media Feature Pack.

Yes, i restarted PC after installation.

more options

jscher2000 said

Did you get the recently updated Media Feature Pack linked in this article: Fix video and audio playback problems on Firefox for Windows? If you check these in about:config, do they have their default value?
  • media.mp4.enabled (true)
  • media.wmf.enabled (true)
Note: when I check the current Firefox source code, media.mediasource.ignore_codecs no longer is mentioned, so that preference probably is obsolete (but harmless).


After installing Media Feature Pack from your link it works properly, now i have all functions ticked on YouTube HTML5 player site. Thank you very very much!!! :)