X
點擊此處開啟此網站的行動版。

技術支援討論區

"This browser does not support video playback." Video playback Error on Twitter: Windows 10

已張貼

I swapped from chrome to firefox and I get this error when trying to play video's on twitter.

Running windows 10 x64.

I swapped from chrome to firefox and I get this error when trying to play video's on twitter. Running windows 10 x64.

被選擇的解決方法

and there it is, the 'disconnect' add on is the culprit. It's all sorted. Thanks for your help philipp! this has been bugging me for weeks :)

從原來的回覆中察看解決方案 10

額外的系統細節

已安裝的外掛程式

  • Garena Talk Plugin
  • NPRuntime Script Plug-in Library for Java(TM) Deploy
  • Next Generation Java Plug-in 11.77.2 for Mozilla browsers
  • NVIDIA 3D Vision Streaming plugin for Mozilla browsers
  • NVIDIA 3D Vision plugin for Mozilla browsers
  • Shockwave Flash 21.0 r0

應用程式

  • Firefox 46.0
  • 使用者代理:Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:46.0) Gecko/20100101 Firefox/46.0
  • 技術支援網址:https://support.mozilla.org/1/firefox/46.0/WINNT/en-GB/

擴充套件

  • Adblock Plus 2.7.3 ({d10d0bf8-f5b5-c8b4-a8b2-2b9879e08c5d})
  • BetterTTV 6.8.5 (firefox@betterttv.net)
  • Disconnect 3.15.3.1-signed.1-signed (2.0@disconnect.me)
  • FindBar Tweak 2.1.9 (fbt@quicksaver)
  • Firefox Hello 1.2.6 (loop@mozilla.org)
  • Google Translator for Firefox 2.1.0.5.1.1-signed (translator@zoli.bod)
  • Multi-process staged rollout 1.0 (e10srollout@mozilla.org)
  • Pocket 1.0 (firefox@getpocket.com)
  • Prevent Tab Overflow 7.1.1-signed.1-signed (noverflow@sdrocking.com)
  • Reddit Enhancement Suite 4.6.1 (jid1-xUfzOsOFlzSOXg@jetpack)
  • YouTube High Definition 45.1 ({7b1bf0b6-a1b9-42b0-b75d-252036438bdc})
  • AVG Web TuneUp 4.2.8.608 (avg@toolbar) (Inactive)

JavaScript

  • incrementalGCEnabled: True

圖形

  • adapterDescription: NVIDIA GeForce GTX 970
  • adapterDescription2: Intel(R) HD Graphics 4000
  • adapterDeviceID: 0x13c2
  • adapterDeviceID2: 0x0162
  • adapterDrivers: nvd3dumx,nvwgf2umx,nvwgf2umx,nvwgf2umx nvd3dum,nvwgf2um,nvwgf2um,nvwgf2um
  • adapterDrivers2: igdumdim64 igd10iumd64 igd10iumd64 igdumdim32 igd10iumd32 igd10iumd32
  • adapterRAM: 4095
  • adapterRAM2: Unknown
  • adapterSubsysID: 29743842
  • adapterSubsysID2: 0000000c
  • adapterVendorID: 0x10de
  • adapterVendorID2: 0x8086
  • direct2DEnabled: True
  • directWriteEnabled: True
  • directWriteVersion: 10.0.10586.0
  • driverDate: 3-21-2016
  • driverDate2: 8-17-2015
  • driverVersion: 10.18.13.6472
  • driverVersion2: 10.18.10.4276
  • info: {u'AzureCanvasBackend': u'direct2d 1.1', u'AzureFallbackCanvasBackend': u'cairo', u'AzureContentBackend': u'direct2d 1.1', u'AzureSkiaAccelerated': 0}
  • isGPU2Active: False
  • numAcceleratedWindows: 1
  • numTotalWindows: 1
  • supportsHardwareH264: Yes
  • webglRenderer: Google Inc. -- ANGLE (NVIDIA GeForce GTX 970 Direct3D11 vs_5_0 ps_5_0)
  • windowLayerManagerRemote: True
  • windowLayerManagerType: Direct3D 11

修改過的偏好設定

其他

  • User JS: 否
  • 輔助功能: 否
philipp
  • Top 25 Contributor
  • Moderator
5287 個解決方法 23361 個答案

hi Vulcan88, are you using a windows n version by any chance?

hi Vulcan88, are you using a windows n version by any chance?

提出問題者

philipp said

hi Vulcan88, are you using a windows n version by any chance?

how would i check this?

''philipp [[#answer-873151|said]]'' <blockquote> hi Vulcan88, are you using a windows n version by any chance? </blockquote> how would i check this?
philipp
  • Top 25 Contributor
  • Moderator
5287 個解決方法 23361 個答案

you can go into your system settings app > system > info where it lists your edition of windows.

you can go into your system settings app > system > info where it lists your edition of windows.

提出問題者

I dont think sophilipp said

you can go into your system settings app > system > info where it lists your edition of windows.

i dont think so

I dont think so''philipp [[#answer-873156|said]]'' <blockquote> you can go into your system settings app > system > info where it lists your edition of windows. </blockquote> i dont think so

提出問題者

I did just install a windows 10 media pack for N and KN that i found on the microsoft website after a quick google search just to be sure, but it didnt work

I did just install a windows 10 media pack for N and KN that i found on the microsoft website after a quick google search just to be sure, but it didnt work
philipp
  • Top 25 Contributor
  • Moderator
5287 個解決方法 23361 個答案

thanks, can you try to replicate this behaviour when you launch firefox in safe mode with addons disabled once? if not, maybe an addon is interfering here...

Troubleshoot extensions, themes and hardware acceleration issues to solve common Firefox problems

thanks, can you try to replicate this behaviour when you launch firefox in safe mode with addons disabled once? if not, maybe an addon is interfering here... [[Troubleshoot extensions, themes and hardware acceleration issues to solve common Firefox problems]]

提出問題者

Hmm looks like that's it. running in safe mod let's me play the video's fine. So it's one of my extensions/plugins that's causing problems?

Hmm looks like that's it. running in safe mod let's me play the video's fine. So it's one of my extensions/plugins that's causing problems?
philipp
  • Top 25 Contributor
  • Moderator
5287 個解決方法 23361 個答案

yes, i'd especially try to look at your video related ones (youtube hd, betterttv) and content blocking ones & disable them one by one to find out the culprit...

yes, i'd especially try to look at your video related ones (youtube hd, betterttv) and content blocking ones & disable them one by one to find out the culprit...

選擇的解決方法

and there it is, the 'disconnect' add on is the culprit. It's all sorted. Thanks for your help philipp! this has been bugging me for weeks :)

and there it is, the 'disconnect' add on is the culprit. It's all sorted. Thanks for your help philipp! this has been bugging me for weeks :)
JohnB2015 0 個解決方法 2 個答案

I've got this problem, it's been bugging me for months. Not running Windows N version it is 10586.494, have started FF in safe mode, same issue. Refreshed FF (64 bit) couldn't load Google due to certificate issues, deleted some file, still can't get get twitter videos to load.

Recreated a brand new FF profile, still same issue, issue also exists in MS EDGE. Plugins all up to date. Keep getting message, Browser does not support video playback. The strange thing is, it works on my laptop which has the exact same setup (FF 64-bit, Win 10 version, same plugins etc).

Advice please

I've got this problem, it's been bugging me for months. Not running Windows N version it is 10586.494, have started FF in safe mode, same issue. Refreshed FF (64 bit) couldn't load Google due to certificate issues, deleted some file, still can't get get twitter videos to load. Recreated a brand new FF profile, still same issue, issue also exists in MS EDGE. Plugins all up to date. Keep getting message, Browser does not support video playback. The strange thing is, it works on my laptop which has the exact same setup (FF 64-bit, Win 10 version, same plugins etc). Advice please
1artworkz 1 個解決方法 13 個答案

firefox video play back in twitter "This browser does not support video playback." I had this problem with Windows 8.1 so maybe this won't work with 10 but it might be worth a try. Using about:config see that media.mediasource.enabled Value is true.

firefox video play back in twitter "This browser does not support video playback." I had this problem with Windows 8.1 so maybe this won't work with 10 but it might be worth a try. Using about:config see that '''media.mediasource.enabled ''' Value is '''true'''.