搜尋 Mozilla 技術支援網站

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Firefox unable to login - debug

  • 7 回覆
  • 2 有這個問題
  • 87 次檢視
  • 最近回覆由 cor-el

more options

I am at a company, where we have a strange problem. On our mac´s that is running firefox, latest version, they can access our internal portal fine from our headquarter. They open the firefox, and are asked to login - and then it works At one location however, when starting firefox the login page also comes - but then when trying to login, the login site is just reloaded. There is no error or anythig. So it must be somekind of location problem

What is the best way to debug such a error. If there is somekind of firefox log somewhere, where I can see what is going on, since login is not working?

所有回覆 (7)

more options

Must be added, that I can open the portal fine from safari (but this version is not working with all functions, as it has been build for firefox). So it can not be somekind of network issue

When comming back to our HQ, the mac´s are working again with firefox. So it is only this location that have the problem with firefox. Hope it make sense

more options

What is your computer system and Firefox? You are saying the login page keeps reloading?

Use this link to check that your plugins are up-to-date. If any are listed as unknown or research, do not worry about them.

more options

There are 5 mac computers, running all from yosemite to el capitan - all left the HQ yesterday where it worked and at the new location it does not

When username and password er entered and click the "submit" button it just erase the username and password line. No error at all.

But just would like to see what is going on in the background of logs somehow?

more options

Are you using form filling for the logins, or entering it yourself? Are you using wired, WiFi, bluetooth . . . . .

more options

FredMcD said

Are you using form filling for the logins, or entering it yourself? Are you using wired, WiFi, bluetooth . . . . .

I tried to change the firefox config, so single sign on is enabled. When I then try to enter the portal it is working. But without single sign on I also write the same username and password(that works with single sign on) , but when entering manually the username and password it does not work ? - it make not any sense ? Any have an idea why?

由 rossoneris 於 修改

more options

Turn the portal / whatever off for a slow count of 10 to let it reboot.

I've called the big guys to help you. Good luck.

more options

This issue can be caused by corrupted cookies or cookies that are blocked.

Clear the cache and remove cookies from websites that cause problems.

"Clear the Cache":

  • Firefox/Tools > Options > Advanced > Network > Cached Web Content: "Clear Now"

"Remove Cookies" from websites that cause problems:

  • Firefox/Tools > Options > Privacy > "Use custom settings for history" > Cookies: "Show Cookies"

Start Firefox in Safe Mode to check if one of the extensions ("3-bar" menu button/Tools > Add-ons > Extensions) or if hardware acceleration is causing the problem.

  • Switch to the DEFAULT theme: "3-bar" menu button/Tools > Add-ons > Appearance
  • Do NOT click the Reset button on the Safe Mode start window

由 cor-el 於 修改