X
點擊此處開啟此網站的行動版。

技術支援討論區

youtube video takes a while to load in new update

已張貼

when i updated to firefox 41.0.2 when i am watching videos on firefox they take a minute to load this is only happening on firefox after the new update the video does not buffer it is just black only then plays after a minute and some videos it shows a picture and takes about 2 minutes to load

when i updated to firefox 41.0.2 when i am watching videos on firefox they take a minute to load this is only happening on firefox after the new update the video does not buffer it is just black only then plays after a minute and some videos it shows a picture and takes about 2 minutes to load

額外的系統細節

已安裝的外掛程式

  • Adobe PDF Plug-In For Firefox and Netscape 11.0.13
  • BrowserPlus -- Improve your browser! -- http://browserplus.yahoo.com/
  • DivX Plus Web Player version 2.2.0.52
  • DivX VOD Helper Plug-in
  • Google Update
  • NPRuntime Script Plug-in Library for Java(TM) Deploy
  • Next Generation Java Plug-in 11.65.2 for Mozilla browsers
  • Shockwave Flash 19.0 r0
  • Adobe Shockwave for Director Netscape plug-in, version 12.0.7.148
  • 5.1.40728.0
  • VLC media player Web Plugin 2.1.0
  • Vidyo Web Plugin
  • Yahoo Application State Plugin version 1.0.0.7
  • iTunes Detector Plug-in

應用程式

  • Firefox 41.0.2
  • 使用者代理:Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:41.0) Gecko/20100101 Firefox/41.0
  • 技術支援網址:https://support.mozilla.org/1/firefox/41.0.2/WINNT/en-US/

擴充套件

  • Adblock Plus 2.6.11 ({d10d0bf8-f5b5-c8b4-a8b2-2b9879e08c5d})
  • StreamBurner 1.2.10 ({1fc895a6-2042-46ec-a61b-233165b4c218})
  • Troubleshooter 1.1a.1-signed (troubleshooter@mozilla.org)
  • DivX Plus Web Player HTML5 <video> 2.1.2.145 ({23fcfd51-4958-4f00-80a3-ae97e717ed8b}) (Inactive)
  • Online Accounts Extension 1.0 ({41ecbc0b-34d5-4cd4-935f-253a30e2cb7e}) (Inactive)

JavaScript

  • incrementalGCEnabled: True

圖形

  • adapterDescription: Intel(R) HD Graphics 3000
  • adapterDescription2:
  • adapterDeviceID: 0x0126
  • adapterDeviceID2:
  • adapterDrivers: igdumd64 igd10umd64 igd10umd64 igdumd32 igd10umd32 igd10umd32
  • adapterDrivers2:
  • adapterRAM: Unknown
  • adapterRAM2:
  • adapterSubsysID: 397517aa
  • adapterSubsysID2:
  • adapterVendorID: 0x8086
  • adapterVendorID2:
  • direct2DEnabled: False
  • direct2DEnabledMessage: [u'']
  • directWriteEnabled: False
  • directWriteVersion: 6.2.9200.17461
  • driverDate: 1-29-2014
  • driverDate2:
  • driverVersion: 9.17.10.3347
  • driverVersion2:
  • info: {u'AzureCanvasBackend': u'skia', u'AzureFallbackCanvasBackend': u'cairo', u'AzureContentBackend': u'cairo', u'AzureSkiaAccelerated': 0}
  • isGPU2Active: False
  • numAcceleratedWindows: 0
  • numAcceleratedWindowsMessage: [u'']
  • numTotalWindows: 1
  • supportsHardwareH264: False
  • webglRenderer: Google Inc. -- ANGLE (Intel(R) HD Graphics 3000 Direct3D9Ex vs_3_0 ps_3_0)
  • windowLayerManagerRemote: True
  • windowLayerManagerType: Basic

修改過的偏好設定

其他

  • User JS: 否
  • 輔助功能: 否
FredMcD
  • Top 10 Contributor
4306 個解決方法 60434 個答案

check this:

  • see if there are updates for your graphics drive drivers

https://support.mozilla.org/kb/upgrade-graphics-drivers-use-hardware-acceleration

  • disable protected mode in the Flash plugin (Flash 11.3+ on Windows Vista and later)

https://forums.adobe.com/message/4468493#TemporaryWorkaround

  • disable hardware acceleration in the Flash plugin

https://forums.adobe.com/thread/891337 See also:


If the above does not help,

Start Firefox in Safe Mode {web Link} by holding down the <Shift>
(Mac Options)
key, and then starting Firefox. Is the problem still there?

check this: * see if there are updates for your graphics drive drivers '''https://support.mozilla.org/kb/upgrade-graphics-drivers-use-hardware-acceleration''' * disable protected mode in the Flash plugin (Flash 11.3+ on Windows Vista and later) '''https://forums.adobe.com/message/4468493#TemporaryWorkaround''' * disable hardware acceleration in the Flash plugin '''https://forums.adobe.com/thread/891337''' See also: * '''http://kb.mozillazine.org/Flash#Troubleshooting''' ------------- If the above does not help, Start '''[https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-firefox-issues-using-safe-mode Firefox in Safe Mode]''' {web Link} by holding down the '''<Shift><br> ''(Mac Options)'' ''' key, and then starting Firefox. Is the problem still there?

提出問題者

I started firefox in safe mode and the videos play fine so what could the problem be?

I started firefox in safe mode and the videos play fine so what could the problem be?
FredMcD
  • Top 10 Contributor
4306 個解決方法 60434 個答案

It could be the work of one of your add-ons. Type about:addons<enter> in the address bar to open your Add-ons Manager. Hot key; <Control>(Mac:<Command>)<Shift> A)

In the Add-ons Manager, on the left, select Extensions. Disable a few add-ons, then Restart Firefox.

Some added toolbar and anti-virus add-ons are known to cause Firefox issues. Disable All of them.

If the problem continues, disable some more (restarting FF). Continue until the problem is gone. After, you know what group is causing the issue. Re-enable the last group ONE AT A TIME (restarting FF) until the problem returns.

Once you think you found the problem, disable that and re-enable all the others, then restart again. Let us know who the suspect is detective.

It could be the work of one of your add-ons. Type '''about:addons'''<enter> in the address bar to open your Add-ons Manager. Hot key; '''<Control>''(Mac:<Command>)''<Shift> A)''' In the Add-ons Manager, on the left, select '''Extensions.''' Disable a few add-ons, then '''Restart Firefox.''' Some added toolbar and anti-virus add-ons are known to cause Firefox issues. '''Disable All of them.''' If the problem continues, disable some more (restarting FF). Continue until the problem is gone. After, you know what group is causing the issue. Re-enable the last group '''ONE AT A TIME''' (restarting FF) until the problem returns. Once you think you found the problem, disable that and re-enable all the others, then restart again. Let us know who the suspect is detective.

提出問題者

I only have a couple of extensions and disabled one which is adblock plus it seems to be the cause how can i fix this issue because i do need it to block ads

I only have a couple of extensions and disabled one which is adblock plus it seems to be the cause how can i fix this issue because i do need it to block ads
FredMcD
  • Top 10 Contributor
4306 個解決方法 60434 個答案

Load the web page. After the page is loaded, click the down arrow next to the AdBlock icon. Now select Disable on <web site>.

Forum; Adblock Plus Forum {web link} https://adblockplus.org/ Homepage

Load the web page. After the page is loaded, click the down arrow next to the AdBlock icon. Now select '''Disable on <web site>.''' Forum; '''[https://adblockplus.org/forum/ Adblock Plus Forum]''' {web link} https://adblockplus.org/ Homepage

提出問題者

that disables the ads

that disables the ads

提出問題者

the strange thing is this issue just started for me on the last update for firefox i'm going to screenshot it

the strange thing is this issue just started for me on the last update for firefox i'm going to screenshot it

提出問題者

I fixed this issue by going into troubleshoot and refreshed firefox now the issue is back how can i see whats causing it? since refreshing firefox fixed it

I fixed this issue by going into troubleshoot and refreshed firefox now the issue is back how can i see whats causing it? since refreshing firefox fixed it
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17673 個解決方法 159876 個答案

Did you reinstall any extensions in the new profile?

If you use extensions (Firefox menu button/Tools > Add-ons > Extensions) that can block content (e.g. Adblock Plus, NoScript, Flash Block, Ghostery) then make sure that such extensions aren't blocking content.

Did you reinstall any extensions in the new profile? If you use extensions (Firefox menu button/Tools > Add-ons > Extensions) that can block content (e.g. Adblock Plus, NoScript, Flash Block, Ghostery) then make sure that such extensions aren't blocking content. *https://support.mozilla.org/kb/Troubleshooting+extensions+and+themes

提出問題者

i only have one extension that is adblock plus after i refreshed firefox and installed adblock youtube was still working fine

i only have one extension that is adblock plus after i refreshed firefox and installed adblock youtube was still working fine

由 la321 於 修改