X
點擊此處開啟此網站的行動版。

技術支援討論區

Firefox will not load Facebook. This is the only site that will not load. Why?

已張貼

I did a refresh of Firefox and still nothing. Running OS X Yosemite on a MAC. Works fine with all other browsers.

I did a refresh of Firefox and still nothing. Running OS X Yosemite on a MAC. Works fine with all other browsers.

額外的系統細節

已安裝的外掛程式

  • A plugin to detect whether the Adobe Application Manager is installed on this machine.
  • Amazon MP3 Downloader Plugin 1.0.17
  • Coupons Inc., Coupon Printing FireFox Plugin
  • Dashlane plugin
  • Provides information about the default web browser
  • The Flip4Mac WMV Plugin allows you to view Windows Media content using QuickTime.
  • Garmin Communicator Plug-in Version 4.0.3.0
  • Displays Java applet content, or a placeholder if Java is not installed.
  • Office Live Update v1.0
  • The QuickTime Plugin allows you to view a wide variety of multimedia content in web pages. For more information, visit the QuickTime Web site.
  • Shockwave Flash 19.0 r0
  • 5.1.30514.0
  • eMusic DLM 4.1.3
  • iPhoto6

應用程式

  • Firefox 40.0.3
  • 使用者代理:Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.10; rv:40.0) Gecko/20100101 Firefox/40.0
  • 技術支援網址:https://support.mozilla.org/1/firefox/40.0.3/Darwin/en-US/

擴充套件

  • Adobe Acrobat - Create PDF 2.0 (web2pdfextension@web2pdf.adobedotcom) (Inactive)
  • Dashlane 3.2.5.80712 (442718d9-475e-452a-b3e1-fb1ee16b8e9d@dashlane.com) (Inactive)

JavaScript

  • incrementalGCEnabled: True

圖形

  • adapterDescription:
  • adapterDeviceID: 0x9488
  • adapterDrivers:
  • adapterRAM:
  • adapterVendorID: 0x1002
  • driverDate:
  • driverVersion:
  • info: {u'AzureCanvasBackend': u'skia', u'AzureFallbackCanvasBackend': u'none', u'AzureContentBackend': u'quartz', u'AzureSkiaAccelerated': 0}
  • numAcceleratedWindows: 1
  • numTotalWindows: 1
  • supportsHardwareH264: False
  • webglRenderer: ATI Technologies Inc. -- ATI Radeon HD 4670 OpenGL Engine
  • windowLayerManagerRemote: True
  • windowLayerManagerType: OpenGL

修改過的偏好設定

其他

  • User JS: 否
  • 輔助功能: 否
FredMcD
  • Top 10 Contributor
4270 個解決方法 59896 個答案
What happens when you try? http://www.ehow.com/how_11385212_troubleshoot-reset-connection-firefox.html https://support.mozilla.org/en-US/kb/server-not-found-connection-problem https://support.mozilla.org/en-US/kb/firefox-cant-load-websites-other-browsers-can https://support.mozilla.org/en-US/kb/secure-connection-failed-error-message https://support.mozilla.org/en-US/kb/connection-untrusted-error-message '''http://kb.mozillazine.org/Error_loading_websites''' '''This Connection is Untrusted''' is sometimes caused because the computer system clock is wrong. Check the time / date / time zone settings.

提出問題者

Tried all of them. Still the same issue. Only Facebook. Only Firefox.

Tried all of them. Still the same issue. Only Facebook. Only Firefox.
FredMcD
  • Top 10 Contributor
4270 個解決方法 59896 個答案

FredMcD said

What happens when you try?
''FredMcD [[#answer-785672|said]]'' <blockquote> What happens when you try? </blockquote>

提出問題者

The address bar shows Facebook, but the page is completely blank. No error message, just a white page.

The address bar shows Facebook, but the page is completely blank. No error message, just a white page.
FredMcD
  • Top 10 Contributor
4270 個解決方法 59896 個答案

Many site issues can be caused by corrupt cookies or cache.

  • Clear the Cache and
  • Remove Cookies
    Warning ! ! This will log you out of sites you're logged in to.

Type about:preferences<Enter> in the address bar.

  • Cookies; Select Privacy. Under History, select Firefox will Use Custom Settings. Press the button on the right side called Show Cookies. Use the search bar to look for the site. Note; There may be more than one entry. Remove All of them.
  • Cache; Select Advanced > Network. Across from Cached Web Content, Press Clear Now.

If there is still a problem, Start Firefox in Safe Mode {web link} While you are in safe mode;

Type about:preferences#advanced<Enter> in the address bar.

Under Advanced, Select General. Look for and turn off Use Hardware Acceleration.

Poke around safe web sites. Are there any problems?

Then restart.


Remove History For One Site Open the History Manager <Control><Shift> H. In the search bar, enter the name of the site. Right click on one of the listings and select Forget About This Site. This should remove all information, including any passwords / settings.

Many site issues can be caused by corrupt cookies or cache. * Clear the Cache and * Remove Cookies<br> '''''Warning ! ! '' This will log you out of sites you're logged in to.''' Type '''about:preferences'''<Enter> in the address bar. * '''Cookies;''' Select '''Privacy.''' Under '''History,''' select Firefox will '''Use Custom Settings.''' Press the button on the right side called '''Show Cookies.''' Use the search bar to look for the site. Note; There may be more than one entry. Remove '''All''' of them. * '''Cache;''' Select '''Advanced > Network.''' Across from '''Cached Web Content,''' Press '''Clear Now.''' If there is still a problem, '''[https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-firefox-issues-using-safe-mode Start Firefox in Safe Mode]''' {web link} While you are in safe mode; Type '''about:preferences#advanced'''<Enter> in the address bar. Under '''Advanced,''' Select '''General.''' Look for and turn off '''Use Hardware Acceleration'''. Poke around safe web sites. Are there any problems? Then restart. ------------------------ '''[https://support.mozilla.org/kb/Clear+Recent+History#w_how-do-i-remove-a-single-website-from-my-history Remove History For One Site]''' Open the History Manager '''<Control><Shift> H.''' In the search bar, enter the name of the site. Right click on one of the listings and select '''Forget About This Site.''' This should remove all information, including any passwords / settings.

提出問題者

I appreciate all your attempts to help Fred, but nothing has worked. I get to the facebook login screen ·since I've cleared cache/cookies) but when I enter my info it STILL takes me to a blank page!

I have no problems with any other browser or on my iPhone and iPad. Just my Mac desktop.

I appreciate all your attempts to help Fred, but nothing has worked. I get to the facebook login screen ·since I've cleared cache/cookies) but when I enter my info it STILL takes me to a blank page! I have no problems with any other browser or on my iPhone and iPad. Just my Mac desktop.
FredMcD
  • Top 10 Contributor
4270 個解決方法 59896 個答案

I've called the big guys to help you. Good luck.

I've called the big guys to help you. Good luck.

提出問題者

Now I cannot get Facebook on ANY browser ·FF, Chrome, Safari).

I can get the login page, then when I login, it goes to a blank white page with the https facebook.com url still in the address bar.

Now I cannot get Facebook on ANY browser ·FF, Chrome, Safari). I can get the login page, then when I login, it goes to a blank white page with the https facebook.com url still in the address bar.
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17578 個解決方法 159013 個答案

You can check the Net log and the Network log in the Web Console (Firefox/Tools > Web Developer) to see if content fails to load or possibly is blocked (file size is zero).

Use Ctrl+F5 or Ctrl+Shift+R to reload the page and bypass the cache to generate a fresh log.


Try to disable IPv6 (check for other possible causes as well).

You can check the Net log and the Network log in the Web Console (Firefox/Tools > Web Developer) to see if content fails to load or possibly is blocked (file size is zero). *https://developer.mozilla.org/Tools/Network_Monitor Use Ctrl+F5 or Ctrl+Shift+R to reload the page and bypass the cache to generate a fresh log. ---- Try to disable IPv6 (check for other possible causes as well). *https://support.mozilla.org/kb/firefox-cant-load-websites-other-browsers-can

提出問題者

While I can create/get the net log, I have no idea what the information there means. Other than seeing a green dot with 200 OK (that appears to mean it reached the site, best I can tell) it still does me no good. Since it is now on all browsers, I did not try disabling lPv6.

While I can create/get the net log, I have no idea what the information there means. Other than seeing a green dot with 200 OK (that appears to mean it reached the site, best I can tell) it still does me no good. Since it is now on all browsers, I did not try disabling lPv6.