搜尋 Mozilla 技術支援網站

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

I keep getting the error msg that Firefox failed to load everything, and then it doesn't let me reply...says go to basic

  • 9 回覆
  • 1 有這個問題
  • 30 次檢視
  • 最近回覆由 cor-el

more options

When I try to reply to an email, nothing happens-it says loading in the reply box but doesn't load. The error says to reload the page or go to the basic setup. I tried reloading the page and also restarting my computer. Neither one worked. Hope someone knows what's causing this and how to fix it. thanks, Art

所有回覆 (9)

more options

What e-mail provider are you using? Do you get the same problem with Win IE?


Many site issues can be caused by corrupt cookies or cache.

  • Clear the Cache and
  • Remove Cookies
    Warning ! ! This will log you out of sites you're logged in to.

Type about:preferences<Enter> in the address bar.

  • Cookies; Select Privacy. Under History, select Firefox will Use Custom Settings. Press the button on the right side called Show Cookies. Use the search bar to look for the site. Note; There may be more than one entry. Remove All of them.
  • Cache; Select Advanced > Network. Across from Cached Web Content, Press Clear Now.

If there is still a problem, Start Firefox in Safe Mode {web link} While you are in safe mode;

Type about:preferences#advanced<Enter> in the address bar.

Under Advanced, Select General. Look for and turn off Use Hardware Acceleration.

Poke around safe web sites. Are there any problems?

Then restart.

more options

Security Issue: Update your Flash Player Version 18.0.0.232
https://www.adobe.com/products/flashplayer/distribution3.html
Note: Windows users must download the “Internet Explorer” and “Plugin-based browsers” installers.

Note: Edge on Win10 does not use ActiveX version but its own Flash.

See if there are updates for your graphics drivers https://support.mozilla.org/kb/upgrade-graphics-drivers-use-hardware-acceleration

more options

Hi Fred, I'm using Google mail. I haven't yet tried another browser. I will try that. Meanwhile, when I did use the basic config, it worked ok. Of course I don't want to be stuck there.

more options

Rezmo said

Meanwhile, when I did use the basic config, it worked ok.

Are you talking about safe Mode?

Safe Mode is a troubleshooting mode that temporarily turns off hardware acceleration, resets some settings, and disables add-ons (extensions and themes). If the problem goes away, that tells us one thing. If it does not, that tells us something else.

more options

FredMcD said

Rezmo said
Meanwhile, when I did use the basic config, it worked ok.

Are you talking about safe Mode?

No I'm talking about the basic mode display that I'm advised to use when I get that error message.

more options

What basic mode?

more options

This is the msg I get. Something I failed to mention before (I hadn't made the connection) that's independent from Google: Firefox has started to show some pages as code either just before it loads the actual page or it sticks there and doesn't load the page. Basically symbols and question marks. This occurs randomly as far as I can tell. Not every time.

由 Rezmo 於 修改

more options

Contact G-mail support. The message is from them.

more options

Clear the cache and remove cookies only from websites that cause problems.

"Clear the Cache":

  • Firefox/Tools > Options > Advanced > Network > Cached Web Content: "Clear Now"

"Remove Cookies" from sites causing problems:

  • Firefox/Tools > Options > Privacy > "Use custom settings for history" > Cookies: "Show Cookies"

Start Firefox in Safe Mode to check if one of the extensions (Firefox/Tools > Add-ons > Extensions) or if hardware acceleration is causing the problem.

  • Switch to the DEFAULT theme: Firefox/Tools > Add-ons > Appearance
  • Do NOT click the Reset button on the Safe Mode start window