搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

Firefox 40.0.3 is a disaster. I constantly, constantly get error 404, even visiting sites that used to present no problems. What's up?

  • 4 回覆
  • 12 有這個問題
  • 857 次檢視
  • 最近回覆由 jshaw

more options

Ever since I installed 40.0.3, Firefox has been problematic, constantly giving me 404 errors as I search the web or visit sites that used to post no problem. It got to the point where I switched to OmniWeb, although that's just as buggy, if not more. Yet, I can at least visit most of the problematic sites on Omniweb after getting the 404 on Firefox. Firefox has always been a memory hog, but I could live with that. These 404 errors are driving me nuts.

An example is the Washington Post's game site. When I try to play the Daily Crossword and click on 'Play Now', I always get the 404.

被選擇的解決方法

That was helpful, but what really solved it was going through the process given in the following link: https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-extensions-themes-to-fix-problems

It turned out that I needed to test for faulty extensions, and ultimately, disable the Searchme extension.

Thanks for getting me on the right track.

從原來的回覆中察看解決方案 👍 1

所有回覆 (4)

more options

Start Firefox in Safe Mode {web Link} by holding down the <Shift>
(Mac Options)
key, and then starting Firefox. Is the problem still there?


Start your Computer in safe mode with networking. Then start Firefox. Try Safe web sites. Is the problem still there?

Starting The Computer In Safe Mode;
Free Online Encyclopedia

more options

選擇的解決方法

That was helpful, but what really solved it was going through the process given in the following link: https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-extensions-themes-to-fix-problems

It turned out that I needed to test for faulty extensions, and ultimately, disable the Searchme extension.

Thanks for getting me on the right track.

more options

That was very good work. Well Done.

more options

Thanks. But it would have taken a lot longer without your suggestion to try safe mode. Once I saw that the problem didn't occur in safe mode, it led me to find out more about safe mode, and I found the troubleshooting guide I referenced above.