搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

YouTube videos constantly showing loading circle and not playing.

more options

So I'm trying to watch videos on YouTube and all I'm getting is the spinning loading circle and nothing more.

I'm running version 37.0.2 (Most current) and the most basic add-ons that are up to date. I've tried uninstalling and then re-installing Flash, I've uninstalled and then reinstalled FireFox and am still getting the same problem!

被選擇的解決方法

If you have problems with current Shockwave Flash plugin versions then check this:

  • see if there are updates for your graphics drive drivers

https://support.mozilla.org/kb/upgrade-graphics-drivers-use-hardware-acceleration

  • disable protected mode in the Flash plugin (Flash 11.3+ on Windows Vista and later)

https://forums.adobe.com/message/4468493#TemporaryWorkaround

  • disable hardware acceleration in the Flash plugin

https://forums.adobe.com/thread/891337 See also:

從原來的回覆中察看解決方案 👍 0

所有回覆 (2)

more options

選擇的解決方法

If you have problems with current Shockwave Flash plugin versions then check this:

  • see if there are updates for your graphics drive drivers

https://support.mozilla.org/kb/upgrade-graphics-drivers-use-hardware-acceleration

  • disable protected mode in the Flash plugin (Flash 11.3+ on Windows Vista and later)

https://forums.adobe.com/message/4468493#TemporaryWorkaround

  • disable hardware acceleration in the Flash plugin

https://forums.adobe.com/thread/891337 See also:

more options

Actually, before doing any of that, YouTube randomly started working again! LiveLeak and Vimeo were working for me but YouTube wasn't at first.

Thanks for the help anyway!

由 Johnnybravo60025 於 修改