搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

No sound on YouTube videos since I upgraded Flashplayer. Anyone got a fix?

  • 3 回覆
  • 40 有這個問題
  • 3 次檢視
  • 最近回覆由 bjamesj

more options

There is no audio on YouTube videos, and videos from any other site that uses Flashplayer. Audio is fine on sites that do not use Flashplayer. Have tried resetting Firefox, as well as removing and reinstalling Flashplayer, but with no success.

被選擇的解決方法

Thanks, but I had already checked out audio-related stuff and figured out that the problem had to do with the Adobe Flash Player (aka Shockwave Flash) plugin. I finally solved it by uninstalling Flash Player (using a special tool downloaded by Adobe), deleting a bunch of files created by Flash Player in various locations on my computer, and then reinstalling Flash Player. Instructions on how to do this can be found here: http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/uninstall-flash-player-windows.html

從原來的回覆中察看解決方案 👍 1

所有回覆 (3)

more options

hi Perparim, please see if the following article can help you: What to do if Firefox won't play any sounds

more options

選擇的解決方法

Thanks, but I had already checked out audio-related stuff and figured out that the problem had to do with the Adobe Flash Player (aka Shockwave Flash) plugin. I finally solved it by uninstalling Flash Player (using a special tool downloaded by Adobe), deleting a bunch of files created by Flash Player in various locations on my computer, and then reinstalling Flash Player. Instructions on how to do this can be found here: http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/uninstall-flash-player-windows.html

more options

I had this same problem and it drove me mad reinstalling everything. I finally downgraded Firefox to version 33.1.1 and that fixed it.