X
點擊此處開啟此網站的行動版。

技術支援討論區

both desktop and laptop flicker with black bands when looking at my site, ferrella.com, does not happen in IE

已張貼

when viewing my site ferrella.com which uses a wow slider about 8-9 images in on the portfolio pages the images start to flicker and a black band appears on the bottom, also occurs on my laptop which then freezes, both high end dell machines super fast internet connection, and it does not happen in IE, i have emptied cache and history and reinstalled firefox to default settings and have turned off the acceleration thingy, help!

when viewing my site ferrella.com which uses a wow slider about 8-9 images in on the portfolio pages the images start to flicker and a black band appears on the bottom, also occurs on my laptop which then freezes, both high end dell machines super fast internet connection, and it does not happen in IE, i have emptied cache and history and reinstalled firefox to default settings and have turned off the acceleration thingy, help!

額外的系統細節

已安裝的外掛程式

  • Google Update
  • Shockwave Flash 15.0 r0
  • The QuickTime Plugin allows you to view a wide variety of multimedia content in Web pages. For more information, visit the QuickTime Web site.
  • Creative Cloud Desktop Plugin.v_2_0_0_0
  • Next Generation Java Plug-in 10.71.2 for Mozilla browsers
  • NPRuntime Script Plug-in Library for Java(TM) Deploy
  • Adobe PDF Plug-In For Firefox and Netscape 11.0.9
  • 5.1.30514.0
  • McAfee MSC FF plugin DLL
  • iTunes Detector Plug-in
  • A plugin to detect whether the Adobe Extension Manager is installed on this machine.
  • GEPlugin
  • The plugin allows you to have a better experience with Microsoft SharePoint
  • Intel web components updater - Installs and updates the Intel web components
  • NVIDIA 3D Vision plugin for Mozilla browsers
  • NVIDIA 3D Vision Streaming plugin for Mozilla browsers
  • NPWLPG

應用程式

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64; rv:33.0) Gecko/20100101 Firefox/33.0

更多資訊

jscher2000
  • Top 10 Contributor
8785 個解決方法 71847 個答案

On my Windows 7, I can't figure out the progression: sometimes it seems to start and run fairly quickly, other times it seems to just stop. So I haven't been able to get 8-9 images into a page without clicking, which might not be giving the same results.

On my Windows 7, I can't figure out the progression: sometimes it seems to start and run fairly quickly, other times it seems to just stop. So I haven't been able to get 8-9 images into a page without clicking, which might not be giving the same results.
FredMcD
  • Top 10 Contributor
4266 個解決方法 59829 個答案

See if there are updates for your graphics drive drivers https://support.mozilla.org/kb/upgrade-graphics-drivers-use-hardware-acceleration

See if there are updates for your graphics drive drivers https://support.mozilla.org/kb/upgrade-graphics-drivers-use-hardware-acceleration

提出問題者

i did this and there was an update for my video card, i installed that and it still is doing the same, since IE uses my video card and it works perfectly in IE i would gather that this wasn't going to work and it did not, thanks tho, i think the problem is in a mozilla setting?? any further ideas?

i did this and there was an update for my video card, i installed that and it still is doing the same, since IE uses my video card and it works perfectly in IE i would gather that this wasn't going to work and it did not, thanks tho, i think the problem is in a mozilla setting?? any further ideas?
FredMcD
  • Top 10 Contributor
4266 個解決方法 59829 個答案

I've called the big guys to help you. Good luck.

I've called the big guys to help you. Good luck.
guigs 1072 個解決方法 11697 個答案

Hi thomasf, Thank you for your question, I understand that in the mentioned website there are some black links that display when the images change.

I am trying to understand the black line issue, I did see a demo of the wow slider with a black style on the bottom: http://wowslider.com/javascript-gallery-megalopolis-slice...

I would be happy to investigate the compatibility of the particular graphics drivers that are located on the information of the about:support page.

However if we cannot reach a better approach to this the wow slider also has a support contact on their website: "For troubleshooting, feature requests, and general help, contact Image Slider Customer Support at Mail." source

Hi thomasf, Thank you for your question, I understand that in the mentioned website there are some black links that display when the images change. I am trying to understand the black line issue, I did see a demo of the wow slider with a black style on the bottom: [http://wowslider.com/javascript-gallery-megalopolis-slices-demo.html] I would be happy to investigate the compatibility of the particular graphics drivers that are located on the information of the about:support page. However if we cannot reach a better approach to this the wow slider also has a support contact on their website: "For troubleshooting, feature requests, and general help, contact Image Slider Customer Support at Mail." [http://wowslider.com/faq.html source]

提出問題者

the black lines are not part of the graphic design, they are intermittent black bands that run horizontally along the bottom of the image, they and the flickering occur around image nine on any of my portfolio pages. AND it works perfectly in IE, in fact it works perfectly on other computers with firefox and IE, just not on my 2 computers here at home with firefox. i have upgraded the video card and i have reinstalled firefox and have turned off the accelerator and none of these fixes work, I AM BACK TO USING INTERNET EXPLORER! thanks for your consideration and btw WOW has no idea why either

the black lines are not part of the graphic design, they are intermittent black bands that run horizontally along the bottom of the image, they and the flickering occur around image nine on any of my portfolio pages. AND it works perfectly in IE, in fact it works perfectly on other computers with firefox and IE, just not on my 2 computers here at home with firefox. i have upgraded the video card and i have reinstalled firefox and have turned off the accelerator and none of these fixes work, I AM BACK TO USING INTERNET EXPLORER! thanks for your consideration and btw WOW has no idea why either
FredMcD
  • Top 10 Contributor
4266 個解決方法 59829 個答案

I am seeing two black lines on the page.

One is on the very bottom of the picture. This is the video control.

The second black line (red circle) is a picture selector. As the pictures change, the line walks across the screen.

I am seeing two black lines on the page. One is on the very bottom of the picture. This is the video control. The second black line (red circle) is a picture selector. As the pictures change, the line walks across the screen.

提出問題者

here is an example of what is happening on my page in FIREFOX only not INTERNET EXPLORER.

HELP!!!!

here is an example of what is happening on my page in FIREFOX only not INTERNET EXPLORER. HELP!!!!
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17567 個解決方法 158888 個答案

You can try to disable OMTC and leave hardware acceleration in Firefox enabled.

  • about:config page: layers.offmainthreadcomposition.enabled = false

You can open the about:config page via the location/address bar. You can accept the warning and click "I'll be careful" to continue.

You can try to disable OMTC and leave hardware acceleration in Firefox enabled. *<b>about:config</b> page: layers.offmainthreadcomposition.enabled = false You can open the <b>about:config</b> page via the location/address bar. You can accept the warning and click "I'll be careful" to continue. *http://kb.mozillazine.org/about:config

提出問題者

maybe slightly better - maybe, tho still quite a nuisance, it is uncanny how this disruption happens on image 9 on any portfolio page and once the entire portfolio page has been viewed the next time around during the slide show the flickering and black lines are less frequent, is that a cache thing?

maybe slightly better - maybe, tho still quite a nuisance, it is uncanny how this disruption happens on image 9 on any portfolio page and once the entire portfolio page has been viewed the next time around during the slide show the flickering and black lines are less frequent, is that a cache thing?

由 thomasf 於 修改