显示带有此标签的问题: 显示所有问题

Firefox crashes randomly

Firefox crashes randomly with no crash report being generated. It seems to have started doing this about a month ago. Nothing in particular seems to trigger it, and all… (了解更多)

Firefox crashes randomly with no crash report being generated. It seems to have started doing this about a month ago. Nothing in particular seems to trigger it, and all of my software is up to date. It just closes any and all tabs that are open, as if I exited out of the program entirely.

询问者 antarian_knight 于 4 天前

最后回复者 jonzn4SUSE 于 2 小时前

Firefox 100 Linux Vertical Scroll Bar

Running Firefox 100.0 on Linux Mint 20.3 Mate 1.26 I've noticed that websites like my bank use a "sub window" that slides in from the right to display the running balance… (了解更多)

Running Firefox 100.0 on Linux Mint 20.3 Mate 1.26 I've noticed that websites like my bank use a "sub window" that slides in from the right to display the running balances. Prior to version 100, this worked perfectly with dual scroll bars, one for the main window and one for the "sub" window. Now, with version 100, the "sub" window has no scroll bar. I can control the window by using the keyboard up/down arrows, but the scroll bar for the "sub" window is non existent. You cannot have access to my bank account, but you can duplicate the problem with Google. Simply search for say, a celebrity, click on one of the displayed images, and the window that displays on the right used to have it's own scroll bar, beside the bar that controlled the main window. Sub window scroll bar is now gone. It seems you folks violated one of the Cardinal Sins of Programming: IF IT AIN'T BROKE, DON'T FIX IT. Scroll bars worked great before, Not sure whose idea it was to "improve" them. Rolling a Firefox update backwards is a logistical nightmare. Is there a possibility of a fix coming out soon or are we to live with this as a "feature"??? Thanks for your time.

询问者 Merlinof2 于 4 天前

最后回复者 jonzn4SUSE 于 5 小时前

firefox v.100 does not open links from thunderbird

it happens after upgarde to v.100 every click in the link in thunderbird starts only new empty FF window instead of the link content in a new tab This is not on the thun… (了解更多)

it happens after upgarde to v.100 every click in the link in thunderbird starts only new empty FF window instead of the link content in a new tab This is not on the thunderbird side, as when I set Chromium as default browser the link is opened correctly.

询问者 sebqas 于 1 周前

最后回复者 jonzn4SUSE 于 7 小时前

print from download

Before recent 'update', I was able to print an attachment from an e-mail. Now the print goes directly to a folder and I dont know enough to know hyow to get it open and … (了解更多)

Before recent 'update', I was able to print an attachment from an e-mail. Now the print goes directly to a folder and I dont know enough to know hyow to get it open and print it.

询问者 lorriemileham 于 11 小时前

最后回复者 Dropa 于 7 小时前

Wrong colors when uploading photo to Facebook (via FB wall)

Hi! I am not sure, if Mozilla is the reason, or Facebook is the reason. But since I can't get any help from FB, I'd like to check also here. At first, I thought that th… (了解更多)

Hi!

I am not sure, if Mozilla is the reason, or Facebook is the reason. But since I can't get any help from FB, I'd like to check also here.

At first, I thought that the problem is on my side, since I am using ICC profiles and maybe I did something wrong. But It is not the problem on my side. I tried with an original jpg file, directly from my camera.

So, when I upload JPG to the Facebook, color of the image changes. This happens only if I publish it directly to my FB wall. If I go to FB "publishing tools" (on FB pages), everything works normal. If I upload the same photo via for example Chrome or Vivaldi, everything works, even if I upload directly to the FB wall.

So the problem occurs only If I upload from Mozilla (I have latest version 100) to the FB wall. Not via "publishing tools" on FB page. But problem is the same if I publish on my FB business page wall. So I assume that the problem is on FB side, that somehow renders files differently then via their Publishing tools. But I am allowing that Mozilla does something to them via the interface.

There must be some problem with Mozilla too, since all images work OK with Chrome or Vivaldi. So, something in relation of Mozilla - Facebook wall.

Currently I just use Chrome for uploading to FB, but I don't want that.

Not sure what to do now. FB does not reply, maybe Mozilla can help or check? I attached a sample photos, to see difference. Here is my Mozilla gfx.color profile too: https://i.ibb.co/CWRHWnh/6.jpg

询问者 S. 于 6 天前

最后回复者 Dropa 于 7 小时前

v. 100.0 (64-bit Windows 10) hangs with disk access

Ever since the Firefox upgrade to v100.0 (Win10 64-bit), Firefox locks up whenever it spawns a new, external process. This happens most frequently whenever the website to… (了解更多)

Ever since the Firefox upgrade to v100.0 (Win10 64-bit), Firefox locks up whenever it spawns a new, external process. This happens most frequently whenever the website to which I'm connected (doesn't matter which one) attempts to print or read in a file on the hard drive. This is especially true for email sites, where these functions are most often called from within FireFox. No error code appears and it's not immediately evident that Firefox even has an issue. It just becomes completely unresponsive. I have to call up the Task Manager and kill the Firefox tasks to exit. When I reinvoke Firefox, it restarts the tabs I had open at the time I killed it. This never happened before v100.0, and does not happen in any other browser. I have a friend with a Windows 10 machine who has exactly the same problem.

Any suggestions?

询问者 Dylan Paine 于 5 天前

最后回复者 Dropa 于 7 小时前

Hardware Accelerated Video Not Working

I'm not able to get hardware accelerated video decode working on Firefox developer 101.0b7 on Arch linux X11 with VA-API. This is verified by a lack of Video activity in … (了解更多)

I'm not able to get hardware accelerated video decode working on Firefox developer 101.0b7 on Arch linux X11 with VA-API. This is verified by a lack of Video activity in intel-gpu-top

There is also no obvious error message. On youtube videos I sometimes see

[2022-05-16T17:36:32Z ERROR mp4parse] Found 2 nul bytes in "\u{0}\u{0}" [2022-05-16T17:36:32Z ERROR mp4parse] Found 2 nul bytes in "\u{0}\u{0}" [2022-05-16T17:36:32Z ERROR mp4parse] Found 2 nul bytes in "\u{0}\u{0}" [2022-05-16T17:36:32Z ERROR mp4parse] Found 2 nul bytes in "\u{0}\u{0}"

but on Big Buck Bunny from https://test-videos.co.uk/vids/bigbuckbunny/mp4/h264/1080/Big_Buck_Bunny_1080_10s_1MB.mp4 I don't get that output and everything looks normal:

libva info: VA-API version 1.14.0 libva info: Trying to open /usr/lib/dri/iHD_drv_video.so libva info: Found init function __vaDriverInit_1_14 libva info: va_openDriver() returns 0

but the video decode in intel-gpu-top shows 0%.

VA-API is confirmed to be working in mpv, if I play that same big buck bunny video in mpv I see 10-20% video decode usage.

vainfo shows

vainfo: VA-API version: 1.14 (libva 2.14.0) vainfo: Driver version: Intel iHD driver for Intel(R) Gen Graphics - 22.4.1 () vainfo: Supported profile and entrypoints

     VAProfileNone                   :	VAEntrypointVideoProc
     VAProfileNone                   :	VAEntrypointStats
     VAProfileMPEG2Simple            :	VAEntrypointVLD
     VAProfileMPEG2Simple            :	VAEntrypointEncSlice
     VAProfileMPEG2Main              :	VAEntrypointVLD
     VAProfileMPEG2Main              :	VAEntrypointEncSlice
     VAProfileH264Main               :	VAEntrypointVLD
     VAProfileH264Main               :	VAEntrypointEncSlice
     VAProfileH264Main               :	VAEntrypointFEI
     VAProfileH264Main               :	VAEntrypointEncSliceLP
     VAProfileH264High               :	VAEntrypointVLD
     VAProfileH264High               :	VAEntrypointEncSlice
     VAProfileH264High               :	VAEntrypointFEI
     VAProfileH264High               :	VAEntrypointEncSliceLP
     VAProfileVC1Simple              :	VAEntrypointVLD
     VAProfileVC1Main                :	VAEntrypointVLD
     VAProfileVC1Advanced            :	VAEntrypointVLD
     VAProfileJPEGBaseline           :	VAEntrypointVLD
     VAProfileJPEGBaseline           :	VAEntrypointEncPicture
     VAProfileH264ConstrainedBaseline:	VAEntrypointVLD
     VAProfileH264ConstrainedBaseline:	VAEntrypointEncSlice
     VAProfileH264ConstrainedBaseline:	VAEntrypointFEI
     VAProfileH264ConstrainedBaseline:	VAEntrypointEncSliceLP
     VAProfileVP8Version0_3          :	VAEntrypointVLD
     VAProfileVP8Version0_3          :	VAEntrypointEncSlice
     VAProfileHEVCMain               :	VAEntrypointVLD
     VAProfileHEVCMain               :	VAEntrypointEncSlice
     VAProfileHEVCMain               :	VAEntrypointFEI
     VAProfileHEVCMain10             :	VAEntrypointVLD
     VAProfileHEVCMain10             :	VAEntrypointEncSlice
     VAProfileVP9Profile0            :	VAEntrypointVLD
     VAProfileVP9Profile2            :	VAEntrypointVLD

As far as I know all flags are set properly (according to https://wiki.archlinux.org/title/firefox#Hardware_video_acceleration) and I have set MOZ_DISABLE_RDD_SANDBOX=1

询问者 max.ehr 于 5 天前

最后回复者 Dropa 于 7 小时前

Ctrl+R

I'm uploading changed webpages to the internet on a daily basis, using Firefox. I'm Using Firefox version 100.0 now and I have discoverd a problem with version 100.0 . Fr… (了解更多)

I'm uploading changed webpages to the internet on a daily basis, using Firefox. I'm Using Firefox version 100.0 now and I have discoverd a problem with version 100.0 . From Firefox version 99.01 and downwards, this problem never existed before. The refresh button in Firefox 100.0 ( Ctrl+R ) no longer works good anymore! Sometimes it works good, the other time it's not working correct anymore, you will not see the latest uploaded webpage on the internet. The only solution to this problem is bij closing Firefox and restarting it. Only then you will see the latest uploaded webpage on the internet. Please have a serious look at this annoying problem in version 100.0. This problem can only be discoverd by people who are uploading new webpages to the internet, not bij the regular internet-users/visitors.

询问者 webmaster101 于 5 天前

最后回复者 Dropa 于 7 小时前

Random web pages coming up blank/failing to load

When I try to load random web pages on some well known websites, some load, and then turn blank. For example: https://www.cnbc.com/2022/05/21/russia-ukraine-live-updates.… (了解更多)

When I try to load random web pages on some well known websites, some load, and then turn blank.

For example: https://www.cnbc.com/2022/05/21/russia-ukraine-live-updates.html

This happens at random, it seems. Most of my browsing seems to work fine.

Reloading doesn't help.

Troubleshooting mode doesn't help.

询问者 Zabadoh 于 17 小时前

最后回复者 Terry 于 7 小时前

Page jumps to the top after refresh

Good day. My use case is the following. I use Firefox Developer Edition for developing websites. Usually the development happens on a certain part of the page. Most of th… (了解更多)

Good day.

My use case is the following. I use Firefox Developer Edition for developing websites. Usually the development happens on a certain part of the page. Most of the times it is not on the top of the page, so you have to scroll down to it.

Sometimes when the page is refreshed a jump to the top happens. So then I need to scroll down again. It takes a lot of time and concentration away if it happens dozens of times a day.

It often happens after I did some changes to the files on the page. It usually does not happen when I refresh the page a couple of times (when I purpously want to reproduce this problem).

I did try running Firefox in Safe mode, but it didn't help.

What can be done to fix this problem on my side? Is this a bug in Firefox itself?

询问者 vasart 于 4 天前

最后回复者 Dropa 于 7 小时前

All of my bookmarks are gone and cannot find any backups what so ever

I have tried all of the suggestions and cannot find any backup files other then current dates. Now I am without my bookmarks clear back to 5/7/2022???? HELP!!!!!!!!!!!! … (了解更多)

I have tried all of the suggestions and cannot find any backup files other then current dates. Now I am without my bookmarks clear back to 5/7/2022???? HELP!!!!!!!!!!!!

询问者 Larrytw 于 5 天前

最后回复者 Dropa 于 7 小时前

Windows folder shown in Group-By when opened from Firefox

Hi All I disabled the group-by option everywhere in my Win 11 home. Now I can open any folder and avoid that useless feature... except if I open the download folder from … (了解更多)

Hi All

I disabled the group-by option everywhere in my Win 11 home. Now I can open any folder and avoid that useless feature... except if I open the download folder from Firefox.

Details: - if I open my Downloads folder from the desktop shortcut I get it normal (no group-by) - if I click the folder icon close to the downloaded file in Firefox Library/Downloads window, then the windows folder is shown with Group-by enabled - the same happens if I click the folder icon close to the downloaded file in Firefox's download toolbar icon

Does this happen to others? Thank you Stefano

询问者 steluci 于 3 天前

最后回复者 Dropa 于 7 小时前

Cannot print 2 pages, first page is cutoff

I wanted to print out an order placed online but could only print part of it. The order took up about 1.5 pages when displayed in Firefox, but I could only print the uppe… (了解更多)

I wanted to print out an order placed online but could only print part of it.

The order took up about 1.5 pages when displayed in Firefox, but I could only print the upper 2/3 of it. That’s all the Print Preview displayed. It was cut off at the bottom. There was no option to print the missing lower third or a second page.

I can scroll Firefox to display the lower part but Print Preview still shows only the upper part.

I can change FF’s scale to 80% in order to show the whole order on the screen, but Print Preview still only shows the upper part.

I can scale Print Preview to 70%, but then it’s difficult to read.

I don’t recall having this problem with earlier versions of Firefox.

How can I print my order on 2 pages so that I can read it?

询问者 Mike109 于 1 周前

最后回复者 Dropa 于 7 小时前

Need Access to my website

Firefox keeps telling me that I need access to my account on my website http://www.playgroundforthesoulcenter.com. How do I remedy this? … (了解更多)

Firefox keeps telling me that I need access to my account on my website http://www.playgroundforthesoulcenter.com. How do I remedy this?

询问者 marianag6 于 12 小时前

最后回复者 Terry 于 7 小时前

Google maps malfunction after 100th release

Since the last two updates, google maps opens, but it is impossible to MOVE the map. Zoom works ok. Navigation pane also stopped working, impossible to enter addresses f… (了解更多)

Since the last two updates, google maps opens, but it is impossible to MOVE the map. Zoom works ok. Navigation pane also stopped working, impossible to enter addresses for navigation.

询问者 starwashzg 于 17 小时前

最后回复者 Dropa 于 7 小时前

Downloading attachments Mozilla / Yahoo mail

Couple days ago Yahoo Mail stopped downloading attachments of any type. Only happens when using Mozilla. Yahoo mail works fine with edge and android. The following had no… (了解更多)

Couple days ago Yahoo Mail stopped downloading attachments of any type. Only happens when using Mozilla. Yahoo mail works fine with edge and android. The following had no affect: (1) signing out and in to yahoo mail. (2) Clearing cache etc in Mozilla (3) rolling back recent windows updates. Occurs with all types of attachments, so not an app issue. Appreciate your help, please include only those suggestions which consider the "suddenly" part...

询问者 dejavodoo 于 1 个月前

最后回复者 Dropa 于 8 小时前