搜索 | 用户支持

防范以用户支持为名的诈骗。我们绝对不会要求您拨打电话或发送短信,及提供任何个人信息。请使用“举报滥用”选项报告涉及违规的行为。

Learn More

Deleted my firefox sync account and now can't get back in.

  • 4 个回答
  • 7 人有此问题
  • 1 次查看
  • 最后回复者为 mortz

more options

I recently upgraded to firefox 12 which appeared to break my firefox sync and would not allow me to re-pair my PC or any other devices to my account. In order to try fix the problem, I decided to delete my account. Having done this, I created a new sync account from firefox on my PC using the same email address as I had used in my previously deleted sync account.

This appeared to work alright and so I tried to pair my iPhone (using firefox home) to this new sync account. I used the passcode firefox home gave me and according to firefox on my PC, the sync was successful. However, a minute late, my iPhone came up with the error message "Login Failure: Unable to communicate with server (503)".

I then tried to log in to the firefox sync website with my email address, (https://account.services.mozilla.com/), and got the message "We were unable to log you in". I then clicked on the Forget your password link and entered my email address and got another error message "Unable to locate account. Please check username"!

It would appear that deleting my account and creating a new one with the same email address has stuff everything up? I don't want to have to use a different email address.

被采纳的解决方案

Have you tried creating a new sync account again with the same email address?

在上下文中阅读这个答案 👍 2

所有回复 (4)

more options

选择的解决方案

Have you tried creating a new sync account again with the same email address?

more options

Once I deleted my sync account, I have tried creating a new sync account once. Are you asking me to try again a second time?

more options

Yes, I was thinking it could have just been a glitch in the system.

more options

yep. tried a second time and that did the trick. can now log into the firefox sync website although I could not sync fire home on my iphone using the passcode and had to use the recovery key. Thanks for the help Tann3r. Looks like there was a glitch re-adding the same email address to the server.