搜索 | 用户支持

防范以用户支持为名的诈骗。我们绝对不会要求您拨打电话或发送短信,及提供任何个人信息。请使用“举报滥用”选项报告涉及违规的行为。

Learn More

Bij 'Beeld is de aanwijzing 'Vernieuwen' verdwenen en ik kan niet meer transferren naar de websitei

  • 3 个回答
  • 2 人有此问题
  • 1 次查看
  • 最后回复者为 sctl

more options

Sinds kort, na de laatste update van Firefox, kan ik niet meer transferren bij het plaatsen van de inhoud voor een website.

Ik zag ook dat het woord 'Vernieuwen' onder Beeld, dat ik regelmatig gebruik, plotseling is verdwenen. Ik wil het graag terug, want het is erg gemakkelijk. En ik wil graag weer kunnen transferren. Kunt u mij helpen.

所有回复 (3)

more options

Klik met de rechtermuisknop op de Firefox toolbar, vervolgens uit het context-menu, selecteer "aanpassen". Sleep de reload knop om uw gewenste locatie op de werkbalk.

Ook kunt u gebruik maken van een sneltoets of CTRL L or F5

(Vertaling is van Google Translate)


correct typo

由sctl于修改

more options

Het menuitem Vernieuwen wordt alleen getoond indien het menu Beeld wordt opgevraagd via het toetsenbord (Alt + l), en niet wanneer de muis wordt gebruikt. Zie dit antwoord van cor-el:
http://support.mozilla.com/nl/questions/821969
Voor het vernieuwen van de pagina kunt u ook klikken op de knop "Huidige pagina vernieuwen", helemaal rechts in de urlbalk.
Wat is "transferren"??

more options

Ik denk dat 'transferren' is Google's vertaling van "bladeren". Ik ben er niet zeker van dat ik kan helpen, want ik denk dat de Nederlandse versie is iets anders dan de Engels versie. Vraag aan cor-el (https://support.mozilla.com/en-US/user/287).