搜索 | 用户支持

防范以用户支持为名的诈骗。我们绝对不会要求您拨打电话或发送短信,及提供任何个人信息。请使用“举报滥用”选项报告涉及违规的行为。

Learn More

newest firefox does not display aspects of simple html web site correctly

  • 4 个回答
  • 8 人有此问题
  • 127 次查看
  • 最后回复者为 cor-el

more options

Newest Firefox does not display certain web pages correctly whereas Safari does- previous versions of Firefox worked fine. The web pages are simple html using bumpers to position photos. Several of these pages allow "see through" in these bumper areas of prior page. It appears that Firefox is not releasing its memory of the prior page. Each of these pages is a specific address and should be loaded as a separate solo page. Please look at html pages 10 and 14 of this site. It seems that the code for these bumpers is not being honored and the persistent memory of the prior page is being intermixed. I cleared the cache and reinstalled Firefox with no change in problem. Please help. My business is struggling... Robert Bell rbell28@ca.rr.com

所有回复 (4)

more options

Try posting at the Web Development / Standards Evangelism forum at MozillaZine. The helpers over there are more knowledgeable about web page development issues with Firefox.
http://forums.mozillazine.org/viewforum.php?f=25
You'll need to register and login to be able to post in that forum.

more options

Seems to be working fine here on Linux.

Can you attach a screenshot?

Use a compressed image type like PNG or JPG to save the screenshot and make sure that you do not exceed the maximum file size (1 MB).

Start Firefox in Diagnose Firefox issues using Troubleshoot Mode to check if one of the extensions or if hardware acceleration is causing the problem (switch to the DEFAULT theme: Firefox (Tools) > Add-ons > Appearance/Themes).

more options

Hello - thanks for your response!

I reinstalled Firefox 7.0.1 - still have the problem. Cache was cleared. I tried restarting in safe mode also with no change. I reinstalled Firefox 6.0.1 - works fine.

I have attached a screen shot showing the problem on 1 of the pages. These are simple html pages that use .gif bumpers to help position the photos in some cases but not on all of the site pages. The sample screen shot shows the compound problem - the code for the gif bumpers is not being honored and part of the image from the prior page is showing through - the prior page is not being fully released. Each page is a separate entity with a separate address, so when the new page loads there should be no evidence or visibility of the prior one. This simple bit of website building should be working on this browser, on this Mac with this OS. Safari works. Firefox 6 works.

Sample problem pages are 10 and 14. Site is http://www.robertbellphoto.com Thank you so much!

more options

Are you using any extensions that can block JavaScript like NoScript or Adblock Plus?
Do you see error messages in the Firefox/Tools > Web Developer > Error Console about this problem?


Start Firefox in Diagnose Firefox issues using Troubleshoot Mode to check if one of the extensions or if hardware acceleration is causing the problem (switch to the DEFAULT theme: Firefox (Tools) > Add-ons > Appearance/Themes).