搜索 | 用户支持

防范以用户支持为名的诈骗。我们绝对不会要求您拨打电话或发送短信,及提供任何个人信息。请使用“举报滥用”选项报告涉及违规的行为。

Learn More

New to Firefox. Just installed on Win 10 & "unable to connect."

  • 7 个回答
  • 1 人有此问题
  • 59 次查看
  • 最后回复者为 FredMcD

more options

Changed settings to no proxy, but did not fix problem. Other solutions listed on the self-help page did not fix the problem. Other browsers work fine, except newly installed Firefox.

Changed settings to no proxy, but did not fix problem. Other solutions listed on the self-help page did not fix the problem. Other browsers work fine, except newly installed Firefox.

所有回复 (7)

more options

Some problems occur when your Internet security program was set to trust the previous version of Firefox, but no longer recognizes your updated version as trusted. Now how to fix the problem: To allow Firefox to connect to the Internet again;

  • Make sure your Internet security software is up-to-date (i.e. you are running the latest version).
  • Remove Firefox from your program's list of trusted or recognized programs. For detailed instructions, see

Configure firewalls so that Firefox can access the Internet. {web link}

more options

Firewall has been configured. It was one of the first things that I checked.

more options

Re-read my post.

more options

Your suggestion did not seem to work. Thanks for the suggestion, though.

more options

Start Firefox in Safe Mode {web link}

A small dialog should appear. Click Start In Safe Mode (not Refresh). Is the problem still there?

more options

I appreciate you taking the time to help with this, btw. Yes, still unable to connect even in Firefox safe mode. I made sure my AV (Eset NOD32) was paused, as well.

more options

What's your computer system and Firefox version?

Type about:preferences#advanced<Enter> in the address bar.

Under Advanced, Select Network.

[v56+] Type about:preferences#general<enter> in the address bar. Look for Network. +++++++++++++++++++++ Look for Configure How Firefox Connects and press the Settings button. If you are using a proxy, make sure those settings are correct. If there is no proxy, first try No Proxy. If there is a problem, then try System Proxy.