Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Levelezési probléma

  • Amul benn tontu
  • 1 am na jafe-jafe bii
  • 1 view
more options

Asztali gépemen Thunderbird levelezőt használok. Kettő cím felhasználói címet használunk a párommal. A beállítások ugyanazok. Egyikre gond nélkül lejönnek a freemailos levelek. A másikon állandó hibaüzenettel találkozom.

"A RETR parancs nem volt sikeres. Hiba történt az üzenet letöltése közben. A(z) pop3.freemail.hu levelezőkiszolgáló válasza: Bad message number argument"

Már írtam a freemail gépháznak. Nem tudták megoldani a problémát. Próbáltam a kiszolgáló beállításokat változtatni. Eredménytelenül. Levélküldéskor mindkét címről:

" Hiba történt a levél küldése közben. A levelezőkiszolgáló válasza:

relay not permitted. Ellenőrizze az üzenet címzettjeit („femagdi@freemail.hu”), majd próbálja újra" Szeretném használni a levelezőt, mert most csak a webes oldalon tudok fogadni, írni. Hol lehet a hiba?

Asztali gépemen Thunderbird levelezőt használok. Kettő cím felhasználói címet használunk a párommal. A beállítások ugyanazok. Egyikre gond nélkül lejönnek a freemailos levelek. A másikon állandó hibaüzenettel találkozom. "A RETR parancs nem volt sikeres. Hiba történt az üzenet letöltése közben. A(z) pop3.freemail.hu levelezőkiszolgáló válasza: Bad message number argument" Már írtam a freemail gépháznak. Nem tudták megoldani a problémát. Próbáltam a kiszolgáló beállításokat változtatni. Eredménytelenül. Levélküldéskor mindkét címről: " Hiba történt a levél küldése közben. A levelezőkiszolgáló válasza: relay not permitted. Ellenőrizze az üzenet címzettjeit („femagdi@freemail.hu”), majd próbálja újra" Szeretném használni a levelezőt, mert most csak a webes oldalon tudok fogadni, írni. Hol lehet a hiba?