Hiển thị các câu hỏi được đánh dấu: Xem tất cả các câu hỏi
  • Đã lưu trữ

Firefox initially has no sound for videos, fixes don't stick

Hi, this is on FF 95 with Win11. Used to have no problems until upgrading to Win11, so something sort of broke with the interplay between the two. --First noticed on YouT… (xem thêm)

Hi, this is on FF 95 with Win11. Used to have no problems until upgrading to Win11, so something sort of broke with the interplay between the two.

--First noticed on YouTube, no audio for videos. --Then, lots of other places too. My audio device works fine, plays computer system sounds, local mp3s, etc., it's a bluetooth Bose. But internet vids have no sound.

In some threads I researched,the solution seemed to be to go through the sound mixer and check output settings. I did that to no avail. Everything seemed fine, although it calls the bluetooth speaker "headphones." And then to make sure the browser had the right to use the mic (but the bluetooth speaker has no mic). I did that to no avail. Then, what seemed to work was autoplay settings. Changing the autoplay setting for videos to "on" for FF, fixed the problem after rebooting the browser.

Or, so I thought. In fact, every time I come back, I have to do it again. Or, I have to pretend to do it again. The setting to allow autoplay remains correct, as I left it. Oddly, just going back into that portion of settings seems to have some effect. I guess I'm giving it a dirty look. ;) Then, reboot browser, works again, as before.

I have to do this for every session (or, actually, I'm just loading Edge; it's faster) to get audio fro internet videos.

Any suggestions on how to make this fix permanent? Again, the setting stays where I leave it. But it is as if it has to be changed again.

Đã được hỏi bởi monsieurms 7 tháng trước

Trả lời lần cuối bởi monsieurms 6 tháng trước

  • Đã lưu trữ

Audio stops playing after 2-3 seconds

The issue: on all sites, whenever media with audio plays (either automatically, or when I click), the audio stops after 2-3 seconds. If it is video, the video continues t… (xem thêm)

The issue: on all sites, whenever media with audio plays (either automatically, or when I click), the audio stops after 2-3 seconds. If it is video, the video continues to play without sound. When it is audio-only, such as bandcamp, the timestamp stops. Audio resumes playing if I rewind or manually move the timestamp handle (scrubber?) back. This must be repeated each time the media is paused. Audio does not resume playing if play and pause are pressed, or if the site is refreshed.

Troubleshooting steps attempted so far:

  • Tried a different browser. Microsoft Edge works just fine.
  • Allowed autoplay for both audio and video
  • Cleared cache, and ensured that cookies were allowed
  • Turned off all adblockers
  • Uninstalled flash
  • Refreshed firefox settings

I'm at a loss!

Đã được hỏi bởi juniper.mitchell 1 năm trước

Trả lời lần cuối bởi FredMcD 1 năm trước

  • Đã lưu trữ

Firefox crackling, stable sound problem

I use Firefox 94, linux mint, 5.4.0-90-generic After I open url in new incognito tab all running sound starts to crackling, I can stable reproduce this with url https://m… (xem thêm)

I use Firefox 94, linux mint, 5.4.0-90-generic After I open url in new incognito tab all running sound starts to crackling, I can stable reproduce this with url https://market.yandex.ru Please help, other browsers keep working after that

Đã được hỏi bởi taranov.vv 8 tháng trước

Trả lời lần cuối bởi jonzn4SUSE 8 tháng trước