not suitable for message storage

Hello i wanted to move my emails storage from c/user/user/appdata.... to d/thunderbird/profile.... results a lost all... i have 2 or 3 email accounts i cant attach the … (xem thêm)

Hello i wanted to move my emails storage from c/user/user/appdata.... to d/thunderbird/profile.... results a lost all... i have 2 or 3 email accounts i cant attach the new D/ .../rpfile/8dsw...to others 2 email account only to 1 so i decide to get back ( C/ user/.../profile/8dsw... still in pc ) and get no more emails on 3 account and i if i add the profile file (8dsw...) to 1 email account show me all file associated to the account but nothing in inbox... ahhh misery misery ... Thanks for help

Đã được hỏi bởi michelg99 2 giờ trước

Trả lời lần cuối bởi michelg99 51 giây trước

assurancewireless log in link error 500

when I try and log into the assurancewireless website the server error code 500 pops up every time. I refresh the page and it still give me the error. i cleared my cookie… (xem thêm)

when I try and log into the assurancewireless website the server error code 500 pops up every time. I refresh the page and it still give me the error. i cleared my cookies and history and still pops up. can you look and see if the error is in firefox code reading of the logging URL? assurancewireless

Đã được hỏi bởi richg48 37 phút trước

Expired Certificates

Why do I keep getting this message from my A/V software (Bitdefender): firefox.exe attempted to establish a connection relying on an expired certificate to si1.lunrac.com… (xem thêm)

Why do I keep getting this message from my A/V software (Bitdefender): firefox.exe attempted to establish a connection relying on an expired certificate to si1.lunrac.com?

Đã được hỏi bởi trainerjk 2 giờ trước

Trả lời lần cuối bởi trainerjk 42 phút trước

firefox v.100 does not open links from thunderbird

it happens after upgarde to v.100 every click in the link in thunderbird starts only new empty FF window instead of the link content in a new tab This is not on the thun… (xem thêm)

it happens after upgarde to v.100 every click in the link in thunderbird starts only new empty FF window instead of the link content in a new tab This is not on the thunderbird side, as when I set Chromium as default browser the link is opened correctly.

Đã được hỏi bởi sebqas 1 tuần trước

Trả lời lần cuối bởi jonzn4SUSE 56 phút trước

Gmail "open message in new window" redirect fails since updating to FF 100.0.1

I have two Gmail Workspace accounts logged in to two different tabs in one FF browser window. Have used this set-up for years. However, ever since updating to FF 100.0… (xem thêm)

I have two Gmail Workspace accounts logged in to two different tabs in one FF browser window. Have used this set-up for years. However, ever since updating to FF 100.0.1, when I try to open an email thread in a new window (pops out the message into a separate window), there is a "cannot properly re-direct error" that appears.

Only way to resolve this appears to be clearing the cache for mail.google.com and signing in again to both accounts. However, this solution only appears to work for a day or two before the "redirect error in a new window" occurs again.

This error does not occur in Private Browsing mode, and Google Workspace support has confirmed it is not an issue with Gmail/ Workspace.

Any thoughts on how this can be fixed? I have disable all "enhanced tracking protection"

Thank you for your time and help,

Đã được hỏi bởi muzzle 1 ngày trước

Trả lời lần cuối bởi muzzle 1 giờ trước

print from download

Before recent 'update', I was able to print an attachment from an e-mail. Now the print goes directly to a folder and I dont know enough to know hyow to get it open and … (xem thêm)

Before recent 'update', I was able to print an attachment from an e-mail. Now the print goes directly to a folder and I dont know enough to know hyow to get it open and print it.

Đã được hỏi bởi lorriemileham 4 giờ trước

Trả lời lần cuối bởi Dropa 1 giờ trước

Wrong colors when uploading photo to Facebook (via FB wall)

Hi! I am not sure, if Mozilla is the reason, or Facebook is the reason. But since I can't get any help from FB, I'd like to check also here. At first, I thought that th… (xem thêm)

Hi!

I am not sure, if Mozilla is the reason, or Facebook is the reason. But since I can't get any help from FB, I'd like to check also here.

At first, I thought that the problem is on my side, since I am using ICC profiles and maybe I did something wrong. But It is not the problem on my side. I tried with an original jpg file, directly from my camera.

So, when I upload JPG to the Facebook, color of the image changes. This happens only if I publish it directly to my FB wall. If I go to FB "publishing tools" (on FB pages), everything works normal. If I upload the same photo via for example Chrome or Vivaldi, everything works, even if I upload directly to the FB wall.

So the problem occurs only If I upload from Mozilla (I have latest version 100) to the FB wall. Not via "publishing tools" on FB page. But problem is the same if I publish on my FB business page wall. So I assume that the problem is on FB side, that somehow renders files differently then via their Publishing tools. But I am allowing that Mozilla does something to them via the interface.

There must be some problem with Mozilla too, since all images work OK with Chrome or Vivaldi. So, something in relation of Mozilla - Facebook wall.

Currently I just use Chrome for uploading to FB, but I don't want that.

Not sure what to do now. FB does not reply, maybe Mozilla can help or check? I attached a sample photos, to see difference. Here is my Mozilla gfx.color profile too: https://i.ibb.co/CWRHWnh/6.jpg

Đã được hỏi bởi S. 6 ngày trước

Trả lời lần cuối bởi Dropa 1 giờ trước

v. 100.0 (64-bit Windows 10) hangs with disk access

Ever since the Firefox upgrade to v100.0 (Win10 64-bit), Firefox locks up whenever it spawns a new, external process. This happens most frequently whenever the website to… (xem thêm)

Ever since the Firefox upgrade to v100.0 (Win10 64-bit), Firefox locks up whenever it spawns a new, external process. This happens most frequently whenever the website to which I'm connected (doesn't matter which one) attempts to print or read in a file on the hard drive. This is especially true for email sites, where these functions are most often called from within FireFox. No error code appears and it's not immediately evident that Firefox even has an issue. It just becomes completely unresponsive. I have to call up the Task Manager and kill the Firefox tasks to exit. When I reinvoke Firefox, it restarts the tabs I had open at the time I killed it. This never happened before v100.0, and does not happen in any other browser. I have a friend with a Windows 10 machine who has exactly the same problem.

Any suggestions?

Đã được hỏi bởi Dylan Paine 5 ngày trước

Trả lời lần cuối bởi Dropa 1 giờ trước

Hardware Accelerated Video Not Working

I'm not able to get hardware accelerated video decode working on Firefox developer 101.0b7 on Arch linux X11 with VA-API. This is verified by a lack of Video activity in … (xem thêm)

I'm not able to get hardware accelerated video decode working on Firefox developer 101.0b7 on Arch linux X11 with VA-API. This is verified by a lack of Video activity in intel-gpu-top

There is also no obvious error message. On youtube videos I sometimes see

[2022-05-16T17:36:32Z ERROR mp4parse] Found 2 nul bytes in "\u{0}\u{0}" [2022-05-16T17:36:32Z ERROR mp4parse] Found 2 nul bytes in "\u{0}\u{0}" [2022-05-16T17:36:32Z ERROR mp4parse] Found 2 nul bytes in "\u{0}\u{0}" [2022-05-16T17:36:32Z ERROR mp4parse] Found 2 nul bytes in "\u{0}\u{0}"

but on Big Buck Bunny from https://test-videos.co.uk/vids/bigbuckbunny/mp4/h264/1080/Big_Buck_Bunny_1080_10s_1MB.mp4 I don't get that output and everything looks normal:

libva info: VA-API version 1.14.0 libva info: Trying to open /usr/lib/dri/iHD_drv_video.so libva info: Found init function __vaDriverInit_1_14 libva info: va_openDriver() returns 0

but the video decode in intel-gpu-top shows 0%.

VA-API is confirmed to be working in mpv, if I play that same big buck bunny video in mpv I see 10-20% video decode usage.

vainfo shows

vainfo: VA-API version: 1.14 (libva 2.14.0) vainfo: Driver version: Intel iHD driver for Intel(R) Gen Graphics - 22.4.1 () vainfo: Supported profile and entrypoints

     VAProfileNone                   :	VAEntrypointVideoProc
     VAProfileNone                   :	VAEntrypointStats
     VAProfileMPEG2Simple            :	VAEntrypointVLD
     VAProfileMPEG2Simple            :	VAEntrypointEncSlice
     VAProfileMPEG2Main              :	VAEntrypointVLD
     VAProfileMPEG2Main              :	VAEntrypointEncSlice
     VAProfileH264Main               :	VAEntrypointVLD
     VAProfileH264Main               :	VAEntrypointEncSlice
     VAProfileH264Main               :	VAEntrypointFEI
     VAProfileH264Main               :	VAEntrypointEncSliceLP
     VAProfileH264High               :	VAEntrypointVLD
     VAProfileH264High               :	VAEntrypointEncSlice
     VAProfileH264High               :	VAEntrypointFEI
     VAProfileH264High               :	VAEntrypointEncSliceLP
     VAProfileVC1Simple              :	VAEntrypointVLD
     VAProfileVC1Main                :	VAEntrypointVLD
     VAProfileVC1Advanced            :	VAEntrypointVLD
     VAProfileJPEGBaseline           :	VAEntrypointVLD
     VAProfileJPEGBaseline           :	VAEntrypointEncPicture
     VAProfileH264ConstrainedBaseline:	VAEntrypointVLD
     VAProfileH264ConstrainedBaseline:	VAEntrypointEncSlice
     VAProfileH264ConstrainedBaseline:	VAEntrypointFEI
     VAProfileH264ConstrainedBaseline:	VAEntrypointEncSliceLP
     VAProfileVP8Version0_3          :	VAEntrypointVLD
     VAProfileVP8Version0_3          :	VAEntrypointEncSlice
     VAProfileHEVCMain               :	VAEntrypointVLD
     VAProfileHEVCMain               :	VAEntrypointEncSlice
     VAProfileHEVCMain               :	VAEntrypointFEI
     VAProfileHEVCMain10             :	VAEntrypointVLD
     VAProfileHEVCMain10             :	VAEntrypointEncSlice
     VAProfileVP9Profile0            :	VAEntrypointVLD
     VAProfileVP9Profile2            :	VAEntrypointVLD

As far as I know all flags are set properly (according to https://wiki.archlinux.org/title/firefox#Hardware_video_acceleration) and I have set MOZ_DISABLE_RDD_SANDBOX=1

Đã được hỏi bởi max.ehr 5 ngày trước

Trả lời lần cuối bởi Dropa 1 giờ trước

Ctrl+R

I'm uploading changed webpages to the internet on a daily basis, using Firefox. I'm Using Firefox version 100.0 now and I have discoverd a problem with version 100.0 . Fr… (xem thêm)

I'm uploading changed webpages to the internet on a daily basis, using Firefox. I'm Using Firefox version 100.0 now and I have discoverd a problem with version 100.0 . From Firefox version 99.01 and downwards, this problem never existed before. The refresh button in Firefox 100.0 ( Ctrl+R ) no longer works good anymore! Sometimes it works good, the other time it's not working correct anymore, you will not see the latest uploaded webpage on the internet. The only solution to this problem is bij closing Firefox and restarting it. Only then you will see the latest uploaded webpage on the internet. Please have a serious look at this annoying problem in version 100.0. This problem can only be discoverd by people who are uploading new webpages to the internet, not bij the regular internet-users/visitors.

Đã được hỏi bởi webmaster101 5 ngày trước

Trả lời lần cuối bởi Dropa 1 giờ trước

Random web pages coming up blank/failing to load

When I try to load random web pages on some well known websites, some load, and then turn blank. For example: https://www.cnbc.com/2022/05/21/russia-ukraine-live-updates.… (xem thêm)

When I try to load random web pages on some well known websites, some load, and then turn blank.

For example: https://www.cnbc.com/2022/05/21/russia-ukraine-live-updates.html

This happens at random, it seems. Most of my browsing seems to work fine.

Reloading doesn't help.

Troubleshooting mode doesn't help.

Đã được hỏi bởi Zabadoh 11 giờ trước

Trả lời lần cuối bởi Terry 1 giờ trước

Page jumps to the top after refresh

Good day. My use case is the following. I use Firefox Developer Edition for developing websites. Usually the development happens on a certain part of the page. Most of th… (xem thêm)

Good day.

My use case is the following. I use Firefox Developer Edition for developing websites. Usually the development happens on a certain part of the page. Most of the times it is not on the top of the page, so you have to scroll down to it.

Sometimes when the page is refreshed a jump to the top happens. So then I need to scroll down again. It takes a lot of time and concentration away if it happens dozens of times a day.

It often happens after I did some changes to the files on the page. It usually does not happen when I refresh the page a couple of times (when I purpously want to reproduce this problem).

I did try running Firefox in Safe mode, but it didn't help.

What can be done to fix this problem on my side? Is this a bug in Firefox itself?

Đã được hỏi bởi vasart 4 ngày trước

Trả lời lần cuối bởi Dropa 1 giờ trước

All of my bookmarks are gone and cannot find any backups what so ever

I have tried all of the suggestions and cannot find any backup files other then current dates. Now I am without my bookmarks clear back to 5/7/2022???? HELP!!!!!!!!!!!! … (xem thêm)

I have tried all of the suggestions and cannot find any backup files other then current dates. Now I am without my bookmarks clear back to 5/7/2022???? HELP!!!!!!!!!!!!

Đã được hỏi bởi Larrytw 5 ngày trước

Trả lời lần cuối bởi Dropa 1 giờ trước

Windows folder shown in Group-By when opened from Firefox

Hi All I disabled the group-by option everywhere in my Win 11 home. Now I can open any folder and avoid that useless feature... except if I open the download folder from … (xem thêm)

Hi All

I disabled the group-by option everywhere in my Win 11 home. Now I can open any folder and avoid that useless feature... except if I open the download folder from Firefox.

Details: - if I open my Downloads folder from the desktop shortcut I get it normal (no group-by) - if I click the folder icon close to the downloaded file in Firefox Library/Downloads window, then the windows folder is shown with Group-by enabled - the same happens if I click the folder icon close to the downloaded file in Firefox's download toolbar icon

Does this happen to others? Thank you Stefano

Đã được hỏi bởi steluci 2 ngày trước

Trả lời lần cuối bởi Dropa 1 giờ trước

Cannot print 2 pages, first page is cutoff

I wanted to print out an order placed online but could only print part of it. The order took up about 1.5 pages when displayed in Firefox, but I could only print the uppe… (xem thêm)

I wanted to print out an order placed online but could only print part of it.

The order took up about 1.5 pages when displayed in Firefox, but I could only print the upper 2/3 of it. That’s all the Print Preview displayed. It was cut off at the bottom. There was no option to print the missing lower third or a second page.

I can scroll Firefox to display the lower part but Print Preview still shows only the upper part.

I can change FF’s scale to 80% in order to show the whole order on the screen, but Print Preview still only shows the upper part.

I can scale Print Preview to 70%, but then it’s difficult to read.

I don’t recall having this problem with earlier versions of Firefox.

How can I print my order on 2 pages so that I can read it?

Đã được hỏi bởi Mike109 1 tuần trước

Trả lời lần cuối bởi Dropa 1 giờ trước

Need Access to my website

Firefox keeps telling me that I need access to my account on my website http://www.playgroundforthesoulcenter.com. How do I remedy this? … (xem thêm)

Firefox keeps telling me that I need access to my account on my website http://www.playgroundforthesoulcenter.com. How do I remedy this?

Đã được hỏi bởi marianag6 5 giờ trước

Trả lời lần cuối bởi Terry 1 giờ trước

Google maps malfunction after 100th release

Since the last two updates, google maps opens, but it is impossible to MOVE the map. Zoom works ok. Navigation pane also stopped working, impossible to enter addresses f… (xem thêm)

Since the last two updates, google maps opens, but it is impossible to MOVE the map. Zoom works ok. Navigation pane also stopped working, impossible to enter addresses for navigation.

Đã được hỏi bởi starwashzg 11 giờ trước

Trả lời lần cuối bởi Dropa 1 giờ trước

Extremely slow start-up(Win10)

The browser takes extremely long time to start-up. Task manager shows that it's trying to pull some 200mbs of data at the rate of 0.5mb\s or less. RAM is fine. HDD is old… (xem thêm)

The browser takes extremely long time to start-up. Task manager shows that it's trying to pull some 200mbs of data at the rate of 0.5mb\s or less. RAM is fine. HDD is old, but recently defragmented and, outside of <this> particular issue - it's not a problem. System is dusty, but system is system. For some reason virtually any other program launches more or less just fine. A particularly heavy game can pull gigabytes of data in about the same time that Firefox is bottlenecked to kilobyte speed.

It's not a conflict of start-ups, I have only the driver necessities in there. it's not a windows start-up issue, the browser can take as much time even a minute after windows is loaded. It's not a (anti)virus. Because I don't use either. It's not some 15 year old Celeron trying to handle W10, FX8320 should be able to handle opening a web browser. It's not a ton of extensions, and it's not even Firefox accounting, it happened before I registered. From extensions it's only ublock origin and VPN.

My personal three guesses are:

-More than 3-5 tabs on average, but, last I checked, the tabs aren't loaded upon start-up. And power users have sessions of dozens of tabs. -100-200 bookmarks. Again, not sure how hard is it to read a text data, unless it also has to load some thumbnails or icons or whatever. -Software aging.(Latest stable firefox, updates are on, and it has been running far less than this 4 year old system)

Reinstalling the system isn't a solution. Nor is reinstalling Firefox. Nor is dumping bookmarks, because otherwise why bookmark them. I'd just like to know why is Firefox limited to kilobyte speed of initial page loading. It can't be a damaged HDD cluster, otherwise I'd feel it outside of start-up.

With my limited knowledge of PC - it's usually a random read issue. Because like every memory benchmarks(HDD and RAM) can show hysterical speeds when loading\copying some 50gigs of a single file, if it's a few hundreds of thousands of small files - it becomes random and tanks. But what I don't understand why does Firefox have THAT much clutter? Is it really the bookmarks?

Đã được hỏi bởi Wirxaw 11 giờ trước

Trả lời lần cuối bởi Dropa 1 giờ trước

Downloading attachments Mozilla / Yahoo mail

Couple days ago Yahoo Mail stopped downloading attachments of any type. Only happens when using Mozilla. Yahoo mail works fine with edge and android. The following had no… (xem thêm)

Couple days ago Yahoo Mail stopped downloading attachments of any type. Only happens when using Mozilla. Yahoo mail works fine with edge and android. The following had no affect: (1) signing out and in to yahoo mail. (2) Clearing cache etc in Mozilla (3) rolling back recent windows updates. Occurs with all types of attachments, so not an app issue. Appreciate your help, please include only those suggestions which consider the "suddenly" part...

Đã được hỏi bởi dejavodoo 1 tháng trước

Trả lời lần cuối bởi Dropa 1 giờ trước