Hiển thị các câu hỏi được đánh dấu: Xem tất cả các câu hỏi
  • Đã giải quyết

Websites loading as if blocking is occuring.

Hi, Since the most recent update, websites are loading as if they are experiencing 'blocking' for example when I go to a certain page nothing loads until the whole websit… (xem thêm)

Hi,

Since the most recent update, websites are loading as if they are experiencing 'blocking' for example when I go to a certain page nothing loads until the whole website is loaded in the background then it suddenly appears complete. So for a short while I have no idea the link or website I visited is working.

Any suggestions or ideas?

Thanks

Đã được hỏi bởi markus 1 ngày trước

Đã được trả lời bởi Zian Shi 1 ngày trước

  • Đã giải quyết

browser is blocking 3rd party cookies

it worked perfectly fine until Windows update this week. I now can't watch lecture videos through my school's website. it tells me that the 3rd party cookies are blocked.… (xem thêm)

it worked perfectly fine until Windows update this week. I now can't watch lecture videos through my school's website. it tells me that the 3rd party cookies are blocked. I have followed the suggestions of clearing history and cache, I've changed the settings to allow cookies completely. I've closed and opened website and browser. nothing helps. I don't want to use Microsoft Edge, but its the only browser currently where I can watch my lessons. please help

Đã được hỏi bởi anna.f.alexander 1 ngày trước

Đã được trả lời bởi jscher2000 1 ngày trước

  • Đã giải quyết

page displays wrongly

Could someone please tell me why this page (and some other Dell pages), won't display properly? https://www.dell.com/community/Dell-Community/ct-p/English It's a fairly n… (xem thêm)

Could someone please tell me why this page (and some other Dell pages), won't display properly?

https://www.dell.com/community/Dell-Community/ct-p/English

It's a fairly new problem, the pages are ok in IE and Chrome.

I have Windows 7 and Firefox is up to date 96.0.2

Thanks, Fraidy

Đã được hỏi bởi Fraidy 2 ngày trước

Đã được trả lời bởi TyDraniu 1 ngày trước

  • Đã giải quyết

Unable to acccess customerconnect.vmware.com but can in the "other" browser

Unable to access customerconnect.vmware.com but can in the "other" browser. I have tried the recommended turning off proxy, or Private mode, safe mode, etc. Nothing seems… (xem thêm)

Unable to access customerconnect.vmware.com but can in the "other" browser. I have tried the recommended turning off proxy, or Private mode, safe mode, etc. Nothing seems to be working.

Đã được hỏi bởi lundrigan 4 ngày trước

Đã được trả lời bởi lundrigan 3 ngày trước

  • Đã giải quyết

Unable to log onto Vanguard Account

I am unable to log onto investor.vanguard.com using Firefox. It has worked fine until last week. I confirmed the username/password are correct (they work fine on my pho… (xem thêm)

I am unable to log onto investor.vanguard.com using Firefox. It has worked fine until last week. I confirmed the username/password are correct (they work fine on my phone app and using the Microsoft browser). I contacted Vanguard and they said they have not had any reported issues on the website.

When I click on the LOGON icon, a blue halo appears around the icon, but I cannot complete the logon. All other icons on the home page work properly on Firefox, but the LOGON does not. Deleting cookies did not help.

Are other Firefox users experiencing this on Vanguard, and if so, is there a fix?

Đã được hỏi bởi K_E_BETSCH 2 tháng trước

Đã được trả lời bởi K_E_BETSCH 1 tháng trước

  • Đã giải quyết

Personal login to bank account

My attempts to login to my personal bank account (https://orionfcu.com/) with updated Firefox has failed since 1/16/2022. My electronic account has been active for ~>/… (xem thêm)

My attempts to login to my personal bank account (https://orionfcu.com/) with updated Firefox has failed since 1/16/2022. My electronic account has been active for ~>/+ 20 years. Firefox has been my default browser from its inception always with Apple iOS systems. After correctly answering a security question, I receive an error message saying than my request cannot be completed...try again later. Bank online assistants recommend I use Edge or Chrome browsers. I have never nor plan to use Edge. I can login with Chrome, but I have rarely used that browser. Am I stuck with Chrome for https://orionfcu.com/? Thanks.

Đã được hỏi bởi tmarion 4 ngày trước

Đã được trả lời bởi cor-el 3 ngày trước

  • Đã giải quyết

FF ESR 91.5.0esr 32-bit does not load page www.spectrum.net

Raspberry Pi 400 running: cat /etc/os-release PRETTY_NAME="Raspbian GNU/Linux 11 (bullseye)" NAME="Raspbian GNU/Linux" VERSION_ID="11" VERSION="11 (bullseye)" VERSION_CO… (xem thêm)

Raspberry Pi 400 running:

cat /etc/os-release

PRETTY_NAME="Raspbian GNU/Linux 11 (bullseye)" NAME="Raspbian GNU/Linux" VERSION_ID="11" VERSION="11 (bullseye)" VERSION_CODENAME=bullseye ID=raspbian ID_LIKE=debian HOME_URL="http://www.raspbian.org/" SUPPORT_URL="http://www.raspbian.org/RaspbianForums" BUG_REPORT_URL="http://www.raspbian.org/RaspbianBugs"

https://www.spectrum.net

loads a 100% white window except for a "FEEDBACK" floating button that does nothing. Tried with a Private Window .... same thing.

Đã được hỏi bởi WacoJohn 4 ngày trước

Đã được trả lời bởi FredMcD 4 ngày trước

  • Đã giải quyết

a web page won't populate, it just stays blank

This website: https://deals.hy-vee.com/deals/weekly-ads?ad=11542&collection=9490 doesn't load when using Firefox 96.0.1 If I go to this site using Chrome there … (xem thêm)

This website: https://deals.hy-vee.com/deals/weekly-ads?ad=11542&collection=9490 doesn't load when using Firefox 96.0.1

If I go to this site using Chrome there is no problem. It displays the data appropriately

Đã được hỏi bởi wd5hyq 5 ngày trước

Đã được trả lời bởi cor-el 4 ngày trước

  • Đã khóa

access denied

every time i try to sign in to thiis it says acces denied i i have disabled my antivirus and also all adoons an ne every time i try this is is whT COMES UP IT W… (xem thêm)

every time i try to sign in to thiis it says acces denied i i have disabled my antivirus and also all adoons an ne every time i try this is is whT COMES UP IT WORKS IN cHROMEYou don't have permission to access "http://www.kroger.com/signin" on this server.

Reference #18.4539c917.1642616008.68d6efd5

Đã được hỏi bởi Mary 5 ngày trước

Trả lời lần cuối bởi jscher2000 4 ngày trước

  • Đã giải quyết

Youtube loading delayed, skipping video delayed load

I have searched for this problem, and only come across outdated information about Youtube's intentional changes to slowdown Edge and Firefox in 2019. This is not that. Wh… (xem thêm)

I have searched for this problem, and only come across outdated information about Youtube's intentional changes to slowdown Edge and Firefox in 2019. This is not that.

When I load a new youtube video, the video will buffer as normal, and then buffering stops. Then there is a delay of about 10 seconds. You can see from my screenshot that the buffer is filled just fine, and playback begins about 10 seconds later. This also happens if I skip ahead/back or to any position in the video. This firefox install is on a new install of Windows 11, with a new xps 13. The previous xps 13 with windows 11 didn't have this problem, and I don't have this problem on my desktop setup with windows 10.

I use a few addons: decentraleyes, ublock, duckduckgo and I have privacy protections set to strict. I have tried a few troubleshooting steps and the problem persists. Things I have tried:

  • safe-mode
  • fresh install
  • installed additional codecs
  • used user-agent workarounds to show as a chromium based browser
  • turned off hardware acceleration

The problem doesn't happen on chrome, but it does happen on Edge, which is strange. Because of this, I'm wondering if there is something going on with codecs. In the firefox screenshot posted, the codec used is vp09, same with Edge. But in Chrome the codec is av01.

Đã được hỏi bởi dwarren 1 tháng trước

Đã được trả lời bởi dwarren 5 ngày trước

  • Đã giải quyết

Bing Image search forgets I disabled "Safe Search"

If I do a Bing Image Search, disable "Safe Search" and then repeat the same search, "Safe Search" is re-enabled. The same occurs if I Refresh the page. I've tried the fol… (xem thêm)

If I do a Bing Image Search, disable "Safe Search" and then repeat the same search, "Safe Search" is re-enabled. The same occurs if I Refresh the page. I've tried the following to resolve it:

1) Delete all cookies and site data for Bing. 2) Disable Enhanced Tracking Protection for Bing. 3) Add exceptions for Bing to all adblocker add-ons. 4) Using Bing while logged out of my Microsoft account.

Problem begun after the update to Firefox 95 or 96.

Đã được hỏi bởi Franpa 6 ngày trước

Đã được trả lời bởi jscher2000 5 ngày trước

  • Đã giải quyết

Using Google with Firefox is a new problem

I recently deleted all cookies & site data & now whenever I search for something using Google I get the following message (below) where I also have to fill out a … (xem thêm)

I recently deleted all cookies & site data & now whenever I search for something using Google I get the following message (below) where I also have to fill out a Captcha in order to proceed. This only happens with Firefox. On the same computer I have Microsoft Edge which has no problem with Google search. What's the problem with Firefox? Will give up this browser if this continues.


Our systems have detected unusual traffic from your computer network. This page checks to see if it's really you sending the requests, and not a robot.

IP address: 192.145.114.55 Time: 2022-01-17T22:20:00Z URL: https://www.google.com/search?client=firefox

Đã được hỏi bởi rvhjjh 6 ngày trước

Đã được trả lời bởi FredMcD 5 ngày trước

  • Đã giải quyết

Websites not loading

Since January 14 2022, my Firefox (and other browsers like Safari & Chrome) can't load certain websites, notably meetup.com and guardian.co.uk. I've checked with both… (xem thêm)

Since January 14 2022, my Firefox (and other browsers like Safari & Chrome) can't load certain websites, notably meetup.com and guardian.co.uk.

I've checked with both ISP and Apple support (Macbook Air M1 2020 on Mac OS 12.1). After running tests, both maintain there are no issues with internet connectivity.

I'm aware that Mozilla (as far as Firefox goes) is working on a solution and has offered a workaround. I have tried it and it doesn't work.

Does anyone have any suggestions?

Đã được hỏi bởi Dialogix 1 tuần trước

Đã được trả lời bởi Dialogix 6 ngày trước

  • Đã giải quyết

dark websites

where can i change de color of the google searchsites in firefox. every time i search with google, i get a dark page, i dont want this. i want a normally white result pag… (xem thêm)

where can i change de color of the google searchsites in firefox. every time i search with google, i get a dark page, i dont want this. i want a normally white result page. how can i change this? every time i change it on the site from google, i can change the background color,but when i close firefox and i start it again,then is it black again. very annoying. please help me,i dont like dark pages

Đã được hỏi bởi maurits1 1 tuần trước

Đã được trả lời bởi Zian Shi 6 ngày trước

  • Đã giải quyết

Woocommerce checkout card details input fields not loading on Firefox

Hi, I have 2 online stores built using Wordpress, both use the same theme, 'Storefront' and both using Woocommerce. The site with the issue, I am using a child theme. To… (xem thêm)

Hi,

I have 2 online stores built using Wordpress, both use the same theme, 'Storefront' and both using Woocommerce. The site with the issue, I am using a child theme.

Today I noticed the credit card input box on the checkout page is missing on the site with the child theme - the input fields aren't loading at all. (see screenshot) The issue only happens on Firefox and Firefox mobile. Everything displays on Chrome and Edge browsers.

I have deactivated all other plugins and checked after each one to see if the problem persists - it does. I have also tried using the Twenty Twnety-one theme to see if that makes a difference - it does not.

The site has previously been working and all boxes / input fields have been displaying properly until today.

If I inspect the element using FF console the document within the iframe is missing. Yet, when I use the console via Chrome or Edge it isn't (as expected becasue it displays on both browsers).

Any ideas as to why this behavour, will be appreciated - thanks.

Regards,


NOTE: I am using; Windows 7 / Android 8.0 FF 96.0.1 Chrome 97.0.4692.71 Edge 97.0.1072.62

Đã được hỏi bởi yadontstop 1 tuần trước

Đã được trả lời bởi yadontstop 6 ngày trước

  • Đã khóa

access to sky casino

i have use firefox for many years now. in the last 10 days i have been unable to access my sky casino account but can still get in using using microsoft edge, why? is th… (xem thêm)

i have use firefox for many years now. in the last 10 days i have been unable to access my sky casino account but can still get in using using microsoft edge, why? is there a phone number to question this to somebody?

Đã được hỏi bởi cancale 1 tuần trước

Trả lời lần cuối bởi Seburo 6 ngày trước

  • Đã giải quyết

Getting "Header overflow" instead of the article/webpage link from Wired email

When clicking on an article link in an email from Wired, "Header overflow" is the only thing that is displayed in Firefox. It worked prior to latest upgrade. The link w… (xem thêm)

Đã được hỏi bởi dwg7 6 ngày trước

Đã được trả lời bởi FredMcD 6 ngày trước

  • Đã khóa

Issued with Domain Forwarding

I own www.batteryseminars.com domain, and it has been setup to permanently forward to: [https://plugvolt.com/seminars/|https:.../seminars/] Whenever I enter www.batteryse… (xem thêm)

I own www.batteryseminars.com domain, and it has been setup to permanently forward to: [https://plugvolt.com/seminars/|https:.../seminars/]

Whenever I enter www.batteryseminars.com in Mozilla browser (Mozilla browser only), it times out with no response or opening of any web page. I have tried this from different computers with different IP addresses, and it does it each time - but again, only when using a Mozilla browser. The domain forwarding works well in Chrome, Edge and Safari browsers.

How can this be fixed? Thanks.

duplicate. https://support.mozilla.org/en-US/questions/1364632

Đã được hỏi bởi salilssoman 1 tuần trước

  • Đã giải quyết

Images will not load

I have Firefox 96.0.1. As of this morning, images will no longer load on any websites. The only thing that has changed since yesterday is that I followed some advice fr… (xem thêm)

I have Firefox 96.0.1. As of this morning, images will no longer load on any websites. The only thing that has changed since yesterday is that I followed some advice from the Washington Post on how to prevent scam emails. I have spent nearly two hours searching for and following advice to restore images on Firefox, but nothing has worked. I need more direct assistance!

Đã được hỏi bởi womanfield 1 tuần trước

Đã được trả lời bởi cor-el 1 tuần trước