Lost tabs

Problem I had two versions of Firefox open. Window "A" (my primary window) had many open tabs. Window "B" had only three tabs open. Like a knucklehead I accidentally clos… (xem thêm)

Problem I had two versions of Firefox open. Window "A" (my primary window) had many open tabs. Window "B" had only three tabs open. Like a knucklehead I accidentally closed the wrong window, "A". Upon restarting only the "B" version was there.

Possible Solution Two days ago I cloned my "C" drive as a backup. Although the Profile folder on the backup will only have 90+% of the tabs - I can gratefully live with that. I just need to know what files to copy over from the backup drive Profile folder to the messed up drive's Profile folder. I am hoping it will be that easy and I can copy the tab files and not the entire Profile folder. Thanks.

Đã được hỏi bởi WW13 1 ngày trước

Trả lời lần cuối bởi WW13 11 giờ trước

"audio uncaught error: timeout" via Foundryvtt port

greetings, I use foundryvtt through a Firefox port. for awhile now, i get a timeout error on some, but not all, songs in all Playlists from songs in the same File Folders… (xem thêm)

greetings,

I use foundryvtt through a Firefox port. for awhile now, i get a timeout error on some, but not all, songs in all Playlists from songs in the same File Folders.

on the screen, the timestamp reads 00:00 and hangs. It appeared to be the same songs, so i created another Playlist with different music on my PC and problem persists. I do not get this problem when i play music through the Foundryvtt app.

any help would be much appreciated.

Đã được hỏi bởi randall.schweiker 13 giờ trước

Storing the Firefox user-profile on a SMB-share not working

Hi, I have a problem with Firefox 102.5esr on MacOS 10.13 and storing the user-profile on a SMB-share in the intranet. On startup I get the error "The bookmarks and histo… (xem thêm)

Hi,

I have a problem with Firefox 102.5esr on MacOS 10.13 and storing the user-profile on a SMB-share in the intranet.

On startup I get the error "The bookmarks and history system will not be functional" and as expected, bookmarks and history are not working. Access etc. in the network are correct, I tried it with two different clients on two different servers (Linux-Server and NAS), the profile is a fresh created, deleting and recreating does not help.

If I copy the created profile on the local disk, Firefox starts without an error, bookmarks/history are working, if I copy this profile back to the SMB-share, I get back the error-message.

In the past (I don't remember when it was and which version) this was working with Firefox and today it still works with the current Thunderbird.

Any ideas?

PS: The described solutions in the KB are not working: https://support.mozilla.org/en-US/kb/fix-bookmarks-and-history-will-not-be-functional

Thanks, kind regards, tg

Đã được hỏi bởi pre4tg 13 giờ trước

history sidebar in Date and Time mode, arrows before each date is missing, cannot access history for each date

Today when I go to my history sidebar in time and date mode, I get four dates: Today, Yesterday, Last 7 days, and This month, but there is no arrow before each selection … (xem thêm)

Today when I go to my history sidebar in time and date mode, I get four dates: Today, Yesterday, Last 7 days, and This month, but there is no arrow before each selection and I can't open any of them.

The only category that works in sidebar history is the Last Opened category.

How can I restore the link to these dates?

See included screencap.

Đã được hỏi bởi p.spoot 13 giờ trước

I was having problems with WWF on FB a few days ago. I think it's their problem after I cleared my cache and temp files. But now Firefox won't recognize me and I have to log into all of my programs like it's the first time (i.e., Insta, LinkedIn, etc.)

I want to be able to use Firefox like I did before! Tired of having to re-log-in to programs that I didn't used to have to before I cleared cache, etc. Dee … (xem thêm)

I want to be able to use Firefox like I did before! Tired of having to re-log-in to programs that I didn't used to have to before I cleared cache, etc.

Dee

Đã được hỏi bởi dee0015 16 giờ trước

Trả lời lần cuối bởi dee0015 14 giờ trước

Bookmarks mouse hover not working properly in normal mode

I have a recent problem with mouse hover with Bookmarks in the Menu bar. Basically; it no longer shows the URL info in the drop down box, only a blank, box appears. I a… (xem thêm)

I have a recent problem with mouse hover with Bookmarks in the Menu bar. Basically; it no longer shows the URL info in the drop down box, only a blank, box appears. I am using Windows 7 and the current Firefox 107.0. It appears to be a Windows 7 issue, because I have the same problem on my Win 7 desktop and Win 7 laptop, but a laptop with Windows 11 is OK.

The really odd part is this. If I run Firefox in troubleshooting mode in either Win 7 machine, the problem goes away, and the drop down box works fine, and displays the URL info. If I manually disable my add-ons in normal mode on either machine however, the problem does NOT go away.

One last odd point. On my desktop, when I am in normal Firefox mode, and look at Bookmarks in the History tab from the menu bar, the last (bottom most) bookmark, and ONLY the last bookmark WILL display the box info correctly. On my Win 7 laptop the same effect occurs, but the last (bottom most), bookmark will sometimes work properly in other folders, such as Other bookmarks for instance.

Also; the URL box does work properly with the ‘Show your bookmarks’ button, and the bookmarks menu if I use the “Open application menu”. These options produce too much ‘white space’ however, and are not as convenient to use. The drop down box works fine with other browsers, but Firefox is my favorite browser. I have searched the Internet and the forum, and not found a similar problem.

Attached are two photos showing the result in normal and troubleshooting mode. Thank you in advance.

Đã được hỏi bởi kolchak 23 giờ trước

Trả lời lần cuối bởi kolchak 14 giờ trước

[Firefox Developer] After update, does not follow CSS rules. Now: Tabs are taller, out of place; Container color indicators gone

I have entered the same CSS rules for both my regular Firefox Browser and Firefox Developer. It's all been good until a recent update on Firefox Developer. (This happened… (xem thêm)

I have entered the same CSS rules for both my regular Firefox Browser and Firefox Developer. It's all been good until a recent update on Firefox Developer. (This happened within the last 3 weeks.)

My only objective here is to maximize the vertical dimension of my screen. (Note that the Container icons to the right are also "pushed up." The one that looks like a clock and the drop-down arrow beside it.)

I can't make the tabs vertically shorter.

(Please find first attachment below)

When I press "Alt", the tabs are vertically covering around 1/2 of the menu bar (menu bar is hidden).

(Please find second attachment below)

Below is how my Firefox Browser looks like and what I am aiming for.

(Please find third attachment below)

Note that the horizontal line above the tabs (container color indicators) are now gone on Firefox Developer (after trying to fix this issue since yesterday).

My CSS rules:

/* Below: For tabs */

  1. #tabbrowser-tabs .tab-text {
font-size:14pt !important;

}

  1. #TabsToolbar {

height: 34px!important; }

.titlebar-button{ padding-block: 0px !important; }

  1. #urlbar-container, #search-container { padding-block: 0px !important; }

/* Below: Removal of containers' icons */

  1. #userContext-indicator {

display:none !important; }

/* Below: Test for FF Developer only */

root{
 --tab-block-margin: 0 !important;

}

--

TIA!

Đã được hỏi bởi winginit 1 ngày trước

Huion tablet pen not working with Firefox!

Hello! Sites like Gartic Phone and Whiteboard Fox do not respond to my Huion tablet pen. I don't think Firefox recognizes the pen as a drawing device. I have done some t… (xem thêm)

Hello! Sites like Gartic Phone and Whiteboard Fox do not respond to my Huion tablet pen. I don't think Firefox recognizes the pen as a drawing device.

I have done some troubleshooting and have figured out that this is a Firefox specific issue: Google Chrome and Microsoft Edge both respond to my pen on those sites. I saw another person was struggling with this exact same issue, but the thread was archived with no response.

How do I fix this? Was there something I missed in the settings?

Đã được hỏi bởi nuhmcat 14 giờ trước

allowTabDetach not working

If I set allowTabDetach to false it still allows it. If I just barely move a tab when clicking on it, it moves it to a new window. In other words, FF is ignoring the sett… (xem thêm)

If I set allowTabDetach to false it still allows it. If I just barely move a tab when clicking on it, it moves it to a new window. In other words, FF is ignoring the setting.

Đã được hỏi bởi douglasquaid 5 ngày trước

Trả lời lần cuối bởi douglasquaid 16 giờ trước

Explore possibilities of using System Theme 1.0 in Firefox 91.9.1esr and later.

After moving to Firefox 91.9.1esr I found problem with System theme 1.2. The color of tab add button was changed, and the button is not visible with my Windows 7 classic … (xem thêm)

After moving to Firefox 91.9.1esr I found problem with System theme 1.2. The color of tab add button was changed, and the button is not visible with my Windows 7 classic windows system theme. So, I'm trying to find a way to port System theme 1.0 color scheme to newer firefox versions.

Creation of a simple theme with firefox color extension works. But it is unable to recreate the effects related to active and inactive window color changes. As, I had to use bitmap to get the OS blue color transition pattern.

It seems the system theme is stored in omni.ja file. Modification of the omni.ja seems to be not a practical solution. So, it would be a better way to create an addon theme with the same code as the System Theme 1.0.

The first question is, if it will be possible to create a theme with the same code as a system theme has. Will it be able to perform the same way?

The next question is: Where the source code of the system theme is? I was unable to find it in the Firefox source. It seems, it is not stored in any obvious location.

Đã được hỏi bởi sforforsoft 2 ngày trước

Trả lời lần cuối bởi sforforsoft 1 ngày trước

Unable to download jpg file complete since latest update

Unable to download jpg file complete. Get error message and image down will have .part after filename.jpg. DeepDreamGenerator.com site from user 'file manager' view. C… (xem thêm)

Unable to download jpg file complete. Get error message and image down will have .part after filename.jpg. DeepDreamGenerator.com site from user 'file manager' view. Can download ok if I right click image to show in new tab. Cannot find adblocker to disable which was DDG Team suggested was happening. I can download from file view in MS browser. Problem started after latest update.

Đã được hỏi bởi Cowgirl_in_the_Sand 1 ngày trước

Trả lời lần cuối bởi Cowgirl_in_the_Sand 1 ngày trước

Video Audio Delay

Hello, When ever trying to watch videos on for example youtube. When the video loads or you pause and play it, there is a ~2 second audio blank period. Video doesn't stut… (xem thêm)

Hello,

When ever trying to watch videos on for example youtube. When the video loads or you pause and play it, there is a ~2 second audio blank period. Video doesn't stutter or anything, just no audio right after loading a video or playing it again after pausing.

Ive tried other video sites also and the same problem occurs there.

This computer is running a intel i3 12th gen with hdmi cable to a sony tv

Đã được hỏi bởi DAAH 1 ngày trước

Picture-in-picture not showing

When on youtube or any video website, when I click the PiP button on the side of the video, instead of having the video popup on the screen I have a new windows (only vis… (xem thêm)

When on youtube or any video website, when I click the PiP button on the side of the video, instead of having the video popup on the screen I have a new windows (only visible in the windows taskbar) which is invisible.

If I try to hover the (empty) preview in windows, it should hide everything else and show the window, but nothing happens as if the popup create a window but stops in the middle.

I tried with Firefox (v107.0 64-bit) and Firefox dev edition (v108.0b6 64-bit), same problem. I tried disabling every addon/theme, same problem. I tried disabling hardware acceleration, same problem. I tried Troubleshoot mode, works correctly.

Before re-installing Windows it worked normally. What could be the problem ?

Đã được hỏi bởi EdgelordMcTeabag 2 ngày trước

Trả lời lần cuối bởi EdgelordMcTeabag 1 ngày trước

Firefox drops 100s of tabs upon restart

Upon restart, Firefox has kept dropping (not loading) hundreds of tabs. 555 tabs, as also listed in my sessionstore, but after loading is finished, only about 330 is actu… (xem thêm)

Upon restart, Firefox has kept dropping (not loading) hundreds of tabs. 555 tabs, as also listed in my sessionstore, but after loading is finished, only about 330 is actually loaded of those. Previously, there have been similar issues with different sets, and loading the full set over, and over again, sometimes the full set or very close to the full set is loaded, indeed. But it is clear that there's a bug or at least a very inconsistent behaviour in the code somewhere. How can this be propely troubleshot and fixed? Happy to help. Thanks.

Đã được hỏi bởi BonanzaGroove 1 ngày trước

Trả lời lần cuối bởi BonanzaGroove 1 ngày trước

Resizing tools window

I can no longer resize the width of the tools window. Very annoying. I keep the downloads list window open all the time, and now it takes up too much space on the scree… (xem thêm)

I can no longer resize the width of the tools window. Very annoying. I keep the downloads list window open all the time, and now it takes up too much space on the screen. I'm running OS 10.15.7 Thank you.

Đã được hỏi bởi fahrnerkaren 1 ngày trước

Trả lời lần cuối bởi fahrnerkaren 1 ngày trước

Previously visited links are not showing up in "purple"

Previously visited links of eBay items are not showing up in "purple". eBay has increased the length of those links beyond 255 characters which seems to have triggered t… (xem thêm)

Previously visited links of eBay items are not showing up in "purple". eBay has increased the length of those links beyond 255 characters which seems to have triggered this issue. I can click one item on a listing search page and it will be purple as long as I open a second tab when opening it. But when reloading the same list, the same item is not purple as they always used to be. Actually, a few still are, and those have the shorter URL. The links do show in the history record. This is very annoying, I can't imagine I am the only one who is finding this. It has persisted through the last two updates. This needs to be fixed.

Đã được hỏi bởi lyleleverich 6 ngày trước

Trả lời lần cuối bởi lyleleverich 1 ngày trước

Extra home page

Extra home page appears every time I click to open a .pdf from Microsoft NAV. It downloads the file (does not open it) but it opens a new home page to do this. I have t… (xem thêm)

Extra home page appears every time I click to open a .pdf from Microsoft NAV. It downloads the file (does not open it) but it opens a new home page to do this. I have to always delete this. The download is on the already open home page. How do I stop it from opening another home page every time I try to open one of these .pdf files from another application?

Đã được hỏi bởi bobb4 1 ngày trước