New look after update today (11/25/2022)

So now there is a grey opaque screen laying over my Gmail theme background. I don't like it! Is there any way to get back to how the look was before? This all happened… (xem thêm)

So now there is a grey opaque screen laying over my Gmail theme background. I don't like it! Is there any way to get back to how the look was before? This all happened after I updated Firefox today. Thank you, -Tom

Đã được hỏi bởi Dog Boy 1 ngày trước

Trả lời lần cuối bởi cor-el 17 giờ trước

Router is blocking Firefox update

I have a surface PC that is trying to do a Firefox software update from inside Firefox browser settings. My router Threat Prevention is blocking it. It says that surfac… (xem thêm)

I have a surface PC that is trying to do a Firefox software update from inside Firefox browser settings. My router Threat Prevention is blocking it. It says that surface pc is doing "JA3 Hash - Possible Malware - Fake Firefox Font Update" and the pc is SENDING something to 20.42.73.27 (which looks like a Microsoft IP).

Is this normal? That the firefox update is sending packet to Microsoft during that process? Shall I tell the router to allow this traffic?

Đã được hỏi bởi mtiede36 22 giờ trước

Trả lời lần cuối bởi jonzn4SUSE 17 giờ trước

Yahoo mail in Firefox browser just displays symbols instead of text after installing Mac OS 13.0.1 Ventura on iMac

I've attached an image. Installed Mac OS 13.0.01 Ventura on my iMac and now Yahoo Mail displays as shown in the attachment. All symbols, no readable text. I've been using… (xem thêm)

I've attached an image. Installed Mac OS 13.0.01 Ventura on my iMac and now Yahoo Mail displays as shown in the attachment. All symbols, no readable text. I've been using Firefox for many years but I'm so frustrated I launched Safari this PM and Yahoo Mail opened fine. Hate to make the switch, but...

Any thoughts?

Thanks, [removed email from public]

Đã được hỏi bởi larrybarsky 1 ngày trước

Trả lời lần cuối bởi cor-el 17 giờ trước

Devices aren't really synced

I have a new mobile device. I already reinstalled firefox twice,and even though it says the sync has been successful,I cannot send links to it from the desktop browser. I… (xem thêm)

I have a new mobile device. I already reinstalled firefox twice,and even though it says the sync has been successful,I cannot send links to it from the desktop browser. In firefox view (attached screenshot),it says that I'm only 33% through getting sync,even though both the mobile browser and desktop browser say that I'm synced.

Đã được hỏi bởi st.nikiforov.07 20 giờ trước

Trả lời lần cuối bởi cor-el 17 giờ trước

Unable to save credit card details for autofill

I'm trying to add a credit card for the "autofill credit cards" feature, but it doesn't seem to work. I fill out the form, and click save, and absolutely nothing happens.… (xem thêm)

I'm trying to add a credit card for the "autofill credit cards" feature, but it doesn't seem to work. I fill out the form, and click save, and absolutely nothing happens. I can cancel the form, but of course the data is lost.

Any ideas?

Đã được hỏi bởi Rich vdH 1 tuần trước

Trả lời lần cuối bởi jonzn4SUSE 18 giờ trước

Dowload GeoGebra files

I have some GeoGebra files with extension .ggb on a website. FireFox will download those files, while other browsers (Safari, Google Chrome) do. How can I make Firefox do… (xem thêm)

I have some GeoGebra files with extension .ggb on a website. FireFox will download those files, while other browsers (Safari, Google Chrome) do. How can I make Firefox download these files?

Đã được hỏi bởi ncm.bakker 1 ngày trước

Trả lời lần cuối bởi jonzn4SUSE 19 giờ trước

Extra home page

Extra home page appears every time I click to open a .pdf from Microsoft NAV. It downloads the file (does not open it) but it opens a new home page to do this. I have t… (xem thêm)

Extra home page appears every time I click to open a .pdf from Microsoft NAV. It downloads the file (does not open it) but it opens a new home page to do this. I have to always delete this. The download is on the already open home page. How do I stop it from opening another home page every time I try to open one of these .pdf files from another application?

Đã được hỏi bởi bobb4 20 giờ trước

UNABLE to login to Macys, buy on Costco and other sites

Hello, I have been using Firefox on several platforms since FF was launched many years ago -- have always loved it. NOW IT IS NOT supported on several KEY websites like M… (xem thêm)

Hello, I have been using Firefox on several platforms since FF was launched many years ago -- have always loved it.

NOW IT IS NOT supported on several KEY websites like Macys.com, Costco.com, etc. I am using the LATEST version on Mac OS.

I can use Safari at those sites WITHOUT problems. Thanks -Shad

Đã được hỏi bởi shadahmad 21 giờ trước

Trả lời lần cuối bởi jonzn4SUSE 21 giờ trước

Save path dosent remember

I dont know how to explain or how its called, What i want to know when i use Firefox for docker app i have to type path every time i want to use download while on Chrome … (xem thêm)

I dont know how to explain or how its called, What i want to know when i use Firefox for docker app i have to type path every time i want to use download while on Chrome when i double click i get drop down with paths i allready used so i just pick instead type every time (it can be frustrating because sometimes i mistype)

Image shows best what i mean :)

Đã được hỏi bởi neocro44 21 giờ trước

Credit card numbers repeatedly stop working

I've been dealing with this same problem repeatedly for over 2 years now. It appears to be what a number of threads appear to address, but their solutions don't really w… (xem thêm)

I've been dealing with this same problem repeatedly for over 2 years now. It appears to be what a number of threads appear to address, but their solutions don't really work. For example, this one: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1360287

Problem: I enter a credit card number I'd like Firefox to remember. It works once--the first time after I enter it. Then in the future, I try to use it again. I get the option to use it from a dropdown autofill menu (it shows the cards I've used in the past, including the card's number as x's except the final number: like xxxx xxxx xxxx 1837. I select one, but it doesn't fill in the box with the number. I can try to select it with the mouse, the tab key, etc. but nothing results in it filling the box, despite the fact that it appears to have the number there (as evidenced by the xxxx 1837 number, the address, my name, the expiration, etc.).

I decide to reenter it. It works again that time, but then stops working shortly there after (a few weeks later).

My system is firefox for Linux 107.0 (64-bit) " Firefox Release November 15, 2022.

I can also confirm that I've followed the support suggestions to double check the about:config info: extensions.formautofill.creditCards.available extensions.formautofill.creditCards.enabled

(Some of the "solutions" I've used in the past have focused on other options.) Most recently I double checked that one, but all the about:config options I can find on credit cards have the options selected that it would appear they would need to work correctly. (See image below)


None of this seems to work; it's pretty annoying to see people "think" they solve the problem, but their "fix" only works for one use.

So I have some questions: -Could this be specific to the Linux version of Firefox? -Could it be that since I run Arch Linux (with frequent updates) something that updates repeatedly 'resets' some portion of the credit card info? (Would it still show "xxxx xxxx xxxx 1837" and the right expiration, address, etc. if it were reset by something?) -Could it have something to do with Firefox's sync? I use this same firefox account on 3 devices, even though 90% of my time is on my desktop Linux system

Đã được hỏi bởi rabarrettbus 6 ngày trước

Trả lời lần cuối bởi jonzn4SUSE 21 giờ trước

youtube livestreams bloated RAM usage, max CPU usage, even at 144p

incoming streams are unusable, bloats RAM to max, pegs CPU at 100% even when stream is at 144p. ongoing issue for over a year. Tried different cache settings or no cache.… (xem thêm)

incoming streams are unusable, bloats RAM to max, pegs CPU at 100% even when stream is at 144p. ongoing issue for over a year. Tried different cache settings or no cache. No fix

FF v107.0 MX Linux

[code] System: Kernel: 4.19.0-22-amd64 x86_64 bits: 64 compiler: gcc v: 8.3.0

          parameters: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-4.19.0-22-amd64 
          root=UUID=<filter> ro libata.force=noncq 
          libata.force=3.0G libata.force=noncq libata.force=3.0G 
          Desktop: Xfce 4.14.2 tk: Gtk 3.24.5 info: xfce4-panel wm: xfwm 4.14.0 vt: 7 
          dm: LightDM 1.26.0 Distro: MX-19.4_x64 patito feo May 31  2020 
          base: Debian GNU/Linux 10 (buster) 

Machine: Type: Desktop Mobo: ASUSTeK model: M4A785-M v: Rev X.0x serial: <filter>

          BIOS: American Megatrends v: 1101 date: 11/20/2012 

CPU: Info: Dual Core model: AMD Athlon II X2 B26 bits: 64 type: MCP arch: K10

          family: 10 (16) model-id: 6 stepping: 3 microcode: 10000C8 cache: L2: 2 MiB 
          flags: lm nx pae sse sse2 sse3 sse4a svm bogomips: 12857 
          Speed: 800 MHz min/max: 800/3200 MHz Core speeds (MHz): 1: 800 2: 1900 
          Vulnerabilities: Type: itlb_multihit status: Not affected 
          Type: l1tf status: Not affected 
          Type: mds status: Not affected 
          Type: meltdown status: Not affected 
          Type: mmio_stale_data status: Not affected 
          Type: spec_store_bypass status: Not affected 
          Type: spectre_v1 mitigation: usercopy/swapgs barriers and __user pointer sanitization 
          Type: spectre_v2 
          mitigation: Retpolines, STIBP: disabled, RSB filling, PBRSB-eIBRS: Not affected 
          Type: srbds status: Not affected 
          Type: tsx_async_abort status: Not affected 

Graphics: Device-1: NVIDIA GT218 [GeForce 8400 GS Rev. 3] vendor: eVga.com. driver: nvidia

          v: 340.108 bus-ID: 01:00.0 chip-ID: 10de:10c3 class-ID: 0300 
          Device-2: Logitech B525 HD Webcam type: USB driver: snd-usb-audio,uvcvideo 
          bus-ID: 1-6:3 chip-ID: 046d:0836 class-ID: 0e02 serial: <filter> 
          Display: x11 server: X.Org 1.20.4 compositor: xfwm4 v: 4.14.0 driver: loaded: nvidia 
          display-ID: :0.0 screens: 1 
          Screen-1: 0 s-res: 1920x1080 s-dpi: 96 s-size: 508x286mm (20.0x11.3") 
          s-diag: 583mm (23") 
          Monitor-1: VGA-0 res: 1920x1080 hz: 60 dpi: 102 size: 476x268mm (18.7x10.6") 
          diag: 546mm (21.5") 
          OpenGL: renderer: GeForce 8400GS/PCIe/SSE2 v: 3.3.0 NVIDIA 340.108 direct render: Yes 

Audio: Device-1: AMD SBx00 Azalia vendor: ASUSTeK M4A785TD driver: snd_hda_intel v: kernel

          bus-ID: 00:14.2 chip-ID: 1002:4383 class-ID: 0403 
          Device-2: NVIDIA High Definition Audio vendor: eVga.com. driver: snd_hda_intel 
          v: kernel bus-ID: 01:00.1 chip-ID: 10de:0be3 class-ID: 0403 
          Device-3: Logitech B525 HD Webcam type: USB driver: snd-usb-audio,uvcvideo 
          bus-ID: 1-6:3 chip-ID: 046d:0836 class-ID: 0e02 serial: <filter> 
          Sound Server-1: ALSA v: k4.19.0-22-amd64 running: yes 
          Sound Server-2: JACK v: 1.9.12 running: no 
          Sound Server-3: PulseAudio v: 12.2 running: yes 

Network: Device-1: Ralink RT5392 PCIe Wireless Network Adapter driver: rt2800pci v: 2.3.0

          modules: wl port: dc00 bus-ID: 02:00.0 chip-ID: 1814:5392 class-ID: 0280 
          IF: wlan0 state: up mac: <filter> 
          Device-2: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet 
          vendor: ASUSTeK M4A785TD driver: r8169 v: kernel port: e800 bus-ID: 03:00.0 
          chip-ID: 10ec:8168 class-ID: 0200 
          IF: eth0 state: down mac: <filter> 

Drives: Local Storage: total: 126.71 GiB used: 103.07 GiB (81.3%)

          SMART Message: Unable to run smartctl. Root privileges required. 
          ID-1: /dev/sda maj-min: 8:0 vendor: Crucial model: CT120BX500SSD1 size: 111.79 GiB 
          block-size: physical: 512 B logical: 512 B speed: <unknown> type: SSD 
          serial: <filter> rev: R013 scheme: MBR 
          ID-2: /dev/sdb maj-min: 8:16 type: USB vendor: Lexar model: USB Flash Drive 
          size: 14.92 GiB block-size: physical: 512 B logical: 512 B type: SSD serial: <filter> 
          rev: 8.07 scheme: MBR 
          SMART Message: Unknown USB bridge. Flash drive/Unsupported enclosure? 

Partition: ID-1: / raw-size: 18.55 GiB size: 18.09 GiB (97.52%) used: 12.98 GiB (71.7%) fs: ext4

          dev: /dev/sda4 maj-min: 8:4 
          ID-2: /home raw-size: 87.38 GiB size: 85.45 GiB (97.80%) used: 80.84 GiB (94.6%) 
          fs: ext4 dev: /dev/sda3 maj-min: 8:3 

Swap: Kernel: swappiness: 15 (default 60) cache-pressure: 100 (default)

          ID-1: swap-1 type: partition size: 2.93 GiB used: 524 KiB (0.0%) priority: -2 
          dev: /dev/sda2 maj-min: 8:2 

Sensors: System Temperatures: cpu: 37.0 C mobo: 48.0 C gpu: nvidia temp: 49 C

          Fan Speeds (RPM): cpu: 3229 case-1: 2327 gpu: nvidia fan: 40% 
          Power: 12v: 12.52 5v: N/A 3.3v: 3.31 vbat: N/A 

Repos: Packages: note: see --pkg apt: 2981 lib: 1586 flatpak: 0

          No active apt repos in: /etc/apt/sources.list 
          Active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/airvpn-stable.list 
          1: deb http://eddie.website/repository/apt/ stable main
          Active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/debian-stable-updates.list 
          1: deb http://deb.debian.org/debian/ buster-updates main contrib non-free
          Active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/debian.list 
          1: deb http://deb.debian.org/debian/ buster main contrib non-free
          2: deb http://deb.debian.org/debian-security/ buster/updates non-free contrib main
          3: deb http://deb.debian.org/debian/ buster-backports non-free contrib main
          Active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/megasync.list 
          1: deb [signed-by=/usr/share/keyrings/meganz-archive-keyring.gpg] https://mega.nz/linux/repo/Debian_10.0/ ./
          Active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/mx.list 
          1: deb http://mirror.its.dal.ca/mxlinux/mx/repo/ buster main non-free
          Active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/skype-stable.list 
          1: deb [arch=amd64] https://repo.skype.com/deb stable main
          Active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/slack.list 
          1: deb https://packagecloud.io/slacktechnologies/slack/debian/ jessie main
          No active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/spotify.list 
          No active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/various.list 

Info: Processes: 244 Uptime: 23h 27m wakeups: 2 Memory: 7.79 GiB used: 3.82 GiB (49.0%)

          Init: SysVinit v: 2.93 runlevel: 5 default: 5 tool: systemctl Compilers: gcc: 8.3.0 
          alt: 8 Shell: quick-system-in default: Bash v: 5.0.3 running-in: quick-system-in 
          inxi: 3.3.06 

/code

Đã được hỏi bởi Galen Thurber 1 ngày trước

Trả lời lần cuối bởi jonzn4SUSE 21 giờ trước

Offline mode is online and is still connecting to Internet

Hello everyone, Please test with all versions of Firefox. I was able to reproduce this consistently even after a complete reinstall or reset. For this case, ESR was check… (xem thêm)

Hello everyone,

Please test with all versions of Firefox. I was able to reproduce this consistently even after a complete reinstall or reset. For this case, ESR was checked and surprisingly it stays online even when offline mode is used upon start using profile manager. For this, you can create a new profile and start the browser in offline mode and search something in address bar. At first, you will be greeted with an offline mode message but if you hit refresh then the browser becomes online and the search results are now available. This is not just related to search results but any websites.

Hope you guys can provide some info as this is really unexpected behavior.

Thank you and looking forward to your suggestions

Test specs: Windows 7-10/Linux/Ubuntu Firefox version: ESR 102.5.0/Standard 107.0

Đã được hỏi bởi d3nkzplfcx 22 giờ trước

Firefox settings resets when opening

My firefox settings resets every time I open the browser. I don't have my wanted default page, the theme is back in white, and all my privacy settings are back to default… (xem thêm)

My firefox settings resets every time I open the browser. I don't have my wanted default page, the theme is back in white, and all my privacy settings are back to default. Do I have to save my settings somewhere?

Đã được hỏi bởi noah.heylen 1 ngày trước

Duck Duck Go missing

Duck Duck Go has gone missing from the search function on my Windows 10 desktop and is now showing 'Search with Google or enter address.' I do NOT want to search with Goo… (xem thêm)

Duck Duck Go has gone missing from the search function on my Windows 10 desktop and is now showing 'Search with Google or enter address.' I do NOT want to search with Google. How can I get Duck Duck Go back?

Đã được hỏi bởi Doug Buchs 1 ngày trước

Trả lời lần cuối bởi Doug Buchs 1 ngày trước

No Sound output via Firefox

I have no sound output whilst streaming via Firefox, I have sound when direct via the steaming service app and Bing. I went through the help pages with no solution... Sug… (xem thêm)

I have no sound output whilst streaming via Firefox, I have sound when direct via the steaming service app and Bing. I went through the help pages with no solution... Suggestions please. Many Tks.

Đã được hỏi bởi alex 1 ngày trước

Trả lời lần cuối bởi alex 1 ngày trước

  • Đã giải quyết

Missing Window and tabs, not in history

I love how the new tab page clearly states "Never fear losing a closed tab again.", and then when a window disappears it is followed by zero history to recover it. I have… (xem thêm)

I love how the new tab page clearly states "Never fear losing a closed tab again.", and then when a window disappears it is followed by zero history to recover it. I have not restarted Firefox, let alone my computer since the last time the window was seen (about half an hour ago). It's not in my Alt+Tab tray hiding. I don't even remember closing the tab--though it's possible my keyboard double pressed when I was closing another window. (It's old and has a tendency to double hit keys). But now I have lost a window with at least 20 tabs open--mostly things i had yet to deal with and don't remember the URL to get back to it.

What use is my history and ability to reopen accidentally closed windows if everything just disappears from it within half an hour after the window could've been closed?

I would prefer to keep most of my browsing on Firefox, but I can't constitute that if I'm going to lose months worth of saved tabs randomly.

Đã được hỏi bởi tibursio 6 ngày trước

Đã được trả lời bởi jscher2000 - Support Volunteer 3 ngày trước

Unable to open "Recenty Closed Tabs" and "Recently Closed Windows"

Hi, I have tried everything and NOTHING is working, I desperately need to fix this...I have things set to store 25+ sessions in case I need to reopen those windows. Nor… (xem thêm)

Hi,

I have tried everything and NOTHING is working, I desperately need to fix this...I have things set to store 25+ sessions in case I need to reopen those windows. Normally, I log in, and then access "More tools" and in the drop down, Library>History but I get nothing if I attempt to find "Recently Closed Tabs" and "Recently Closed Windows"; sporadically, "Recently Closed Tabs" will show up, but I cannot get "Recently Closed Windows"...this JUST started happening tonight...please help me, I desperately need to be able to make this work! Thank you for any help you can provide.

Đã được hỏi bởi Jhcbiinoc 1 ngày trước