Hiển thị các câu hỏi được đánh dấu: Xem tất cả các câu hỏi

save dialog spawning active finder extension every time it gets called

Hi there Whenever I use the open/save dialog all the active "Finder extensions" spawn a child process even if they already have one running. I'm not sure this is a Firefo… (xem thêm)

Hi there

Whenever I use the open/save dialog all the active "Finder extensions" spawn a child process even if they already have one running. I'm not sure this is a Firefox bug or a macos (api) bug. I have the Betterzip and Graphicconverter Extensions active. This seems to have started with version 92 and/or 93. In the beginning everything seems alright, but after a while the finder/system begins to beachball for 20-30 seconds. When I then try to quit firefox the whole system becomes unresponsive and I have to power-off with the switch.

This is with the latest macos 11.6 and FF 93.

Kind regards,

Dhark01

Đã được hỏi bởi dhark01 5 ngày trước

Website is no more responsive Using HPElite Book On Firefox.

Hey There, My Website is Working Perfectly fine over the Dell Series on all the browsers but not Performing well on HPELIte Book Using Firefox. https://cpsandtypingtest.c… (xem thêm)

Hey There, My Website is Working Perfectly fine over the Dell Series on all the browsers but not Performing well on HPELIte Book Using Firefox. https://cpsandtypingtest.com/speed-roller-checkerAnyone from the team can look into this guide or solution.

Đã được hỏi bởi asadrazamr4567 4 ngày trước

VA-API support in Firefox Snap

In 21.04, I was able to successfully enable VA-API support for Firefox for hardware video acceleration using my amdgpu on Wayland. Mainly, following steps from https://ub… (xem thêm)

In 21.04, I was able to successfully enable VA-API support for Firefox for hardware video acceleration using my amdgpu on Wayland. Mainly, following steps from https://ubuntuhandbook.org/index.php/2021/08/enable-hardware-video-acceleration-va-api-for-firefox-in-ubuntu-20-04-18-04-higher/

Since upgraded to 21.10 which uses snap version by default, I've noticed increased CPU usage when playing youtube videos. When I checked by running Firefox from command line, I can see that I can't seems to open vaapi driver correctly:

$ /snap/bin/firefox Importing existing firefox profiles from /home/ymchen/.mozilla/firefox Found default profile: dhjf4r7r.default-1587103347891 Import done in 3.141 s amdgpu: os_same_file_description couldn't determine if two DRM fds reference the same file description. If they do, bad things may happen! libva info: VA-API version 1.7.0 libva info: Trying to open /snap/firefox/631/gnome-platform/usr/lib/x86_64-linux-gnu/dri/radeonsi_drv_video.so libva info: va_openDriver() returns -1 libva info: VA-API version 1.7.0 libva info: Trying to open /snap/firefox/631/gnome-platform/usr/lib/x86_64-linux-gnu/dri/radeonsi_drv_video.so libva info: va_openDriver() returns -1

Installing firefox from apt, I can see that vaapi still works:

$ /usr/bin/firefox libva info: VA-API version 1.12.0 libva info: Trying to open /usr/lib/x86_64-linux-gnu/dri/radeonsi_drv_video.so libva info: Found init function __vaDriverInit_1_12 libva info: va_openDriver() returns 0 libva info: VA-API version 1.12.0 libva info: Trying to open /usr/lib/x86_64-linux-gnu/dri/radeonsi_drv_video.so libva info: Found init function __vaDriverInit_1_12 libva info: va_openDriver() returns 0 libva info: VA-API version 1.12.0

Curiously, VA-API version available in snap version is older 1.7.0 compared to the apt installed version 1.12.0. Perhaps the "packaged" version of the dependencies in snap version is outdated?

I've also noticed that the file /snap/firefox/631/gnome-platform/usr/lib/x86_64-linux-gnu/dri/radeonsi_drv_video.so does not exist.

Any idea how to get Firefox snap to work with VA-API? Thanks

Đã được hỏi bởi fusion82 3 ngày trước

Audio & Video Playback

Whenever I have a tab playing any form of audio, and another different tab begins playing audio, both tabs will stutter/pause for about a second, and block each other mom… (xem thêm)

Whenever I have a tab playing any form of audio, and another different tab begins playing audio, both tabs will stutter/pause for about a second, and block each other momentarily. This is especially noticeable whenever I use something like Discord, where the constant pings will frequently interrupt my YouTube video. Even when I mute the Discord tab, it still causes my YouTube video to stutter and pause.

I have tried deleting Firefox completely, and removing all old add-on/extensions, preferences, %appdata% files, etc., and nothing works. I don't get this issue at all when using Chrome or Edge, so I'm having a hard time understanding why this is happening. Many years ago, back when I first used Firefox, I never encountered this issue.

Now that I re-downloaded Firefox this last year, I've had this annoying issue without any way to remove it. I'm quickly approaching my wit's end trying to solve this issue. I have asked a few friends who use Firefox, and none of them have this issue. All the guides from this site so far have proves unhelpful in trying to resolve my issue. If you could help out, please let me know!

Đã được hỏi bởi EliteWolfHunter 3 ngày trước

CPU spike while typing in other app

Recently notice CPU spikes while: - i type text in other apps - and it feels like firefox captures my input - not using firefox directly, it just run by itself without an… (xem thêm)

Recently notice CPU spikes while:

- i type text in other apps
- and it feels like firefox captures my input
- not using firefox directly, it just run by itself without any load
- and this spikes happens only when firefox is runs, when closed all fine
- same thing with waterfox which uses the same codebase confirming

that the issue is related.

Đã được hỏi bởi 0sPAcU 3 ngày trước

DNS Timeout for autopush.prod.mozaws.net in Windows 10 Event Log

An error reoccurs in the Windows 10 Event Log every 15 minutes. What could be causing this? Details: Source: DNS Client Events Event: 1014 Level: Warning User: NETWORK SE… (xem thêm)

An error reoccurs in the Windows 10 Event Log every 15 minutes. What could be causing this?

Details: Source: DNS Client Events Event: 1014 Level: Warning User: NETWORK SERVICE General Details: Name resolution for the name autopush.prod.mozaws.net timed out after none of the configured DNS servers responded.

Đã được hỏi bởi Frank R. Pollard, Jr. 2 ngày trước

MS Windows 10, Firefox v.18.5.0.0 - "Changes not Saved. An unexpected error has prevented your changes from being saved."

Sorry, I suspect this is an often asked question, but after endless searching on this site, and trying many old solutions, I still can not create, save, and use a User Pr… (xem thêm)

Sorry, I suspect this is an often asked question, but after endless searching on this site, and trying many old solutions, I still can not create, save, and use a User Profile. [See uploaded photo]

First, when I explore my C:\Users\Bud Parker\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles folder I find empty folders named for the many times I have attempted to recreate a usable Firefox profile. There is no JSON File or anything else in any of the folders. Hence, it appears I cannot save a created profile. Of course, if it isn't saved in the appropriate location - I'm dead in the water.

I tried saving one on my Desktop and using it, all to no avail. In past, I've run some aggressive maintenance programs cleaning up Windows, but I could always enter Firefox. Of course, that does not mean it didn't finally occur...

By the way, I can use a Portable version of Firefox, just not an installed version. I completely uninstalled Firefox and reinstalled it with the current version. Still nothing.

So, now I ask the Mozilla Brain Trust for assistance. Let me say in advance that I appreciate you reading and thinking about this,

Bud

Đã được hỏi bởi Bud 2 ngày trước

FF93 incredibly slow on each initial page load

As above. I don't really keep track of versions but it's at v93 right now and only this week started to perform extremely slowly with regards to the initial loading of ~9… (xem thêm)

As above. I don't really keep track of versions but it's at v93 right now and only this week started to perform extremely slowly with regards to the initial loading of ~90% of the pages I visit, even cached and frequented sites. Once past that it performs as normal. Speedtesting is fine but Browserbench results are horrendous. (This is my first time running this test so I don't have a previous FF result to compare with.)

FF93: 59.497 Chrome95: 119.820 Edge95: 117.970

https://imgur.com/a/qw3CWI0

Already tried: clearing site data and cache, incognito, safe mode, and of course cutting addons to a minimum.

Currently installed: AdBlock Plus Dark Reader Don't Accept image/webp Facebook Container ffCK Overlays uBlock Origin View Image Ressurected YouTube NonStop

Can someone advise what else can be done or what is going on please? I've been faithful to FF for over a decade and have all my bookmarks, history and credentials saved to this account. However if this is going to be the user experience moving forward - then all I can say is I will not be joining the declining Firefox user base. W10, i5-9400f, 32GB ram, wired CAT6 + 1Gbit Fibre.

Đã được hỏi bởi nicky9499 16 giờ trước

Ring Cameras

Hi, I prefer to use Firefox but had to migrate to Edge because I'm unable to view Ring Live Cameras with Firefox. Chrome and Edge work without an issue but all I get with… (xem thêm)

Hi, I prefer to use Firefox but had to migrate to Edge because I'm unable to view Ring Live Cameras with Firefox. Chrome and Edge work without an issue but all I get with Firefox is "Activating Live View" but nothing happens past that. This seems really odd because Firefox will play videos taken by the cameras in the "History" section of the same web page without issue. I'm using Windows 11 with Firefox 93.0 (64 bit) hanks

Đã được hỏi bởi CW 11 giờ trước

Can't click google tools

Through Firefox I am unable to click on the google tools after searching for something (area with all, images, videos, news, tools, more), I have tried restarting the bro… (xem thêm)

Through Firefox I am unable to click on the google tools after searching for something (area with all, images, videos, news, tools, more), I have tried restarting the browser and my computer. I am being forced to use Microsoft Edge in order for it to work.

Đã được hỏi bởi jaidensjunk 5 giờ trước

Firefox crashing 10.15.7

Frequent crashes. I've run Onyx. Reset extensions. Reinstalled firefox. I've been using google maps frequently, so I switched to safari and that crashed too. Trying chro… (xem thêm)

Frequent crashes. I've run Onyx. Reset extensions. Reinstalled firefox. I've been using google maps frequently, so I switched to safari and that crashed too. Trying chrome now -- no problem yet. I'm wondering if GPU is at fault. I've ramped up cooling based on GPU. Still crashing. Tried holding down D and option D to test ram but I just get a command line on a non-responsive screen.

Model Name: Mac mini

 Model Identifier:	Macmini6,2
 Processor Name:	Quad-Core Intel Core i7
 Processor Speed:	2.6 GHz
 Number of Processors:	1
 Total Number of Cores:	4
 L2 Cache (per Core):	256 KB
 L3 Cache:	6 MB
 Hyper-Threading Technology:	Enabled
 Memory:	16 GB
 Boot ROM Version:	424.0.0.0.0
 SMC Version (system):	2.8f0

Đã được hỏi bởi afarr83 4 giờ trước

Need some dev help with Okta

Hi all, I am the backend developer for a website that our company hosts. I want to have Firefox be fully supported in our site but we are having an issue when we try to r… (xem thêm)

Hi all, I am the backend developer for a website that our company hosts. I want to have Firefox be fully supported in our site but we are having an issue when we try to redirect from our home page to our SSO okta page.

The error in the console is that it can't find the route to our login endpoint. When I looked into it a bit further I saw that we were getting a 504 gateway timeout while trying to run that section of code.

I know the route exists and works because we have no problems when using Chrome based browsers, and Firefox loads just fine while in private mode.

Any help is appreciated. I will furnish code snippets if needed. I'm just not quite sure how to proceed with figuring out what's going on.

The site is https and we have CORS enabled for it in our Okta server

Any help is appreciated. Please let me know if I haven't provided enough information.

Thanks, Brian O

Đã được hỏi bởi brihno 3 giờ trước