Hiển thị các câu hỏi được đánh dấu: Xem tất cả các câu hỏi
  • Đã giải quyết
  • Đã lưu trữ

how do I stop autoplay of vids on yahoo.com news page. Settings do not work in autocofig media.autoplay = false anymore

I have u block origin already. I had media autoplay set to false. Now yahoo.com news autoplays vids (again). The autoplay literally started on October 24, 2018. 1- wh… (xem thêm)

I have u block origin already.

I had media autoplay set to false. Now yahoo.com news autoplays vids (again). The autoplay literally started on October 24, 2018. 1- what happened to allow autoplay on yahoo when it was successfully blocked all this time? 2- what can I do to stop video autoplay? Idiot level instructions please- set one go here type instructions. I already went the "add on" route. Flash blockers didn't work at all. All other "vid blockers" are for youtube and will not work on yahoo news as I tried hoping one would work.

Maybe I am stupid, but exactly WHAT settings are needed to stop autoplay on yahoo.com that are in ublock origin or in firefox about: config settings (media.autoplay =false), which doesn't seem to have any effect anymore. Is something else in about:config needed?

Site example where annoy vid autoplay now exists: https://www.yahoo.com/lifestyle/dont-want-attention-mother-6-year-old-boy-whose-birthday-party-guests-no-shows-speaks-185110033.html

FF version: 63.0 , 64 bit, windows 10, Dell Laptop

Đã được hỏi bởi Droxy 2 năm trước

Đã được trả lời bởi James 2 năm trước

  • Đã giải quyết
  • Đã lưu trữ

Block video autoplay not working

In the past few days, the block video autoplay option is not working. It had been working properly for years. I have video autoplay turned off in about:config and the o… (xem thêm)

In the past few days, the block video autoplay option is not working. It had been working properly for years. I have video autoplay turned off in about:config and the option to block autoplay is no longer available under the settings menu. What settings need to be changed to re-enable this in the update. This is extremely annoying.

Đã được hỏi bởi gsmnp34 2 năm trước

Đã được trả lời bởi philipp 2 năm trước

  • Đã giải quyết
  • Đã lưu trữ

I have media.autoplay.enabled set to false. That worked until the update today. How can I fix that?

I have the video addin "OpenH264 Video Codec provided by Cisco Systems, Inc.". I previously turned off autoplay but after today's update it no longer works. If I open a t… (xem thêm)

I have the video addin "OpenH264 Video Codec provided by Cisco Systems, Inc.". I previously turned off autoplay but after today's update it no longer works. If I open a tab the video just starts. That is BS. How do I fix this annoying issue that Firefox has given me?

Đã được hỏi bởi kentover1 2 năm trước

Đã được trả lời bởi philipp 2 năm trước

  • Đã giải quyết
  • Đã lưu trữ

"For websites that autoplay sound, does not appear. Has it moved?

Trying to turn off autoplay but "for websites that autoplay sound" does not appear under "Prevent accessibility services..." as indicated in the support info.

Đã được hỏi bởi jerrygar 2 năm trước

Đã được trả lời bởi McCoy 2 năm trước

  • Đã giải quyết
  • Đã lưu trữ

After the last update videos started playing automatically again. How do I get them to only play when I click them?

I already have about:config media.autoplay.enabled toggled to false. The one add-on I found isn't compatible with Firefox Quantum. How can I stop videos from starting … (xem thêm)

I already have about:config media.autoplay.enabled toggled to false. The one add-on I found isn't compatible with Firefox Quantum.

How can I stop videos from starting automatically when I load a page?

Đã được hỏi bởi BooBooBo 2 năm trước

Đã được trả lời bởi philipp 2 năm trước

  • Đã giải quyết
  • Đã lưu trữ

Firefox 63 (macOS) lets YouTube videos start automatically in spite of "media.autoplay.enabled" being set to "false."

Firefox 63 (macOS) lets YouTube videos start automatically in spite of "media.autoplay.enabled" being set to "false." Can that be fixed, please? I reverted for now to v6… (xem thêm)

Firefox 63 (macOS) lets YouTube videos start automatically in spite of "media.autoplay.enabled" being set to "false."

Can that be fixed, please?

I reverted for now to v62.0.3 and the videos do - as before updating to v63 - not automatically start. That hints strongly to v63 being the culprit here.

Đã được hỏi bởi resucami2 2 năm trước

Đã được trả lời bởi philipp 2 năm trước