Tìm kiếm hỗ trợ

Tránh các lừa đảo về hỗ trợ. Chúng tôi sẽ không bao giờ yêu cầu bạn gọi hoặc nhắn tin đến số điện thoại hoặc chia sẻ thông tin cá nhân. Vui lòng báo cáo hoạt động đáng ngờ bằng cách sử dụng tùy chọn "Báo cáo lạm dụng".

Learn More

How do I get the New Tab button to work again?

  • 2 trả lời
  • 2 gặp vấn đề này
  • 564 lượt xem
  • Trả lời mới nhất được viết bởi mfjbh

more options

Both the New Tab button and the "+" were working fine until this morning. Since this afternoon, however, they both stopped working. I click on both of them and nothing happens. I am unable to open a new tab. I am forced to open several browsers in order to work with different windows. I followed the suggestion of another user and checked the add-ons, and nothing happened. I do not have ASK bar, so that is out also. Can you help? I ran out of resources. Thanks!

Giải pháp được chọn

Hi, madperson! And thanks for your reply. Yesterday, when I posted my query, I had already ran FF in safe mode and checked all (and few) ext/addons I have. The problem persisted, so I posted my question. This morning, however, the glitch seems to have cleared itself! The New Tab button and the "+" icon both work like before! Don't ask me what happened, I could not even begin to try to explain. Anyway, here are the ext/addons I have: Norton Vulnerability Protection; Personas; Flash Video Downloader; Groowe Search Toolbar (which was suggested by Mozilla); and Yahoo Toolbar. Thanks again for your help, I appreciate it. Marcia

Đọc câu trả lời này trong ngữ cảnh 👍 0

Tất cả các câu trả lời (2)

more options

so which addons do you actually have installed currently? you can easily check if the issue is caused by one of your extensions by running firefox in safemode once (will temporarily disable all addons)...

Troubleshoot extensions, themes and hardware acceleration issues to solve common Firefox problems

more options

Giải pháp được chọn

Hi, madperson! And thanks for your reply. Yesterday, when I posted my query, I had already ran FF in safe mode and checked all (and few) ext/addons I have. The problem persisted, so I posted my question. This morning, however, the glitch seems to have cleared itself! The New Tab button and the "+" icon both work like before! Don't ask me what happened, I could not even begin to try to explain. Anyway, here are the ext/addons I have: Norton Vulnerability Protection; Personas; Flash Video Downloader; Groowe Search Toolbar (which was suggested by Mozilla); and Yahoo Toolbar. Thanks again for your help, I appreciate it. Marcia