Tìm kiếm hỗ trợ

Tránh các lừa đảo về hỗ trợ. Chúng tôi sẽ không bao giờ yêu cầu bạn gọi hoặc nhắn tin đến số điện thoại hoặc chia sẻ thông tin cá nhân. Vui lòng báo cáo hoạt động đáng ngờ bằng cách sử dụng tùy chọn "Báo cáo lạm dụng".

Learn More

No video with supported format or MIME type found issue in Firefox 13.0.1, Windows 7-32 bits

  • 11 trả lời
  • 188 gặp vấn đề này
  • 121949 lượt xem
  • Trả lời mới nhất được viết bởi roughready

more options

So i wanted to see a Microsoft presentation video... and as they love to use HTML5 it's a HTML 5 video. I get the error^. I don't understand how to fix it in windows 7-32 bits.

Giải pháp được chọn

Hi,

It could be in another format other than standard webm format which Firefox supports. You can try to install the non standard support in Firefox.

Đọc câu trả lời này trong ngữ cảnh 👍 3

Tất cả các câu trả lời (11)

more options

Giải pháp được chọn

Hi,

It could be in another format other than standard webm format which Firefox supports. You can try to install the non standard support in Firefox.

more options

Yeah, thanks, it worked. It should have been implemented into Firefox from the start.

Được chỉnh sửa bởi deonix vào

more options

You are welcome :)

more options

the non standard support add-on doesn't work with 13.0.1 .... anyone have other suggestions?

error message "no video with supported format and MIME type found"

more options
more options

It worked for my config. It's the windows media player plugin. from here.http://www.interoperabilitybridges.com/html5-extension-for-wmp-plugin

Được chỉnh sửa bởi deonix vào

more options

Thanks but it still didn't work. Does it matter that I'm on a mac?

more options

Of course it does. Ask for Mac support as i don't have a Mac to look it up. Cheers.

more options

ok, thanks for all of your help ...

more options

roughready

Is that for media the use QuickTime via Flip4Mac?

more options

all of this seems complicated ... I am using a plugin for a wordpress site to stream video and I get this error "no video with supported format and MIME type found." When I contacted my hosting provider they are telling me its a browser issue and they lead me here. so, I'm a bit lost on how to fix the problem.

If I check the page via chrome or safari the player just spins and says loading. If it's IE then it works.... ???

Again, thanks to all of you for your help.