Tìm kiếm hỗ trợ

Tránh các lừa đảo về hỗ trợ. Chúng tôi sẽ không bao giờ yêu cầu bạn gọi hoặc nhắn tin đến số điện thoại hoặc chia sẻ thông tin cá nhân. Vui lòng báo cáo hoạt động đáng ngờ bằng cách sử dụng tùy chọn "Báo cáo lạm dụng".

Learn More

Firefox not displaying images uploaded to WordPress

  • 1 trả lời
  • 0 gặp vấn đề này
  • 66 lượt xem
  • Trả lời mới nhất được viết bởi Trish

more options

I logged into my website using Firefox, 3 days ago and blamed the server for not allowing the images to appear in the Media Library properly. It took several attempts before the images would appear properly.

Today, when trying to upload a tiny 43KB image, the same issue happened, and again I blamed the hosting server.

However, I have tried uploading the same image to 5 different websites, using Firefox and the SAME thing happens. This time, it doesn't matter how many times I upload and delete the same image. It simply refuses to be displayed.

Back to the site I want the image uploaded in, and I used the Opera browser... POOF! Image uploads FINE and displays PERFECTLY in Opera, as well as AFTER logging out. Checking with the Brave browser, yes, it too sees the image... but when I try viewing the page in Firefox, the browser REFUSES to load the image.

I've tried 2 different computers using 2 different IP addresses, and an Android device, using Firefox and NOPE, the image REFUSES to load.

What is going on... am I the ONLY one experiencing this issue?

I've cleared cookies, I've rebooted my working computer... I've exhausted EVERY attempt at my end in trying to figure this out.

Can ANYONE shed some light on this issue please? I have many visitors to all of my sites that use Firefox, so this HAS to be resolved a.s.a.p.

Thank you in advance, Trish

I logged into my website using Firefox, 3 days ago and blamed the server for not allowing the images to appear in the Media Library properly. It took several attempts before the images would appear properly. Today, when trying to upload a tiny 43KB image, the same issue happened, and again I blamed the hosting server. However, I have tried uploading the same image to 5 different websites, using Firefox and the SAME thing happens. This time, it doesn't matter how many times I upload and delete the same image. It simply refuses to be displayed. Back to the site I want the image uploaded in, and I used the Opera browser... POOF! Image uploads FINE and displays PERFECTLY in Opera, as well as AFTER logging out. Checking with the Brave browser, yes, it too sees the image... but when I try viewing the page in Firefox, the browser REFUSES to load the image. I've tried 2 different computers using 2 different IP addresses, and an Android device, using Firefox and NOPE, the image REFUSES to load. What is going on... am I the ONLY one experiencing this issue? I've cleared cookies, I've rebooted my working computer... I've exhausted EVERY attempt at my end in trying to figure this out. Can ANYONE shed some light on this issue please? I have many visitors to all of my sites that use Firefox, so this HAS to be resolved a.s.a.p. Thank you in advance, Trish
Đính kèm ảnh chụp màn hình

Giải pháp được chọn

I FOUND WHAT IS CAUSING the issue of my images not displaying properly... YAHOOOOE!!!!

AdBlocker is blocking images from being uploaded to WordPress and those blocked images fail to be displayed in Firefox browser... PLUS, those images cannot and will not be uploaded in WordPress posts/pages, as Firefox cannot see them.

Am off to see if I can contact AdBlocker, next... to let them know of this issue.

Sounding boards are great... being analytical is BEST. ;-)

Đọc câu trả lời này trong ngữ cảnh 👍 1

Tất cả các câu trả lời (1)

more options

Giải pháp được chọn

I FOUND WHAT IS CAUSING the issue of my images not displaying properly... YAHOOOOE!!!!

AdBlocker is blocking images from being uploaded to WordPress and those blocked images fail to be displayed in Firefox browser... PLUS, those images cannot and will not be uploaded in WordPress posts/pages, as Firefox cannot see them.

Am off to see if I can contact AdBlocker, next... to let them know of this issue.

Sounding boards are great... being analytical is BEST. ;-)